Тінькофф іпотека: відгуки клієнтів, аналізуємо плюси і мінуси

  1. Позитивні відгуки
  2. негативні відгуки
  3. Плюси і мінуси іпотеки Тінькофф банку за відгуками клієнтам

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Тінькофф банк пропонує потенційним клієнтам посередницькі послуги з оформлення іпотечних кредитів в банках-партнерах. Продукт реалізується відносно недавно і викликає чимало суперечок серед позичальників. Розглянемо, як з точки зору позичальника оформляється Тінькофф іпотека: відгуки діючих клієнтів, переваги і недоліки програми.

Позитивні відгуки

Позитивні відгуки

Серед клієнтів банку «ТКС» чимало людей, які залишилися повністю задоволеними обслуговуванням та умовами кредитування. Приклади таких позитивних відгуків:

Михайло, Москва: «Сотрудничаю з банком вже не перший рік. Раніше користувався тільки кредитної і дебетовою карткою. Для мене у Тінькофф кращий інтернет-банк. Рік тому вирішили з родиною поліпшити житлові умови за допомогою іпотеки. Почали з відправки онлайн-заявки на сайті банку. Відповідь була отримана в цей же день. Далі зі мною зв'язалася менеджер і уточнила деталі кредиту. На її прохання вислав необхідні документи в електронному вигляді. Через 3 дні іпотеку схвалили відразу 3 банки: Абсолют, ЮніКредит і АК Барс. За умовами оптимально підійшов Абсолют банк. У момент підписання договору ставка правда збільшилася на 0,3%, але без зміни суми щомісячного платежу. Раджу всім знайомим оформляти іпотеку через ТКС, так як суттєво економить час і гроші в процесі підготовки до операції ».

Валерія, Самара: «Для покупки нерухомості в своєму місті вирішила скористатися сервісом Тінькофф. Реклама обіцяла повністю дистанційне взаємодія і закріплення за мною особистого менеджера. На практиці так і вийшло. Менеджер Інна - дуже важливий і компетентний співробітник, який консультував і допомагав мені аж до підписання кредитного договору. Завжди можна було зв'язатися і задати питання, які виникають. Квартиру купувала не нову, тому потрібна була оцінка. Умови і ціни рекомендованої компанії цілком влаштували (ціни середні по ринку). Заявку подала 9.04.2018, угода відбулася вже 27.04.2018. Терміни та консультування - вище всяких похвал ».

Світлана, Казань: «Працюю за ЦПД і не можу надати в інші банки для отримання кредиту довідку 2-ПДФО. Тінькофф банк же розглядає позичальників, які можуть будь-яким способом підтвердити свій дохід. Заповнила анкету, відправила необхідні папери і отримала схвалення від ЮніКредит банку. Усім процесом постійно керувала мій особистий менеджер Катерина. Ніяких походів в банк до моменту самої угоди ».

негативні відгуки

Негативних відгуків на найбільших фінансових і банківських порталів також досить багато. Серед них є такі відгуки:

Кирило, С.-Петербург: «Мій досвід оформлення іпотеки через Тінькофф банк виявився невдалим. Замість обіцяних 2-3 днів розгляду заявка зависла на 10 днів. На мої питання і уточнення «Чому так довго?» Фахівці радили тільки чекати. Причина затримки в банках-партнерах. Погодився почекати. В результаті заявка була схвалена тільки одним банком - АК Барс банком. Умови в ньому мене не влаштували. Довелося звертатися до інших кредиторам вже безпосередньо ».

Дарина, Воронеж: «Півроку тому вирішила оформляти іпотеку на покупку квартири. Для початку стала вивчати наявні пропозиції від банків. Тінькофф банк зацікавив своїми знижками в найбільших банках. Заповнивши на сайті анкету-заявку відразу отримала кілька пропозицій по іпотеці. Ніякої вигоди я не побачила і звернулася в іншу кредитну організацію. Буквально через кілька тижнів мені почали настирливо телефонувати співробітники агентств нерухомості, які мали повну інформацію про мене (місто, П.І.Б., дані про нерухомість, яку я хочу купити) і пропонувати послуги з пошуку кращої пропозиції. Впевнена, що Банк Тінькофф просто продає свої бази даних з таких заповнених заявок, які нікуди потім не втекли. Пряме порушення російського законодавства ».

Іван, Волгоград: «Я, як продавець нерухомості, вкрай не раджу користуватися послугами банку Тінькофф. З його боку все вкрай повільно і непрофесійно. Був чітко позначений день внесення авансу і реєстрації самої угоди. З мого боку документи готові в строк, навіть трохи раніше. Але угода зірвалася через Тінькофф банку. До самого банку-партнеру (СМП) претензій теж немає. Краще б покупець звертався до нього безпосередньо ».

Марія, Єгорьєвськ: «Оформила іпотеку через Тінькофф банк. Основним кредитором став Уралсиб. Замість обіцяної спочатку знижки в 1% від ставки Уралсиба мені затвердили знижку 0,25%, тобто мінімальну. При цьому про її величині я дізналася безпосередньо перед підписанням договору. На всі мої попередні питання менеджер відповідав, що затвердять обіцяну. Даний аспект неприємно здивував, але відмовлятися від угоди вже не було сенсу, так як могла втратити хороший варіант житла ». Марія, Єгорьєвськ: «Оформила іпотеку через Тінькофф банк

Плюси і мінуси іпотеки Тінькофф банку за відгуками клієнтам

Розміщення в мережі Інтернет відгуки клієнтів, що мали справу з отриманням іпотечної позики через Тінькофф банк, приблизно розділилися навпіл: одні залишилися задоволені умовами і процесом оформлення, інші виявили масу недоліків в послугах кредитора.

На підставі такого зворотного зв'язку від клієнтів можна зробити закономірні висновки про плюси і мінуси іпотечного кредитування в Тінькофф.

До плюсів відносяться:

  1. Можливість одноразової подачі кредитної заявки відразу в 11 російських банків.
  2. Співпраця Тінькофф тільки з надійними і перевіреними кредитними організаціями.
  3. Отримання попереднього рішення по відправленої анкеті без відвідування офісу обслуговування банку. Не виходячи з будинку.
  4. Отримання знижки від діючої процентної ставки (від 0,25 до 1,1 п.п.).
  5. Закріплення за кожним клієнтом особистого менеджера.

При цьому є й недоліки:

  1. Клієнт до останнього може не знати розмір наданої знижки.
  2. У списку банків-агентів відсутні такі найбільші гравці банківського сектора, як Альфа-Банк, Сбербанк, Россельхозбанк і ін.
  3. Завищення термінів розгляду заявок у порівнянні з оголошеними потенційних позичальників.

ВАЖЛИВО! Підсумковий результат співпраці з Тінькофф банком залежить від безлічі факторів, серед яких тип нерухомості, що купується, категорія позичальника, можливість надання повного пакета паперів і т.д.

Дійсно, якщо клієнт бажає придбати частку в квартирі або таунхаус, який не входить до переліку акредитованих об'єктів, то терміни, природно, затягнуться. Схожа ситуація буде з клієнтів, офіційно ніде не працевлаштованим і доводить свою кредитоспроможність за допомогою альтернативних джерел.

ВИСНОВОК: Серед задоволених від іпотеки Тінькофф переважають відгуки людей, офіційно працевлаштованих, з хорошим рівнем доходу, які купують квартиру або будинок з високою ліквідністю на первинному / вторинному ринку житла.

Іпотечний кредит від банку ТКС - відмінний варіант для тих клієнтів, які не бажають витрачати багато часу на збір і оформлення документів, а прагнуть отримувати своєчасні консультації у свого персонального менеджера і вигідні умови без відвідування відділення.

Іпотечні відгуки про банк Тінькофф діляться приблизно навпіл на позитивні і негативні. Як і будь-який інший банк, він має цільові орієнтири, до яких слід прагнути для поліпшення якості продуктів і послуг.

Детальніше іпотека банку Тінькофф описана в спеціальному пості. Також вам доступна анкета Тінькофф іпотеки та іпотечний калькулятор .

Нагадуємо, що [urlspan] подати заявку на іпотеку банку Тінькофф ви можете за цим посиланням [/ Urlspan]. Також на нашому сайті вам доступна безкоштовна консультація з фахівцем і юристом по оформленню угоди. Обов'язково запишіться у онлайн консультанта в спеціальній формі.

Прохання оцінити пост і поставити лайк.

Не забувайте в коментарях залишати відгуки про роботу іпотеки Тінькофф банку. Ваші побажання та пропозиції будуть передані уповноваженим співробітникам.

На мої питання і уточнення «Чому так довго?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online