Де купити квартиру в Києві в розстрочку з мінімальним першим внеском

  1. ЖК Нова Англія
  2. ЖК Svitlo Park
  3. ЖК Яскравий
  4. Житловий район RYBALSKY
  5. ЖК V квартал

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автор: Наталія Гуц

3 m2 регулярно робить підбірки житлових комплексів, де можна купити квартиру в розстрочку від забудовника з мінімальним першим внеском. Такий варіант покупки квартири популярний серед інвесторів, які втомилися жити на орендованих квартирах і платити чималі гроші, які до того ж не гарантують спокійне життя. Невеликий початковий внесок дозволяє купити квартиру тим, хто ще не встиг накопичити достатню суму. 3 m2 склав актуальну підбірку ЖК з мінімальним початковим внеском.

ЖК Нова Англія

У житловому комплексі «Нова Англія» девелопер Royal House пропонує придбати квартиру в розстрочку з нульовим першим внеском і максимальним терміном до 36 місяців. Причому покупець може на пару днів забронювати сподобалися варіанти без будь-яких додаткових оплат. Детальніше проконсультують менеджери відділу продажів.

ЖК будується в Голосіївському районі, на території 9 га буде побудовано одинадцять будинків по 15-16 поверхів. Комплекс витриманий в стилі англійської неокласики, це виражається не тільки в фасадах, а й в оформленні прибудинкової території - газони, чітка геометрія, елементи ландшафтної скульптури. Крім житлової складової, в ЖК увійдуть об'єкти інфраструктури, для жителів також буде закрита територія. Вже почалося будівництво дитячого садка і школи «Європейський колегіум». Завдяки великим і розширеним інфраструктурних об'єктів, забудовник позиціонує комплекс як «місто в місті».

Завдяки великим і розширеним інфраструктурних об'єктів, забудовник позиціонує комплекс як «місто в місті»

«Нова Англія» будується в кілька черг, щоб жителі перших зданих будинків не відчували дефіциту в інфраструктурних об'єктах, забудовник паралельно з будівництвом будинків облаштовує територію і необхідні сервіси. На території другої черги будуть дві дитячі майданчики, тенісний корт, баскетбольний майданчик, місце для пікніків. У літній період можна буде відпочити за переглядом фільму в кінотеатрі під відкритим небом.

Будинки першої черги вже отримали поштові адреси, зовсім скоро інвестори зможуть оформити право власності.

Незважаючи на те, що ведуться будівельні роботи зі зведення другої черги, перші мешканці отримають повноцінну ушляхетнену прибудинкову територію: з фасадної частини завершено облаштування території ЖК, і ведуться роботи у дворі.

Ціновий діапазон на житло від 17 950 до 25 500 грн за квадратний метр.

ЖК Svitlo Park

Цікавий варіант розстрочки пропонується в житловому комплексі Svitlo Park : Мінімальний перший внесок 10% при максимальному терміні розстрочки - 7 років. Тобто при купівлі однокімнатної квартири площею 28,4 кв. м перший внесок складе всього 58 000 грн. Більш детально розкажуть у відділі продажів ЖК.

Масштабний житловий комплекс Svitlo Park (інвестиційний партнер проекту ХК «Київміськбуд» ) Будується в 900 м від метро «Видубичі», ділянка забудови площею 20,2 га розташований в урочищі Поколіть.

Масштабний житловий комплекс Svitlo Park (інвестиційний партнер проекту ХК   «Київміськбуд»   ) Будується в 900 м від метро «Видубичі», ділянка забудови площею 20,2 га розташований в урочищі Поколіть

Міні-місто буде включати 23 будинки висотою від 10 до 25 поверхів. Власна інфраструктура комплексу повністю зможе задовольнити потреби жителів в об'єктах соціально-побутового та комерційного призначення. Забудовник включив в проект 7 дитячих садків, школу, кабінети сімейного лікаря, спортивний клуб з басейном, магазини, відділення банків, салони краси, підземний та наземний паркінги.

Територія комплексу буде під охороною. Півкілометровий двір-парк стане окрасою ЖК, він буде закритий для доступу авто. Зонування парку проводиться з урахуванням потреб усіх вікових категорій, тут будуть облаштовані дитячі, спортивні та ігрові майданчики, бігові і велодоріжки, зони відпочинку і місця для барбекю, прогулянкові алеї і тихі місця для відпочинку мам з грудними дітьми.

Вартість квадратного метра коливається в межах 16 710-19 940 грн. Ціна змінюється в залежності від поверху, площі квартири і форми оплати.

ЖК Яскравий

Придбати квартиру в ЖК «Яскравий» , Який будує компанія «Інтергал-Буд» , Можна в розстрочку терміном від 3 місяців до 7 років з початковим внеском від 10%. Тобто при вартості квартири 682 тис. Грн, перший внесок становитиме 68,2 тис. Грн. Додатково діє літній акційна пропозиція - 12% знижка. Деталі акції можна дізнатися у відділі.

ЖК «Яскравий» розташований в Оболонському районі Києва, зручне транспортне сполучення дозволяє швидко дістатися до найближчого метро - «Героїв Дніпра» та «Мінської».

ЖК «Яскравий» розташований в Оболонському районі Києва, зручне транспортне сполучення дозволяє швидко дістатися до найближчого метро - «Героїв Дніпра» та «Мінської»

Будівництво житлової частини ведеться по вул. Сім'ї Кульженко і вул. Петра Калнишевського в складі багатофункціональної інфраструктури, в яку входить дитячий садок, школа раннього розвитку, підземний паркінг, спортивна студія, салон краси, будівельний гіпермаркет Leroy Merlin і торговий центр «Полярний». На упорядкованій території комплексу розмістився дизайнерський фонтан.

Комплекс включає 7 будинків висотою в 23-25 ​​поверхів з підземним і гостьовим паркінгами. П'ять будинків вже введені в експлуатацію, ще два готують до здачі в поточному році.

Покупець може вибрати два варіанти обробки квартири - з ремонтом або без нього. Вартість квадратного метра коливається в межах від 19 350 до 27 300 грн.

Житловий район RYBALSKY

Сума першого внеску при оформленні розстрочки в житловому районі RYBALSKY складає всього 10%. Залишок розбивається на наступні 36 місяців. девелопер проекту SAGA Development розробив максимально гнучкі умови: від покупця не вимагається надання довідки про доходи або підтвердження платоспроможності. Для розрахунку індивідуальної програми розстрочки необхідно звернутися до відділу продажів.

Проект нового житлового району реалізується на Рибальському півострові. Він буде включати 9 будинків-кварталів, кожен з яких утворює власний закритий двір. Автомобілям і стороннім буде закритий доступ всередину такого кварталу, там будуть облаштовані місця для відпочинку та дитячі майданчики. В цілому ж територія комплексу буде доступною для всіх, тут буде відкрито громадський пішохідний бульвар, створена система водних каналів з набережної.

В цілому ж територія комплексу буде доступною для всіх, тут буде відкрито громадський пішохідний бульвар, створена система водних каналів з набережної

Внутрішня інфраструктура району буде включати освітній центр RYBALSKY Family Port (школа на 280 учнів, дитсадок на 130 дітей, центр для підлітків, сімейний коворкінг). На перших поверхах будинків розмістяться ресторани, магазини, аптеки, спортклуби, медичний кластер, салони краси і відділення банків.

Сьогодні можна купити квартиру в будь-якому з перших трьох будинків, вартість квадратного метра від 24 990 до 39: 652 грн.

ЖК V квартал

У житловому комплексі «V квартал» можна купити квартиру в розстрочку, маючи на руках лише 20% від повної вартості. Більш детально терміни та умови розстрочки розкажуть у відділі продажів.

ЖК будується в Подільському районі по вул. Межовій. забудовник Perfect Group позиціонує свій проект як комплекс сімейного типу. До складу ЖК увійдуть три будинки 12-25 поверхів. На закритій прибудинкової території буде облаштовано дитячі майданчики і місця для відпочинку, обіцяють також установку фонтану.

Вартість квадрата - від 16 089 до 18 735 грн.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online