Покрівля з шиферу спосіб укладання - Будуємо заміський будинок

  1. Як виконуються монтажні роботи
  2. Дах з шиферу
  3. Догляд за покрівлею з шиферу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Коли потрібно робити дах будинку, то слід спочатку зупинитися на якомусь матеріалі

Коли потрібно робити дах будинку, то слід спочатку зупинитися на якомусь матеріалі. Їх багато. І часом, важко швидко прийняти рішення. Не слід поспішати. Краще подивитися, з яких матеріалів зроблена дах у сусідів. Подивитися, що пропонують виробники. Дізнатися про ціну на ту чи іншу продукцію. А потім, приймати рішення.

Він часто використовується. Це хороший матеріал, який має кілька варіантів. Є хвилястий і плоский шифер . Матеріал може довго зберігатися і має тривалий термін служби. Є у нього особливе чудову властивість. Це - вогнетривкість. Шифер легко встановлювати. Значить великих витрат на його монтаж, можна уникнути.

Значить великих витрат на його монтаж, можна уникнути

Слід назвати і недоліки шиферу, його ламкість і крихкість. Не бажано його застосовувати в умовах високих температур навколишнього простору. У складі шиферу є цемент і азбестове волокно. Тому, його можна вважати екологічно чистим матеріалом.

Як виконуються монтажні роботи

Спочатку готується основа для установки шиферу. Це можуть бути бруси, або дошки. Прибивають до них листи шиферу , Використовуючи спеціальні цвяхи. Роботу починають з нижнього ряду. А потім, рухаються вгору. І так, до самого коника. При укладанні використовують спосіб - внахлест.

Це означає, що один лист, повинен на 10 або 12 сантиметрів лягає на попередній лист шиферу. Відстань можна зменшити, якщо дах досить крута. Особливу увагу, слід звернути на обшивку коника. Його обшивають коньковимі листами. Вони збиті щільним кутом. Прибивають листи, шиферними цвяхами.

Дах з шиферу

Якщо використовувати прості цвяхи, то слід під капелюшки підкласти шайби. Щоб верхівки цвяхів не наражалися корозії, їх треба пофарбувати суриком або покрити оліфою. Цвяхи повинні розташовуватися на вершині хвилі. Тоді шифер не стане протікати. Буває, що потрібно зробити якісь профілактичні або інші роботи.

Наприклад, почистити дах від снігу, який випав у великій кількості. Потрібно повільно і акуратно пересуватися по даху. Сніг слід прибирати віником, а не лопатою. Це потрібно для того, щоб не зачепити цвяхи. Для ліквідації дрібних тріщин, можна використовувати цементний розчин. Його просто зробити і можна швидко з ним працювати.

Догляд за покрівлею з шиферу

Недорогий матеріал, може бути не тільки сірого кольору. Є червоний і сірий, а інші відтінки шиферу. Все це варто врахувати, вибираючи дахове покриття. Шифер можна застосовувати на крайній півночі. Це морозостійкий матеріал. Треба лише пам'ятати про те, що сильний вітер, може пошкодити дах.

Саме тому, потрібно акуратно виконувати всі роботи, при монтажі шиферних листів. А найкраще, якщо ці роботи, будуть виконувати майстра. Вони знають, в якій послідовності треба виконувати роботи. Однак знати, що і як треба робити, нікому не зашкодить.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online