Новини банку - Новорічна знижка 20% в мережі ювелірних магазинів «Адамас» для власників карток Банку Російський Стандарт, новини 2017 року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Банк Русский Стандарт і мережа ювелірних магазинів «Адамас» оголошують про новорічну акцію

Банк Русский Стандарт і мережа ювелірних магазинів «Адамас» оголошують про новорічну акцію. До 31 грудня 2017 року при купівлі ювелірної прикраси і оплаті її карткою Банку Російський Стандарт, наприклад, нової кредиткою Platinum, можна отримати знижку 20% у всіх магазинах мережі. При здійсненні покупки для отримання знижки достатньо пред'явити купон в роздрукованому вигляді.

Ювелірна прикраса від мережі «Адамас» стане чудовим новорічним подарунком собі і близьким, а знижка від Банку Російський Стандарт зробить цей подарунок ще й вигідним. Подробиці про акцію на сайті Банку Російський Стандарт.

Знижка по купону застосовується послідовно до діючих знижок на вибрані вироби, але не поширюється на спеціальні пропозиції: «Краща ціна» і «Фіксована знижка 80%», не підсумовується з умовами бонусної програми.

Нова кредитна карта Platinum Банку Російський Стандарт допоможе виконати будь-які новорічні бажання. По карті пропонується кредитний ліміт до 300 000 рублів, ставка по кредиту від 21,9% річних і пільговий період на покупки до 55 днів. За новою карті Platinum передбачена безпрецедентна в лінійці Російського Стандарту і одна з найменших на ринку вартість річного обслуговування. Всі переваги платинової карти доступні клієнтам за ціною однієї поїздки на автобусі - всього за 42 руб. в місяць (при цьому вартість річного обслуговування картки Platinum 499 руб.). Ще одна перевага Platinum - в можливості зняття готівки у всіх банкоматах країни і за кордоном без комісії.

Компанія «Адамас» була заснована в 1993 році і на сьогоднішній день є найбільшим виробником ювелірних виробів в Росії. Компанія має в своєму розпорядженні виробничу базу останнього покоління, забезпечуючи повний цикл виготовлення ювелірних виробів всіх асортиментних груп. Роздрібна мережа «Адамас» розвивається з 1994 року і в даний момент представлена більш ніж 230 власними магазинами. Сьогодні в асортименті «Адамас» понад 30 тис. Позицій ювелірних прикрас, від демократичних виробів масового попиту до ексклюзивних моделей, створених в єдиному екземплярі.

Банк Русский Стандарт був заснований в 1999 році одним з найбільших російських підприємців - Рустамом Таріко. Сьогодні Русский Стандарт входить в число лідерів банківської індустрії. На російському ринку банк має багаторічний досвід роботи: Русский Стандарт став піонером в ключових видах банківських послуг в Росії. Русский Стандарт став піонером POS-кредитування, відкривши споживачам можливість покупки товарів в магазинах в кредит. Банк першим запустив кредитні карти і забезпечив доступ до кращих світових сервісів. Вперше банк запропонував пакетні продукти - «Банк в кишені».

На сьогоднішній день банк має одну з найбільших еквайрингових мереж в країні. Банк є емітентом карт найбільших платіжних систем світу: VISA International®, Masterсard WorldWide®, American Еxpress®, Diners Club international®. У числі перших в Росії банк запустив нові сучасні мобільні платіжні сервіси, надавши клієнтам додаткові переваги цих зручних, модних та інноваційних технологій. Русский Стандарт робить ставку на розвиток розрахункових послуг, високотехнологічних фінансових сервісів і пропонує інноваційні рішення в області платежів і переказів, а також різних дистанційних каналів.

Основний акціонер Банку Російський Стандарт Рустам Таріко. Детальна інформація про банк розміщена на офіційному сайті - https://www.rsb.ru/ .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online