Житлобуд-1: Акція! Ціни на квартири знижені!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Спеціальна акції до дня міста

Спеціальна акції до дня міста!

Ви можете придбати квартиру в ЖК Миру або ЖК Ньютона всього за 8900 грн / кв.м!

Ваша вигода складе до 24 000 грн!

Акція триватиме до 25 серпня!

Поспішайте, кількість квартир обмежена!

ЖК Миру - новий житловий комплекс економ класу. Розташований - всього в одній хвилині ходьби знаходиться станція метро «Пролетарська». Також поруч хороша транспортна розв'язка (автобуси, маршрутні таксі, тролейбуси, трамваї), супермаркети - Восторг, Клас, АТБ. Безліч затишних кафе і барів, магазини будівельних матеріалів, відділення банків, пошти та багато іншого - все це зробить Ваше життя воістину комфортною. Хочете прогулятися і подихати свіжим повітрям? Будь ласка. Адже біля житлового комплексу розташований один з найбільших парків Харкова - «Зелений Гай».
Приємно упорядкована прибудинкова територія - ландшафтний дизайн, замість асфальту використовується тротуарна плитка. Спортивні майданчики житлового комплексу облаштовані згідно з останніми тенденціями спортивного світу. Використано сверхновое, міцне, а головне екологічне монолітне поліуретанове покриття, яким покриті, поле для футболу, волейболу та баскетболу. Для людей, які люблять силові тренування, на території житлового комплексу присутній майданчик з вуличними тренажерами. Дитячий майданчик - це самий незамінний об'єкт у дворі для дитячого розвитку і творчості. Саме тому, розуміючи всю важливість розвитку підростаючого покоління ми розмістили на подвір'ї одні з кращих дитячих комплексів в місті. Які відповідають всім сучасним нормам безпеки і дозволять вашій дитині відчути всю повноту дитинства. Також для жителів комплексу обладнані місця відпочинку прикрасою яких стануть фонтани, біля яких жителі зможу приємно провести час.

ЖК Ньютона - розташований неподалік від перетину проспектів Льва Ландау і Героїв Сталінграда, найбільших транспортних магістралей міста, і в п'яти хвилинах ходьби від зупинок громадського транспорту, які обслуговуються тролейбусами, маршрутними таксі та автобусами, також в 10-ти хвилинах їзди на громадському транспорті знаходиться станція метро « Маршала Жукова".
Варто відзначити, що в безпосередній близькості від РК «Ньютона» знаходиться лісопаркова зона, яка засаджена фруктовими деревами. Велика кількість зелених насаджень сприяє чистоті повітря району, робить цю місцевість оптимальної для здорового життя, прогулянок і відпочинку. Вся атмосфера мікрорайону немов просякнута спокоєм, затишком, і ми впевнені, що молоді сім'ї з дітьми по достоїнству це оцінять.
Інфраструктура мікрорайону представлена ​​поруч дошкільних та загальноосвітніх установ. Це і дитячий сад №266 і школи № 60, 95.
У безпосередній близькості знаходиться Комунальний ринок, великі торгові центри: супермаркет «Клас» і будівельний супермаркет «Будмен».

Більш детальну інформацію щодо поточної акції на покупку квартири в ЖК Миру і ЖК Ньютона, Ви можете дізнатися у менеджерів відділу продажу за телефонами: 751 -17-57, 715-61-13

Хочете прогулятися і подихати свіжим повітрям?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online