літні акції

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Літо - час відпусток. Щоб сколихнути традиційне літнє затишшя, забудовники так само традиційно оголошують найрізноманітніші акції. сьогодні стартувала Black Friday Real Estate . Але «Чорною п'ятницею» ринок не обмежується. Акції, знижки зараз в самому розпалі.

Москва

ЖК «Рідне місто. Жовтневе поле »

Максимальний розмір знижки в даному проекті - 1,7 млн ​​рублів. Пропозиція діє по акції, в рамках якої покупці можуть до кінця липня отримати знижку до 8% на трикімнатну квартиру. Вартість «трійок» в будинку, за даними Ціан, починається з 18,86 млн руб і закінчується на позначці в 22,81 млн руб. Житловий комплекс комфорт-класу знаходиться в Щукино недалеко від станції метро «Жовтневе поле». Кожен з чотирьох корпусів має висоту в 24 поверху. У районі розвинена інфраструктура. Поблизу - парки «Срібний бір» і «Покровське-Стрешнєва». Всі будинки проекту здані.

ЖК «Червоні вітрила»

На квартири встановлені рекордні знижки, якщо брати процентні значення На квартири встановлені рекордні знижки, якщо брати процентні значення. Наприклад, на чотирикімнатну квартиру в першій секції першого корпусу діє дисконт в 30%: замість 44 млн рублів забудовник просить за неї 30,8 млн рублів. «Троячки» пропозиція не вичерпується: «однушку» в цьому ж корпусі можна придбати зі знижкою в 19%, заплативши замість 19,8 млн рублів 16,2 млн рублів. Головний корпус «Червоних вітрил» був введений в дію ще в 2001 році. Перша черга включала три корпуси на набережній Москви-ріки. У комплексі салони краси, фітнес-центри, ресторан, власний яхт-клуб і навіть справжній маяк.

Санкт-Петербург

ЖК «UP-квартал Комендантська»

У Санкт-Петербурзі знижки до 15% пропонуються рідко: дана пропозиція - одне з найвигідніших в місті. Вибравши квартиру в житловому комплексі, «UP-квартал Комендантська» покупець зможе заощадити при покупці від 300 тис. До 1 млн рублів. Будинки будуються в Приморському районі між вулицею Парашютная і проспектом Корольова. Забудовник визначає доступність мікрорайону як «середню», найближча станція метро - «Комендантська проспект» - знаходиться в 3 км від житлового комплексу. На продаж виставлені квартири від однієї до чотирьох кімнат вартістю від 2,13 до 6,99 млн руб. Остаточна здача проекту намічена на 2019 рік.

ЖК «Царська столиця» ЖК «Царська столиця»    На другому місці за розміром знижок в Санкт-Петербурзі знаходиться житловий комплекс «Царська столиця» На другому місці за розміром знижок в Санкт-Петербурзі знаходиться житловий комплекс «Царська столиця». За інформацією на сайті забудовника, при 100% оплаті кожен покупець може отримати дисконт від 6% до 11% на квартиру практично в будь-якому будинку. Житловий комплекс бізнес-класу розташований в Центральному районі міста. Поруч Невський проспект і чотири станції метро - «Ліговський Проспект», «Площа Олександра Невського», «Площа Повстання», «Маяковська». На продаж тут виставлені квартири вартістю від 5,98 до 20,24 млн руб. Проект зданий.

Єкатеринбург

ЖК «Космонавтів 11»

У Єкатеринбурзі масштаб знижок інший, якщо постаратися, можна знайти житловий комплекс з дисконтом в 2%. У проекті «Космонавтів 11» забудовник пропонує пільгові умови для ипотечников і тих, хто готовий внести 100% оплату. Будинок знаходиться в центрі міста в крокової доступності від станцій метро «Уральская» і «Машинобудівників». Вартість квартир від 1,62 до 5 млн рублів. Зі здачі житлового комплексу намічена на третій квартал 2019 року.

Новосибірськ

ЖК «Веселка Сибіру» ЖК «Веселка Сибіру»    Найдоступніші квартири нашого рейтингу продаються в житловому комплексі «Веселка Сибіру» Найдоступніші квартири нашого рейтингу продаються в житловому комплексі «Веселка Сибіру». На даний момент тут діє акція «Квартира за мільйон». Забудовник пропонує досить великий вибір житла площею від 20 до 25 кв. м, мабуть, з них і доведеться вибирати покупця, який вирішив скористатися дисконтним пропозицією. Будинок знаходиться на західній околиці Новосибірська. Повністю здати його планується в 2020 році.

Казань

ЖК «Арт Сіті»

У Казані забудовники пропонують покупцям тільки один вид знижок - 5,5% ставку на іпотеку. З використанням даної програми можна придбати квартиру, наприклад, в житловому комплексі «Арт Сіті». Будівництво ведеться в центрі міста, проте до метро з цього району досить далеко - близько 15 хвилин на громадському транспорті. Забудовник пропонує на вибір квартири площею від 47 до 100 кв. м і вартістю від 4 до 8,28 млн руб. Будівництво передбачається закінчити в 2019 році.

Краснодар

ЖК «Ясний»

Забудовник житлового комплексу «Ясний» рекламує знижки до 131 тис. Рублів. З огляду на той факт, що вартість квартир в будинку починається з 1,2 млн рублів, а закінчується 2,94 млн руб - дисконт вельми відчутний. Будинок знаходиться в південній частині міста в районі з розвиненою інфраструктурою, поблизу знаходиться парк. Остаточна здача проекту намічена на 2020 рік.

Сочі

ЖК «Каравела Португалії» ЖК «Каравела Португалії»    На узбережжі Чорного моря, трохи північніше Сочі можна вибрати квартиру по акції «Оздоблення на вибір» На узбережжі Чорного моря, трохи північніше Сочі можна вибрати квартиру по акції «Оздоблення на вибір». Забудовник пропонує квартири з ремонтом і меблями від 2,42 млн руб. Від житлового комплексу є два виходи до моря. Також планується організувати роботу чотирьох басейнів з морською водою, португальського ресторану, двох кафе (одне з них - прямо на пляжі), винного бару і салону краси. Поблизу розташована залізнична станція Дагомис. Максимальна вартість квартир - 11 млн рублів. Здача будинку намічена на 2024 рік.

Ярославль

ЖК «Волга парк»

Забудовник ЖК пропонує знижку в 3% на квартири. «Волга парк» знаходиться в 15 хвилинах їзди від центру Ярославля на правому березі Волги. Поблизу від будинку знаходяться два дитячі садки, школа, поліклініка, кафе і магазини, гіпермаркет METRO і упорядкований парк. Поруч будуть облаштовані зони відпочинку, дитячі спортивні майданчики. На перших поверхах корпусів розмістяться магазини і підприємства сфери послуг. Вартість житла від 1,3 до 5,4 млн рублів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online