Будівництво траси в аеропорт Остафьево завершиться в 2019 році

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: Портал мера і уряду Москви / Євген Самарін   Дорогу в аеропорт Остафьево добудують в 2019 році

Фото: Портал мера і уряду Москви / Євген Самарін

Дорогу в аеропорт Остафьево добудують в 2019 році. Про це повідомляється на сайті Будкомплексу.

За словами глави столичного департаменту будівництва Андрія Бочкарьова, завершити будівництво дороги в аеропорт Остафьево в 2019 році доручив Сергій Собянін. В рамках робіт належить звести багаторівневі транспортні розв'язки від МКАД до селища Комунарка в Тіна і далі до аеропорту Остафьево.

Буде побудовано в цілому більше 50 кілометрів доріг і десять штучних споруд, включаючи мости через річки Варварка і Циганку, зазначив Бочкарьов. Також на перетині з автодорогою М-3 "Україна - село Сосонки - село Ямонтово" з'явиться шляхопровід завдовжки понад 80 метрів з трьома смугами руху. Поблизу також зведуть дві розворотні естакади довжиною 92,2 і 91,9 метра відповідно.

Як уточнили в відомстві, проект також передбачає будівництво моста через річку Десну довжиною трохи більше 75 метрів і моста через річку Плесенку, протяжність якого буде дорівнює 31,6 метра. На обох мостах обладнають по дві смуги руху. Крім того, планують побудувати лівоповоротний естакадний з'їзд на проектований проїзд до аеропорту Остафьево. Його довжина складе 183,5 метрів. З'їзд буде розрахований на дві смуги руху.

Як пояснили в департаменті будівництва, дорога "МКАД - селище Комунарка - аеропорт Остафьево" поліпшить транспортну доступність для жителів поселень Сосенскій, Воскресенське, Десеновское і рязановський.

Будівництво траси від МКАД до аеропорту Остафьево почалося в березні 2018 року.

Будівництво траси від МКАД до аеропорту Остафьево

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online