Новобудови Москви і Підмосков'я: огляд знижок і новорічних акцій :: Міська нерухомість :: РБК Нерухомість

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Редакція "РБК-Нерухомості" підготувала огляд новорічних акцій і знижок на квартири в новобудовах Московського регіону

Фото: Depositphotos / massonforstock

Традиційно за кілька тижнів до Нового року девелоперські компанії оголошують про знижки в новобудовах. Рік, що минає - особливий. На тлі різкого зростання валюти і потім її коливань в останні дні квартири в новобудовах Москви і Підмосков'я користуються підвищеним попитом - люди рятують рублі в квадратних метрах. Однак і в цьому році в умовах ажіотажу на ринку багато компаній все одно проводять новорічні акції.

Редакція "РБК-Нерухомості" склала огляд святкових спецпрограм з продажу квартир в новобудовах. Ця інформація допоможе визначитися тим, хто хоче ще встигнути заскочити "в потяг" за цінами 2014 р.

"Донбуд"

З 15 листопада по 25 грудня 2014р. в "ДонСтрім" діє традиційна новорічна акція: при одноразовій оплаті покупцям надаються святкові знижки 5-7% на квартири та нежитлові приміщення в житлових комплексах компанії. В акції беруть участь всі об'єкти, представлені в продажу: Smolensky De Luxe, Barrin House, "Grand Deluxe на Плющисі", "Кленовий DOM", "Червоні вітрила (останні корпусу)," Долина Сетунь "," Соколиний форт "і квартал" Серце столиці ".

AFI Development

До 28 грудня триває акція компанії AFI Development. Будь-який відвідувач ТРЦ "Афімолл Сіті" в Москві, який зробить покупки на суму 10 тис. Руб. протягом одного дня, отримає можливість стати власником квартири в першій черзі житлового мікрорайону "Одінбург" в м Одинцово. Щоб взяти участь в акції, покупцеві необхідно сфотографувати чеки за покупки і завантажити їх в безкоштовне мобільний додаток AFIMALL (для iOS або Android), після чого отримати купон учасника на стійці інформації ТРЦ. Розіграш призів відбудеться 28 грудня 2014 р.

В іншому проекті - ЖК "Маяк" - девелопер надає знижки в розмірі 7% на однокоманатние квартири площею 49,57 кв. м з 15-го по 25-й поверх з панорамним видом на Химкинское водосховище. Крім того, при внесенні 70% від вартості квартири на суму, що залишилася в 30% дається розстрочка без відсотків на три місяці. Акція поширюється на трьох-чотирикімнатні квартири на всіх поверхах комплексу і на одно-двокімнатні квартири вище 17-го поверху.

ГК ПІК

З 1 по 31 грудня 2014р. Група компаній ПІК оголошує 10% -ву знижку на ряд квартир в Москві і Підмосков'ї. Спеціальна пропозиція діє при 100% -й оплаті. У разі покупки квартири в розстрочку знижка поширюється тільки на початковий внесок, розмір якого відповідає чинним умовами розстрочки.

Знижка в 10% надається на житло за такими адресами:

  • Москва, НАО, житловий район "Бунинский". У корп.11; і на трикімнатні квартири в корп.12, 16.
  • Московська область, Люберці, квартири, розташовані на 2-му поверсі житлового району "Червона гірка" , Корп. 49, 50 (стор. 1, 2);
  • Москва, ЖК "Велике Кусково", корп. 6;
  • Московська область, Митіщі, житловий район "Ярославський" . В акції беруть участь квартири, розташовані на 2-му поверсі корп. 28, 29, а також на 25-му поверсі корп. 21;
  • Московська область, Хімки, житловий район "Лівобережний", корп. 9; і на квартири площею більше 93 кв. м в корп. 18.

З 1 по 31 грудня 2014р. кожному покупцеві при 100% -й оплаті надаються знижки до 7% на придбання ряду квартир в Москві і Підмосков'ї. Як і при 10% -ву знижку при покупці квартири в розстрочку, знижки поширюються на початковий внесок, розмір якого відповідає чинним умовами розстрочки.

Знижки діють за наступними адресами:

  • Москва, НАО, житловий район "Бунинский". Корпуси 2, 3, 5, 6 - знижка 3% на трикімнатні квартири; корпусу 8, 13 - знижка 5%; корпусу 12, 16 - знижка 5% на одно-двокімнатні квартири;
  • Московська область Люберці, житловий район "Червона гірка". Корпуси 40А, 40Б, 41, 49, 50 (стр.1, 2) - знижка 7% на трикімнатні квартири, знижка 5% на двокімнатні квартири; корпусу 13,14,15 - знижка 5%.
  • Москва, ЖК "Велике Кусково". Знижка 7% на трикімнатні квартири у всіх корпусах.
  • Московська область, Митіщі, житловий район "Ярославський". Корпуси 28,29 - знижка 5% на квартири, розташовані з 20-го по 25-й поверх; корпус 21 - знижка 5% на всі квартири, за винятком № 4, 7 на майданчику.
  • Московська область, Хімки, житловий район "Лівобережний". Корпус 18 - знижка 5% на одно-, дво- і трикімнатні квартири площею менше 93 кв. м; корпус 16 - знижка 5%; корпус 10 - знижка 7%.
  • Московська область, Залізничний, ЖК "Центр-2". Корпус 303 - знижка 7% на трикімнатні квартири.

ГК "МІЦ"

ГК "МІЦ" оголосила знижки в розмірі 5% на обмежену кількість квартир в ЖК "Тетянин Парк ", ЖК "Зелені Алеї ЖК "Нове павичі ".

В акції беруть участь одно-, дво- і трикімнатні квартири. Пропозиція дійсна з 1 грудня 2014р. по 31 січня 2015р. Розмір максимальної знижки становить 650 тис. Руб. - такий дисконт можна отримати при покупці трикімнатної квартири площею 111,4 кв. м в 6-му корпусі РК "Тетянин Парк".

"НДВ-Нерухомість"

У ЖК "Ромашкове" (3 км від МКАД, Можайское шосе) можна купити квартиру на 1-му поверсі за фіксованою ціною, що становить 85 тис. Руб. Спецпропозиція діє до кінця року.

В "Царицино-2" (московський мікрорайон поруч з Царицинського парком) діє акція «Даруємо метри" на покупку квартир. У 27-31-му корпусах за кожні 15 кв. м ще 1 кв. м надається безкоштовно. Таким чином, покупець квартири площею 64 кв. м не платить за 4 кв. м. Сімейним покупцям з дітьми надаються додаткові знижки.

ГК "Мортон"

З 17 грудня 2014 р. ГК "Мортон" оголосила про старт акції "Ночі розпродажів". Придбати квартиру можна в будь-який час доби. Для запису на нічну консультацію до 24:00 необхідно заповнити заявку за формою компанії або повідомити по телефону.

Tekta Group

Tekta Group дарує покупцям в деяких проектах квадратні метри. Наприклад, за умовами новорічної пропозиції, покупцям квартир в ЖК "Да Вінчі" надається можливість отримати до 12 кв. м в подарунок. Розмір знижки на трикімнатну квартиру складе до 1,3 млн руб.

А в комплексі "Декарт" є можливість отримати до 7 кв. м в подарунок. У рублевому еквіваленті вигода складе до 780,5 тис. Руб.

У ЖК "Архімед" також надається можливість отримати до 7 кв. м в подарунок. У рублевому еквіваленті вигода складе до 530 тис. Руб. Акції триватимуть до 31 грудня 2014р.

У ЖК "Ньютон" діє спеціальна пропозиція зі знижками на квартири до 10%. Щотижня компанія формує пул квартир, які можна придбати за вигідною ціною. Знижка сягає 1,5 млн руб. і поширюється на одно-, дво- і трикімнатні квартири, а також двоповерхові таунхауси з власним входом.

За умовами новорічної пропозиції, придбати квартиру в ЖК "Акварелі" можна зі знижкою до 850 тис. Руб. Пропозиція дійсна на всі квартири в будинку. Акція триватиме до 31 грудня 2014р.

ГК "Промінгрупп"

При придбанні квартири в житлових комплексах "Іскри Радості" або "Бабушкінський Парк" покупець отримує знижку 3% за умови оплати 100% від вартості квартири.

"Хімки Груп"

У січні в сімейному спортивно-освітньому кластері "Олімпійське село Новогорск" стартує акція "Купи будинок - отримай квартиру в подарунок". При покупці приватного будинку в ЖК "Олімпійське село Новогорск" забудовник дарує кожному покупцеві певну однокімнатну квартиру в ЖК "Олімпійське село Новогорск. Курорт" .

Також в січні "Хімки Груп" запустить для потенційних іпотечних позичальників акцію з робочою назвою "Компенсуємо відсотки по іпотеці". В рамках акції девелопер планує частково, в межах 3-4% кредитної ставки банку-кредитора, компенсувати збільшену (після підвищення ключової ставки) вартість іпотеки, оскільки в даний час кредитні ставки при іпотечному кредитуванні в більшості банків є заборонними, що робить іпотеку золотий. Поки більш докладні умови акції знаходяться в процесі розробки.

ЖК "Мрія"

Новорічні знижки можуть також отримати покупці квартир, таунхаусів і котеджів і від забудовника в житловому комплексі "Мрія" , Який складається з чотирьох ділянок землі загальною площею 260 га і розташовується в 23 км від Москви, біля селища Озерецкая Дмитровського району.

Наприклад, до Нового року можна купити квартиру "під ключ" площею 46,9 кв. м (5,23 млн руб.), 45,5 кв. м. (5,5 млн руб.), 36,1 кв. м (4,39 млн руб.), або 34,2 кв. м (4,2 млн руб.) і отримати меблі в подарунок.

Також можна отримати меблі в подарунок при покупці таунхауса "під ключ" площею 137 кв. м за 12,48 млн руб. Дуплекс з базовою обробкою площею 253,6 кв. м продається за 10,37 тис. руб., стара ціна - 11,35 млн руб. А котедж площею 254 кв. можна купити за 12,16 млн руб.

ГК "Лідер Груп"

Напередодні 2015 р. ГК "Лідер Груп" робить подарунок своїм клієнтам - аж до 30 грудня при покупці квартири в будь-якому з житлових комплексів компанії надається знижка в розмірі 10%. Знижка дається на все квартири, які знаходяться в продажу, - від студій до трикімнатних.

На сьогоднішній день в реалізації ГК "Лідер Груп" знаходиться чотири об'єкти в Московській області - житловий комплекс "Менделєєв" (Хімки), житловий квартал "Лідер Парк" (Митищі), мікрорайони "Лобня Сіті" (Лобня) і "Місто Щастя" (Домодєдово).

ВАТ "опіно"

У грудні 2014 р. 1 кв. м дво- і трикімнатні квартири першої черги і в перших корпусах другої черги ЖК Vesna пропонуються за ціною від 70 тис. руб. Економія при покупці квартири може скласти до 700 тис. Руб. Новорічна пропозиція дійсна при 100% -й оплаті за рахунок власних коштів або іпотеки при підписанні ДДУ до кінця року.

Також в комплексі Vesna до кінця 2014р. діє пропозиція по отриманню ключів в день оплати. Покупці квартир в першій черзі комплексу, яка здана восени 2014р., Отримають ключі від нової готової квартири в день оплати за умови 100% -ї оплати за рахунок власних коштів або іпотеки. А ті, хто придбає трикімнатні квартири в першій черзі, отримають 20% -ву знижку на ремонт від партнера забудовника - компанії "МСК-Строй".

У ЖК "Павловський квартал" до кінця року для покупців дво- і трикімнатних квартир площею від 61 кв. м до 79 кв. м дійсні знижки до 9% при 100% -й оплаті або купівлі за допомогою схваленого іпотечного кредиту. Економія при покупці в рамках акції становить до 476 тис. Руб.

Новорічна пропозиція є і для покупців квартир житлового комплексу преміум-класу "Парк Рублево". Їм надається знижка в розмірі 7% на обмежену кількість квартир вільного планування площею 91,1 кв. м.

У всіх проектах компанії діє пропозиція з оформлення права власності в подарунок за умови рекомендації друзям або родичам.

Всі перераховані вище акції і знижки діють до кінця грудня 2014р.

RDI

У житловому комплексі "Ново-Молоково" компанія RDI надає можливість покупцям отримати знижку або скористатися безпроцентної розстрочкою при придбанні квартири.

У корпусах № 8 і 9 при 100% -й оплаті надається знижка 3%, при покупці квартири в іпотеку - 2%.

У корпусі № 8 також при первинному внеску 50% клієнтам надається розстрочка на строк до шести місяців з можливістю залишок вартості квартири оплатити щомісяця рівними частками до 31 березня 2015р. без нарахування відсотків на залишок. Також при первинному внеску від 30% надається розстрочка на строк, з можливістю залишок вартості квартири оплатити щомісяця рівними частками, до 31 березня 2015р. з нарахуванням 12% річних на залишок заборгованості.

Крім того, компанія RDI проводить новорічну акцію "375 000 рублів в подарунок". При покупці таунхаусів першої і другої черг до 31 грудня 2014р. діє спеціальна знижка до 375 тис. руб.

Умови діють тільки при 100% -й оплаті.

ГК "Прем'єр"

Група компаній "Прем'єр" в якості новорічного і різдвяного подарунка дає знижки на покупку квартир в ЖК "Корольов". Акція діє до 28 лютого 2015р. Кількість квартир обмежена. Акції не підсумовуються.

При покупці квартири в будинку по Тарасівській вул. , Д. 2, знижка на квартиру-студію -150 тис. Руб., На однокімнатну квартиру-200 тис. Руб., Знижка на двокімнатну - 250 тис. Руб., На трикімнатну - 500 тис. Руб.

При покупці квартири в будинку по Тарасівській вул. , Д.25, знижка на квартиру-студію -150 тис. Руб., На однокімнатну - 200 тис. Руб., На двокімнатну квартиру - 250 тис. Руб.

При покупці квартири в будинку по Тарасівській вул. , Д.14, знижка на квартиру-студію -100 тис. Руб., На однокімнатну квартиру-200 тис. Руб., На двокімнатну квартиру - 250 тис. Руб.

Знижка 2% при 100% -й оплаті не поширюється.

"Крост"

До кінця поточного року буде діяти акція концерну "Крост" під назвою "Зворотній відлік", яка стартувала 4 грудня. В рамках акції подарункова знижка на день запуску доходила до 18% на квартири в житлових комплексах девелопера. За умовами акції знижка зменшується на 0,1% кожен день.

Акція діє при первинному внеску від 10% (житлові комплекси Підмосков'я, Нової Москви) і 100% (житлові комплекси Москви).

Житлові комплекси, які беруть участь в акції: в ближньому Підмосков'ї - ART (Красногорськ) та Wellton Park (Нова Східної), в Новій Москві - Garden Park Едальго; "Едальго". Москва: Wellton Park (СЗАО, Хорошево-Мневники).

Компанія "Дальні дачі"

В даний час компанія "Дальні дачі" пропонує будинку в двох котеджних селищах. Будинки "під ключ" в новому селищі економформата - "Сонячна галявина", де будуть побудовані будинки площею від 80 кв. м до 145 кв. м за ціною від 2,95 млн руб. за готовий будинок з ділянкою, забором, електрикою і газом, повністю підведеними в будинок. На старті продажів пропонується оплатити 50% від вартості будинку.

У котеджному селищі бізнес-класу "Лісові озера" на території 33 га пропонуються котеджі площею від 145 кв. м до 250 кв. м за ціною від 6 млн руб. з оциліндрованих колод, клеєного бруса і каменю. В рамках новорічної акції з десяти будинків в продажу залишилося всього п'ять із знижкою 10% до 31 грудня 2014р. При покупці будинку до 31 грудня 2014р. і оплаті не менше 100% надається знижка 10% на будинку № 61, 88, 109, 119, 205.

ЖК "Ізмайлово Lane"

Знижка в розмірі 5% надається при одноразовому укладанні забудовником ТОВ "Еврогруп Проект" і учасником пайового будівництва двох або більше договорів участі в пайовому будівництві (ДДУ) на ціну кожного договору. Об'єктами договорів є різні квартири незалежно від кількості кімнат у них і за умови, що термін оплати 100% ціни за укладеними ДДУ не перевищує п'яти робочих днів з моменту їх укладення.

Акція "Скільки кімнат? Стільки айфонів!" діє при укладенні договору пайової участі за умови, що термін 100% -ї оплати не перевищує п'яти робочих днів з моменту його укладення. Учасник отримує подарунок - iPhone 6 від забудовника в залежності від кількості кімнат у здобувається квартире (1 шт. - за однокімнатну квартиру, 2 шт. - за двокімнатну, 3 шт. - за трикімнатну квартиру). Подарунок видається після зарахування грошових коштів на розрахунковий рахунок забудовника протягом п'яти робочих днів з моменту звернення учасника за отриманням подарунка.

Безвідсоткова розстрочка на п'ять місяців надається при одноразовому укладенні двох або більше ДДУ, об'єктами яких є різні квартири. При первинному внеску 30% і оплаті не більше п'яти днів незалежно від кількості кімнат у квартирах забудовником надається безвідсоткова розстрочка на решту 70% до кінця травня 2015р.

Якщо термін 100% -ї оплати при укладанні ДДУ не перевищує п'яти робочих днів з моменту укладення договору, забудовник надає право учаснику на придбання сімейного машино-місця зі знижкою. Розмір знижки визначається в залежності від кількості кімнат у здобувається квартире (50% - за трикімнатну, 30% - за двокімнатну).

Акції не підсумовуються і проводяться в період до 31 грудня 2014 р.

ГК "Інтеко"

Акція "Дід Мороз є!" на покупку апартаментів в комплексі "Лайнер" на Ходинському полі в Москві діє до 31 грудня 2014 р. В рамках акції покупцям апартаментів в комплексі надаються знижки до 1 млн руб.

До 31 грудня 2014 р. в рамках однойменної акції "Дід Мороз є!" в житловому комплексі "Садові квартали" діє знижка до 10%.

Sminex

Перші 15 покупців, які придбають до 1 січня 2015р. апартаменти в чинному малоповерховому комплексі бізнес-класу "Парк Миру", отримають знижку в 15%. Комплекс c розвиненою інфраструктурою та підземним паркінгом розташований на проспекті Миру в Москві.

KR Properties

Компанія KR Properties для продажів лофт в своїх об'єктах зафіксувала з 25 листопада 2014 р. курс долара на рівні 37,5 руб. Крім цього, в лофт-апартаментах "Кадашевской палати" надається безвідсоткова розстрочка до травня 2015р. (Проект на стадії завершення продажів), знижка 8-15% при 100% -й оплаті в грудні. А в клубному комплексі "Світанок LOFT * STUDIO" безвідсоткова розстрочка надається до другого кварталу 2016р. і знижка 20% на мансарди, на інші лофти - 5-10% при 100% -й оплаті в грудні.

У січні можливе підвищення ціни за рахунок підвищення внутрішнього курсу компанії до рівня 40 руб. за 1 дол.

Підготувала Олена Ликова

Акція "Скільки кімнат?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online