Група "Linkin Park" - склад, фото, особисте життя, новини, пісні 2019

  1. біографія Назва групи Linkin Park знайоме навіть тим, хто нічого не знає про американську рок-музиці....
  2. музика
  3. Linkin Park зараз

біографія

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Назва групи Linkin Park знайоме навіть тим, хто нічого не знає про американську рок-музиці. Їх альбоми отримували статуси золотих і платинових, а кожна платівка була експериментом з новими жанрами та стилями. Смерть соліста не обірвалася творчість Linkin Park, по крайней мере, решта учасників стверджують, що на групі рано ставити хрест.

Історія створення і склад

Початком творчого шляху колективу прийнято вказувати 1996 рік, але все почалося набагато раніше. Засновники групи Бред Делсон і Майк Шинода в дитинстві навчалися в одному класі (вони до цих пір близькі друзі). Хлопці разом записували пісні в кімнаті Майкла, ділилися ідеями композицій і складали вірші.

Хлопці разом записували пісні в кімнаті Майкла, ділилися ідеями композицій і складали вірші

Гітарист Бред Делсон

Перший «серйозний» склад групи вони набрали якраз в 1996 році. До них приєдналися ще троє приятелів. Грошей у молодої команди не було, і спальня соліста як і раніше служила їм студією. Група взяла собі назву SuperXero, потім частина Super вирішили прибрати.

Гітарист Майк Шинода

Рання творчість прообразу Linkin Park вважається «не особливо вдалим», а кажучи відверто - провальним. За три роки вони отримали десятки відмов від звукозаписних лейблів. Альбоми, продюсери і спонсори на горизонті так і не з'явилися. Група почала розпадатися - про відхід оголосив вокаліст Майк Уекфілд.

Вокаліст Честер Беннінгтон

Біла смуга в історії колективу почалася тільки тоді, коли до них вирішив приєднатися Честер Беннингтон . Простий хлопець, підробляв у «Бургер Кінга», відкрив у собі яскравий музичний талант і здібності організатора. Розкішний вокал нового учасника збагатив звучання пісень і спонукав інших працювати над новими композиціями та аранжуваннями.

Барабанщик Роб Бурдон

До нових демозаписи звукозаписні компанії поставилися з несподіваним захопленням. Незабаром група, яка взяла інша назва - Hybrid Theory, перебралася в Лос-Анджелес. «Золотий склад», що утворився в той час, зберігався незмінним до 2017 року: автори і вокалісти Честер Беннінгтон і Майк Шинода, барабанщик Роб Бурдон, діджей Джозеф Хан, гітаристи Дейв Фаррелл і Бред Делсон.

музика

У 1999 році лейбл Warner Bros. Records запропонував колективу укласти контракт. Тоді вони створили дебютний альбом в дусі реп-метала, назва якого співпало з ім'ям колективу. Випуск першої платівки обернувся тріумфом: копії продовжують продаватися до сих пір (сукупний тираж перевищив 30 млн), а пісня Crawlling принесла музикантам першу премію «Греммі».

Випуск першої платівки обернувся тріумфом: копії продовжують продаватися до сих пір (сукупний тираж перевищив 30 млн), а пісня Crawlling принесла музикантам першу премію «Греммі»

Група «Linkin Park»

За словами соліста, в ній відбилася його боротьба з наркотиками і алкоголем - тоді Честер Беннінгтон відчайдушно намагався подолати залежності і висловив це у пісні так щиро, що фанати були зворушені.

«Ми намагаємося писати про універсальні емоціях, наприклад, коли відчуваєш себе незначущим, оптимістичним або розбитим», - говорив Шинода.

Після випуску першого альбому назву довелося знову міняти, причому терміново - в той час в Британії вже існував колектив Hybrid. Його музиканти звинуватили «вискочок» зі схожим ім'ям в плагіаті і пригрозили судовим розглядом. Честер запропонував колегам назву «Лінкольн Парк», але в планах групи було створення інтернет-сайту, і однойменний домен був уже зайнятий. Довелося взяти злегка змінений варіант Linkin Park.

Пісня «Numb» групи «Linkin Park»

Наступний альбом Meteora, що вийшов в 2003 році, не поступився першому по популярності. Верхні рядки рейтингів MTV і Billboard, активна ротація на радіо і ТБ, захват публіки на концертах довели, що успіх дебютної платівки не був випадковим і музиканти здатні створювати по-справжньому оригінальні композиції.

Багато творчі люди відзначають, що випуск третьої за рахунком роботи часто стає кризовим часом: не можна запропонувати шанувальникам щось принципово нове, тому що колишній стиль їм вже полюбився, але і продовження в старому дусі викличе звинувачення в повторюваності і зацикленості. Не оминули ці проблеми і Linkin Park.

Пісня «In The End» групи «Linkin Park»

Їх наступний альбом Minutes to Midnight здивував шанувальників, несподівано відхилившись від фірмового гібридного стилю в сторону альтернативного року. Більшість шанувальників схвалили результати експерименту. Цього разу композиції групи не тільки очолили хіт-паради, а й прозвучали як саундтреків в «Термінаторі», «Трансформерах», « сутінках »,« Спрага швидкості ».

У 2009 році вийшов сингл з піснею New Divide, яку пізніше назвали найкращою за всю історію колективу. У подальших альбомах музиканти продовжили експериментувати: Thousand Suns придбав меланхолійні електронне звучання, Living Things переключився на особисті теми і увібрав в себе елементи фолк і кантрі-музики, а The Hunting Party ознаменував повернення до раннього стилю групи з її довгими гітарними соло, нотами нью -метан і елементами репу.

Пісня «New Divide» групи «Linkin Park»

Незважаючи на яскравий сценічний імідж, в житті музиканти Linkin Park вели себе спокійно і адекватно - не вимагали подавати алкоголь за лаштунки, не влаштовували буйних вечірок і після кожного концерту обов'язково приділяли увагу своїм шанувальникам, роздаючи автографи. У 2002 році група провела окремий концерт тільки для підлітків 11-15 років. За квиток брали всього $ 8, а виручені гроші перевели на благодійність.

Емблему групи знають у всьому світі. За час існування вона змінювалася 20 разів, але головна ідея залишається незмінною: перші літери слів з назви скомпоновані у вигляді трикутника і обведені колом. Російські шанувальники помітили, що логотип Linkin Park дуже схожий з емблемою Курганського Автобусного заводу, повернутою за годинниковою стрілкою. Про запозиченні, звичайно, тут не йдеться, скоріше, це цікавий збіг.

Про запозиченні, звичайно, тут не йдеться, скоріше, це цікавий збіг

Емблеми групи «Linkin Park» і Курганського Автобусного заводу

Окремо варто сказати про кліпи групи, які були не менш блискучими, ніж пісні. Число їх переглядів на YouTube обчислювалася мільйонами. 5 з них отримали премії MTV.

Останній творчий експеримент колективу відбувся в 2017 році. Критики і прихильники майже одноголосно вирішили, що на цей раз тяга до нового підвела Linkin Park. Платівка One More Light отримала звання найгіршої в дискографії групи за попсовий стиль музики, дивно поєднується з манерою виконання соліста і загальним іміджем колективу.

Пісня «One More Light» групи «Linkin Park»

20 липня 2017 року членів групи і шанувальників потрясла новина про самогубство Честера Беннінгтона. Двома місяцями раніше повісився його друг Кріс Корнелл з групи Soundgarden. Честер важко переживав те, що трапилося, але ніхто і не здогадувався, що він теж незабаром добровільно піде з життя таким же способом. Ніякої записки Беннінгтон не залишив. Музиканту було всього 41 рік, у нього залишилася дружина і шестеро дітей.

Друзів по групі новина шокувала не менш, ніж фанатів. За їх словами, нічого не віщувало біди: в цей день вони збиралися на фотосесію, а через тиждень планували виїхати в черговий тур.

«Твоє відсутність залишає порожнечу, її нічим не заповнити, - написали музиканти у зверненні до загиблого Честер, опублікованому на офіційному сайті. - Демони, які забрали тебе у нас, завжди були частиною угоди ... Ми точно знаємо, що ти зробив краще кожну з наших життів. Дякую за цей дар ».

В кінці літа 2017 року Linkin Park оголосив, що хоче влаштувати концерт на честь загиблого соліста. Хіти групи заспівали Blink-182, Bring Me the Horizon, Kiiara і інші популярні на американській естраді виконавці.

Група «Linkin Park» в 2018 році

Після цього Linkin Park випустила архівне відео і концертний альбом із записами, що відносяться до часу, коли Беннінгтон був ще живий. Платівки стали останнім в біографії музиканта подарунком, який він залишив фанатам.

Linkin Park зараз

У 2018 році Майкл Шинода, листуючись з фанатами в «Твіттері» , Повідомив, що група зараз не планує розпадатися і у неї є «плани на перебудову», але поки не уточнив, які саме. На згадку Беннінгтона музиканти заснували благодійний фонд One More Light.

Дискографія

  • 2000 - Hybrid Theory
  • 2003 - Meteora
  • 2007 - Minutes to Midnight
  • 2010 - A Thousand Suns
  • 2012 - Living Things
  • 2014 року - The Hunting Party
  • 2017 - One More Light

кліпи

  • 2017 - One More Light
  • 2015 - Darker Than Blood
  • 2014 року - Final Masquerade
  • 2014 року - Until It's Gone
  • 2013 - A light that never comes
  • 2012 - Lost in the Echo
  • 2012 - Castle Of Glass
  • 2012 - Burn It Down
  • 2011 - Burning In The Skies
  • 2011 - Iridescent
  • 2010 - Waiting for the End
  • 2010 - The Catalyst
  • 2010 - One Step Closer
  • 2009 - New Divide
  • 2007 - Leave Out All the Rest
  • 2007 - What I've Done
  • 2007 - In The End
  • 2003 - Somewhere I Belong
  • 2003 - Breaking the Habit
  • 2003 - Numb
  • 2003 - Faint
  • 2001 - Crawling
  • 2000 - Papercut
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online