Огляди. Інтернет магазин якісних мобільних аксесуарів Партнер

  1. Не бійтеся залишати пристрій заряджатися на ніч.
  2. Не робіть "калібрування" батареї.
  3. Не заряджайте планшет в машині, яку заводять.
  4. Не використовуйте планшет на спеці понад сорока градусів.
  5. Можна заряджати планшет на будь-якому відсотку заряду.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Років десять-п'ятнадцять тому думка про те, що комп'ютери можуть бути розміром з складену газету і легко поміщатися в невелику сумку, здавалася фантастичною. А сьогодні планшет - цілком рядове явленіе.Но автономність планшета багато в чому залежить від його акумулятора. А то, як працює акумулятор, безпосередньо залежить від того, як з ним обходяться.

Отже, як потрібно заряджати акумулятор, щоб він працював довго і продуктивно?

Не бійтеся залишати пристрій заряджатися на ніч.

Статті в інтернеті часто радять уважно стежити за рівнем заряду гаджета і швидше знімати його з зарядки, як тільки побачите заповітні 100%.

Насправді, мобільні пристрої зроблені для Вашого комфорту, а не для того, щоб користувач думав про них кожну хвилину. Акумулятори планшетів і смартфонів мають вбудовані контролери харчування. Як тільки батарея заповниться, подача енергії припиняється.

Не робіть "калібрування" батареї.

Часто зустрічається рада, хоч раз на місяць повністю розряджати, а потім повністю заряджати гаджет. Не робіть так, якщо хочете довгих років життя акумулятора. Для літій-іонних акумуляторів розряд в нуль дуже шкідливий. Якщо Ви випадково розрядили планшет до 0%, потрібно якомога швидше його зарядити, а спеціально допускати таке взагалі не варто.

Не заряджайте планшет в машині, яку заводять.

Ця порада стосується не тільки планшетів, але всіх пристроїв, які живляться від прикурювача. Якщо Ви поставите пристрій на зарядку, а тільки потім заведете машину, гаджет може перегоріти. Коли автомобіль заводиться, відбувається різкий стрибок напруги, смертельний для приладів, підключених в цей час до прикурювача.

Не використовуйте планшет на спеці понад сорока градусів.

При всіх своїх перевагах літієві акумулятори мають істотний недолік: вони можуть вибухнути від перегріву. З метою безпеки не тільки свого пристрою, а й в першу чергу себе, уникайте використання та заряджайте планшети і смартфони при температурі вище 40 градусів Цельсія.

Можна заряджати планшет на будь-якому відсотку заряду.

Літієві акумулятори не обтяжені "ефектом пам'яті" і не запам'ятовують, коли їх поставили на зарядку.

У нашому інтернет-магазині Вас чекає великий вибір зарядних пристроїв для планшетів за найвигіднішими цінами.

Отже, як потрібно заряджати акумулятор, щоб він працював довго і продуктивно?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online