Гродненец розповів, як йому запропонували «інвестувати» в SkyWay

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Нещодавно в Гродно проходило бізнес-захід, в рамках якого кожен міг стати со-інвестором проекту SkyWay. Про компанію в Білорусі стало широко відомо з кількох репортажів по ТБ і, в тому числі, по серії публікацій на Onliner.by, на який ідейний натхненник проекту навіть встиг образитись, подати на портал в суд і програти справу .

програти справу

В теорії SkyWay - це якась залізна дорога, рейки якої, по-перше, обходяться без шпал, а по-друге, підняті над землею на бетонних опорах. Рейки-струна являє собою пучок попередньо напружених натягом сталевих дротів, поміщених в заповнений бетоном корпус.

У Гродно приятель читача s13.ru запропонував йому вигідне, з його слів, вкладення грошових коштів в проект під назвою SkyWay або транспортні технології майбутнього, про що він і розповідає.

Через якийсь час його запросили на презентацію, яка проходила в бізнес-центрі. На презентації, як і на всіх масштабних заходах такого штибу був присутній сам Анатолій Юницький. Він же є автором ідеї, якій майже 40 років. Головні постулати білоруського інженера наступні: струнний транспорт безпечніше, екологічніше, швидше (упор робиться на швидкість 500 і більше км / ч) і в десятки разів дешевше всього того, що існує зараз. Красиво, але до сих пір жодної ділянки такої «дороги майбутнього» з хоча б однієї із заявлених характеристик не побудовано.

На самій презентації Юницький розповів, як це пересуватися по повітрю і які перспективи нової технології. І все б нічого, тільки коштів для втілення проекту в життя не вистачає, тому будь-який бажаючий може внести свою лепту, купивши пакет акцій, і стати щасливим володарем «лотерейного квитка», який через років 10, а може і раніше свій пакет акцій може продати за гроші, які йому поки і не снилися.

Варто відзначити, що гроші на SkyWay збираються роками. Як «спонсорів» (в SkyWay їх вважають за краще називати «інвесторами») виступають звичайні люди, яким обіцяють чи то акції, то чи частки в компанії, а також коли-небудь - багатство, щастя і світле майбутнє для онуків. Детальніше про проект можна почитати в статтях Onliner.by - тут , тут і тут .

На Гродненської презентації були представлені пакети з певною кількістю акцій. І найвигіднішим з них виявився пакет за 1600 у.е., навіть в розстрочку на 8 місяців.

- Не можу сказати скільки акцій в цьому пакеті, тому що не володію інформацією. При всьому при цьому ніякого договору укладати не довелося, ніяких чеків про підтвердження внесеної суми надано не було. Все, що є в доказ того, що ти насправді вклав свої гроші - це твій особистий кабінет з прописаною в якийсь там рядку внесеної сумою, - говорить читач.

Як розповіли на презентації, проект розділився на 15 етапів, зараз проходить 9-ий з них.

- По закінченню 15-го етапу, ви вже не зможете зробити інвестиції в майбутнє, поспішіть ... - розповіли на презентації.

До слова, в мережі досить багато критики цього проекту, один з оглядів SkyWay опублікував російський трейдер Михайло Арсланов з професійної точки зору. У той же час, в мережі продовжують залучати все нових «інвесторів» спеціалізовані проекти, які порівнюють SkyWay з Apple, Google і Alibaba.com.

Сумнівність такого інвестування в тому, що немає ніякого детального пояснення, як все буде працювати і на яких принципах будується бізнес, немає розповіді про команду, з якою Юницький зібрався все це будувати, а без команди такий проект не підняти.

На сайті самої компанії гордо говориться наступне:

SkyWay - група компаній, об'єднаних торговою маркою, яка незабаром стане такою ж високоприбуткової, як Coca-Cola, Google або Apple. Сьогодні холдинг залучає фінансування від тисяч громадян і організацій з більш ніж 186 країн світу для розробки (Білорусь) і впровадження (весь світ) транспорту нового покоління на основі патентів видатного конструктора, винахідника і мислителя сучасності - Анатолія Едуардовича Юницького, який розробив 40 років тому технологію струнного транспорту. Сьогодні ця технологія знаходиться на завершальній стадії конструкторських розробок і тестування перед виходом на ринок. Це нова віха в залізничному і міському транспорті, яка вирішує багато проблем сучасних транспортних систем. Весь цей час технологія розроблялася і популяризувалась у всьому світі на найвищому рівні і отримала найвищі нагороди та відгуки, визнання, а також показала затребуваність цієї технології на ринку. Крім безлічі моделей і діючих прототипів, були проведені випробування на тестовій ділянці, які повністю підтвердили на практиці теоретичні розрахунки. Значить справа залишилася за розробкою кінцевої конструкторської документації, створення демонстраційного полігону і вихід акцій на ринок (IPO) в 2018 році. Сьогодні компанія активно розвивається, залучаючи приватні інвестиції і продає акції (частки) з великим дисконтом (від 0,33 USD до 0,005 USD за акцію) і мінімальним пакетом 5 USD. При виході на біржу, первісна вартість кожної акції дорівнюватиме 1 USD. Інвестування відкрито всім бажаючим!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online