Селища від агентства Компанія Красива Земля-Південь

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Телефон: +7 (495) 125-07-78

Адреса: Москва, Андропова проспект, д. 22

від 130 тис руб Артемово

Росія, Калузька область, Жуковський район

У Жуковському районі Калузької області на відстані 60 км від МКАД по Калузькому шосе (А101) пропонується широкий вибір земельних ділянок. Землі привернуть увагу тих, хто любить природу і хоче придбати ділянку на березі водойми.

дізнатись детальніше від 750 тис руб Південне Озеро 2

Росія, Московська область, Чеховський район, Стреміловское

У 53 км від Москви по Калузькому шосе розташовується котеджне селище «Південні озера-2». Кращим підтвердженням високого рівня цього селища служить той факт, що більшість приїжджають дивитися тут ділянки, «Південні озера-2» визнають найкращим місцем для життя. І це не дивно, з огляду на шикарну природну обстановку і наявність всіх найнеобхідніших комунікацій і зручностей.

дізнатись детальніше ціна за запитом КП "Снігова долина"

Росія, Московська область, Чеховський район, Баранцевское сільське поселення, д. Перхурово

Дачне селище «Снігова долина» розташований в екологічно чистому Чеховському районе- одному з наймальовничіших районів Підмосков'я!

дізнатись детальніше від 900 тис руб КП "Святе джерело"

Росія, Московська область, Чеховський район, Баранцевское, д. Попово

Свою назву котеджне селище отримав завдяки своєму розташуванню поруч з селом Талеж, де знаходиться Святе Джерело преподобного Давида. Це місце можна по праву вважати одним з найкрасивіших місць в Чеховському районі і головною його визначною пам'яткою.

дізнатись детальніше від 700 тис руб Святе джерело-2

Росія, Московська область, Чеховський район, Баранцевское

У південній частині Підмосков'я, всього в 56 кілометрах від МКАД на березі річки Лопасня в оточенні густого хвойного лісу, сховався дивовижний котеджне селище «Святе джерело-2» (ділянки площею від 8 соток). Селище розрахований на будівництво 177 будинків - це ні багато і ні мало, так як така кількість сусідів ідеально для створення найбільш комфортної обстановки.

дізнатись детальніше від 4 млн руб КП "Свята гора"

Росія, Московська область, Чеховський район, Баранцевское, д. Мальці

Котеджне селище «Свята гора» знаходиться в 55 км від МКАД по Сімферопольському шосе. У 12 км знаходиться місто Чехов, в якому є всі необхідні інфраструктурні об'єкти - школи, дитячі сади, магазини і багато іншого.

дізнатись детальніше від 350 тис руб КП "Орлине Пагорби"

Росія, Московська область, Чеховський район, Стреміловское, д. Червоні Орли

Селище розташоване в 62 км від МКАД по Сімферопольському шосе. На даний момент «Орлине Пагорби» - це динамічно будується котеджне селище. Місцезнаходження, висока пропускна здатність траси і наявність постійного водопроводу дозволяють розглядати цей селище не просто як відмінне місце для проведення дозвілля, а й як місце для постійного проживання.

дізнатись детальніше ціна за запитом КП "Сосновий Аромат"

Росія, Московська область, Чеховський район, Баранцевское сільське поселення, Васькіна д.

Котеджне селище «Сосновий Аромат» розташований в мальовничому куточку Чеховського району Московської області, в 52-х км від МКАД по Сімферопольському шосе, в оточенні лісу, поруч з селом Васькіна.

дізнатись детальніше від 800 тис руб КП "Суничний"

Росія, Московська область, Чеховський район, Баранцевское сільське поселення, Васькіна д.

Котеджне селище «Суничний» відрізняється відокремленому і спокоєм. Селище повністю готовий для проживання. «Суничний" знаходиться всього в 47 км від МКАД по Сімферопольському шосе. Варто відзначити, що під'їзд з шосе дуже зручний і займає зовсім небагато часу. Прямо при в'їзді стоїть КПП з цілодобовою охороною, а трохи подалі від нього знаходиться офіс продажів.

дізнатись детальніше Актуальні пропозиції
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online