Компанія Carlson Rezidor відкрила готель Park Inn by Radisson Ярославль

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія Carlson Rezidor відкрила готель Park Inn by Radisson Ярославль

Компанія Carlson Rezidor відкрила готель Park Inn by Radisson Ярославль

/ Січень, 2013 / Російське портфоліо бренду Park Inn by Radisson тепер становить 15 готелів, які представляють напрямки від А до Я: від Астрахані до Ярославля.

Carlson Rezidor, одна з найбільш динамічно розвиваються готельних груп світу і найбільший міжнародний готельний оператор в Росії, країнах СНД і Балтики, оголошує про відкриття готелю Park Inn by Radisson Ярославль. Готель на 167 номерів стала першим готелем бренду Park Inn by Radisson в межах Золотого Кільця. Проект реалізований спільно з OOO "Регіональна Готельна Мережа" в рамках стратегічної угоди про розвиток готелів Park Inn by Radisson, підписаного в 2009 році.

Завдяки новому відкриттю портфель Групи Rezidor в Росії збільшився до більш ніж 7200 номерів в 24 діючих готелях. Російське портфоліо бренду Park Inn by Radisson становить тепер 15 готелів, що охоплюють широкий спектр міст, в буквальному сенсі, від А до Я: від Астрахані до Ярославля. Цікаво, що готелі в Астрахані і в Ярославлі є спільними проектами компаній Rezidor і "РГС".

Готель Park Inn by Radisson Ярославль зручно розташований у самому центрі міста, всього в 200 м від залізничного вокзалу, куди щодня приходять потяги з Москви, Санкт-Петербурга та інших міст, що робить готель прекрасним місцем для знайомства з містом та рішенням ділових завдань Готель Park Inn by Radisson Ярославль зручно розташований у самому центрі міста, всього в 200 м від залізничного вокзалу, куди щодня приходять потяги з Москви, Санкт-Петербурга та інших міст, що робить готель прекрасним місцем для знайомства з містом та рішенням ділових завдань. Для розміщення гостей пропонується 167 комфортабельних номерів, оформлених в яскравому сучасному стилі бренду Park Inn by Radisson. Всі номери обладнані відповідно до міжнародних стандартів гостинності: для зручності гостей встановлені телевізори з плоским екраном, індивідуальна система клімат-контролю і окреме робоче місце. Для гостей та учасників заходів на всій території готелю надається безкоштовний доступ в інтернет Surf4Free, доступний з будь-якого пристрою, будь-то мобільний телефон, планшет або ноутбук.

Розслабитися після насиченого дня і насолодитися стравами традиційної баварської кухні гості зможуть в ресторані Paulaner, який, напевно, стане одним з найпопулярніших в місті. Марко Закк, шеф-кухар ресторану з Німеччини (!), Запропонує гостям здійснити подорож в старий Мюнхен і покуштувати класичні страви, приготовлені за оригінальними рецептами в супроводі німецького пива. Ресторан Paulaner стане ідеальним місцем для вечора в колі друзів, тихого романтичної вечері або веселого свята, як, наприклад, корпоративний вечір, день народження або весілля. Для гостей ресторану плануються розважальні програми і жива музика.

Для проведення приватних, корпоративних та ділових заходів в Park Inn by Radisson Ярославль передбачена конференц зона - 5 конференц-залів з денним освітленням, обладнаних за останнім словом техніки, включаючи найбільший багатофункціональний конференц-зал при готелі в місті (на 250 гостей) Для проведення приватних, корпоративних та ділових заходів в Park Inn by Radisson Ярославль передбачена конференц зона - 5 конференц-залів з денним освітленням, обладнаних за останнім словом техніки, включаючи найбільший багатофункціональний конференц-зал при готелі в місті (на 250 гостей). Крім трацідіонних конференц-пакетів, в готелі також доступна інноваційна евент-концепція бренду Park In by Radisson, "Смарт-заходу", що включає, в тому числі, гнучкий підхід до організації заходів і ідеально збалансоване смарт-меню, що допомагає підвищити працездатність і креативність делегатів на кожній зустрічі. Професійні співробітники готелю врахують всі побажання організаторів і подбають про те, щоб будь-який захід пройшов на найвищому рівні.
"Весь регіон Золотого Кільця, в цілому, і Ярославль, зокрема, володіють високим туристичним потенціалом. Упевнений, що відкриття готелю Park Inn by Radisson Ярославль, пропонує гостям міжнародний рівень сервісу в рамках філософії обслуговування" Yes, I can! ", Буде сприяти подальшому розвитку туризму в регіоні, а сам готель зможе зайняти гідну позицію на готельної карті міста ", - говорить Андрій Абрамов, Генеральний менеджер готелю Park Inn by Radisson Ярославль.

"Компанія" РГС "відкриває готелі там, де існують умови для розвитку економіки і потенційний попит на якісні послуги розміщення. Ярославль, як частина Золотого Кільця Росії, володіє цим потенціалом, тому ми зробили своєчасний крок, відкривши тут готель. Не менш важливим є те, що готель забезпечить роботою 100 жителів міста ", - говорить Владислав Смирнов, Генеральний Директор ТОВ" Регіональна Готельна Мережа ".

Ярославль - місто з 1000-річною історією, розташований на березі Волги всього в 250 км на північний схід від Москви, справжній діамант в регіоні Золотого Кільця, що зіграв, свого часу, ключову роль в становленні Русі. Зручне розташування міста дозволяє зробити його свого роду центром для багатьох туристичних маршрутів, наприклад, з Ярославля зручно здійснювати одноденні поїздки по багатьом містам Золотого Кільця. Історичний центр Ярославля є об'єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО: тут мандрівників зустрінуть сотні прекрасних церков, соборів і монастирів, а також кращі архітектурні зразки царської епохи. Незважаючи на багату історію в місті панує жива сучасна атмосфера. Наприклад, в Ярославлі традиційно проводиться найстаріший в Росії джазовий фестиваль "Джаз над Волгою", популярний рок-фестиваль "Доброфест", а крім того щорічно проходять театральний і навіть архітектурний фестивалі.

Park Inn by Radisson - це яскравий інноваційний бренд, створений щоб виправдати очікування сучасних мандрівників. Це розумний вибір для інвесторів, споживачів і вигідну пропозицію в середньому ціновому сегменті. Міжнародний бренд, на який можна покластися в будь-якій точці земної кулі.
"Зв'язок, вибір, спільнота" - багатогранний бренд Park Inn by Radisson представляє найнеобхідніші послуги в новому світлі, пропонуючи гостям можливість повністю контролювати свій вибір. З Park Inn by Radisson гості завжди залишаються на зв'язку з безкоштовним доступом в інтернет Surf4Free. Завдяки легендарної філософії обслуговування "Так, я можу!" ( "Yes I can!") Гості можуть бути впевнені, що жодне прохання не залишиться без уваги, а якість послуг, що надаються буде на найвищому рівні.
Наповнений життям і яскравою індивідуальністю, щирою гостинністю і привітністю, бренд Park Inn by Radisson тепер можна знайти по всьому світу - в столичних містах, великих економічних центрах, а також в самому серці міст, при аеропортах і залізничних станціях. Портфель бренду зростає швидше, ніж будь-коли і становить 160 діючих і споруджуваних готелів на близько 31 000 номерів в 35 країнах Європи, Близького Сходу і Африки.

The Carlson Rezidor Hotel Group є однією з найбільших в світі і однією з найбільш динамічних готельних компаній. Портфель Групи об'єднує понад 1300 діючих і споруджуваних готелів в 100 країнах світу, представлених такими світовими брендами як Radisson Blu; Radisson®; Park Plaza®; Park Inn by Radisson; Country Inns & Suites By CarlsonSM і Hotel Misson. Плани щодо подальшого розвитку Групи включають зростання портфеля до близько 1 500 діючих і споруджуваних готелів до 2015 року. Більшість готелів під управлінням групи пропонує програму лояльності Club CarlsonSM, одну з найбільш вигідних програм лояльності в світі. Штат співробітників, що працюють в The Carlson Rezidor Hotel Group і готелях під її управлінням, налічує близько 85 000 чоловік.
Корпоративні офіси компанії знаходиться в Міннеаполісі, США, і в Брюсселі, Бельгія.

OOO "Регіональна Готельна Мережа" (далі "РГС") - компанія, заснована в 2006 році для створення всеросійської регіональної готельної мережі середнього цінового сегмента.
В рамках стратегії розвитку компанія "РГС" вже управляє 3-ма готелями Park Inn by Radisson в містах Казань, Астрахань і Іжевськ, а також Московської готелем Courtyard by Marriott Paveletskaya. В даний час ще 4 об'єкти знаходяться на стадії будівництва: це готелі Park Inn by Radisson в Сочі, Волгограді і Новосибірську, а також перший в Росії готель, що будується з використанням модульної технології - HolidayInn Express в Воронежі.

Контактна інформація:

Carlson Rezidor Hotel Group

The Rezidor Hotel Group (Moscow) (Rezidor Hotels Management & Development A / S)

The Rezidor Hotel Group

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online