Алтайський державний аграрний університет ввів в експлуатацію новий навчальний корпус

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1 листопада 2016 р 16:42

Алтайський державний аграрний університет запустив в експлуатацію новий навчальний корпус на вулиці Мерзликина. На будівлю площею понад 11 тисяч квадратних метрів витратили 260 мільйонів рублів, з яких 205 млн рублів - бюджетні ресурси, 55 мільйонів рублів - позабюджетні кошти ВНЗ. Будівництво почалося в 2009 році з федерального інвестиційній програмі. У корпусі розмістився біолого-технологічний факультет Агау.

Як розповів ректор вузу Микола Колпаков, до цього факультет розташовувався в старих корпусах в історичній частині міста. Будинки входять до переліку пам'яток архітектури федерального значення, тому для навчального процесу і організації лабораторних досліджень приміщення не підходили.

Студенти факультету вже займаються в новому корпусі. Побудований будинок - разноуровневое. Центральна частина - семиповерхова, а бічні - п'ятиповерхові. За кожним поверхом закріплена кафедра, тут же розташовані навчальні та офісні приміщення. У підвалі знаходяться спеціалізовані лабораторії. На їх доукомплектацию Мінсільгосп Росії виділить до кінця року 10 мільйонів рублів. В цілому 80% площ нового корпусу вже освоєні, а сьомий поверх має статус резерву.

«Новий корпус дозволяє оптимально організувати навчальний процес, відповідає вимогам часу, має комфортні умови для навчання студентів і праці викладачів, а також націлений на створення наукової лабораторії. Ми для себе вже визначили пріоритети. Для біолого-технологічного факультету плануємо облаштування лабораторії біотехнологій, за якими майбутнє. У сфері рослинництва намір створити лабораторію точного землеробства, в залежності від потреб сільгосптоваровиробників », - коментує Микола Колпаков.

Фото: Алтайський державний аграрний університет


1 листопада 2016 р 16:42   Алтайський державний аграрний університет запустив в експлуатацію новий навчальний корпус на вулиці Мерзликина

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online