ХНУРЕ продовжує боротьбу з корупцією

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ призупинив виконання рішення суду, яким було скасовано наказ в.о. ректора ХНУРЕ про відсторонення від виконання посадових обов'язків проректора з міжнародного співробітництва Омарова М.А.О.

У грудні 2015 року в.о. ректора ХНУРЕ Рубін Є.Ю. відсторонив від виконання посадових обов'язків проректора з міжнародного співробітництва Омарова М.А.О. в порядку Закону України «Про запобігання корупції».

Рішенням Дзержинського районного суду м .. Харкова від 15.03.2016 у справі №638 / 21180/15-ц, яке було залишено без змін ухвалою Апеляційного суду Харківської області від 12.07.2016, позов Омарова М.А.О. до ХНУРЕ про визнання протиправним та скасування наказу про відсторонення від виконання посадових обов'язків був задоволений.

Не погодившись з зазначеними рішеннями, ХНУРЕ подало до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ касаційну скаргу, в якій просив скасувати судові рішення судів попередніх інстанцій та відмовити в задоволенні позову.

згідно інформації щодо стадій розгляду судових справ , Розміщеної на офіційному сайті Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, ухвалою суду касаційної інстанції було призупинено виконання рішення суду першої інстанції, відкрито касаційне провадження та витребувано справу.

згідно   інформації щодо стадій розгляду судових справ   , Розміщеної на офіційному сайті Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, ухвалою суду касаційної інстанції було призупинено виконання рішення суду першої інстанції, відкрито касаційне провадження та витребувано справу

Як відомо, протягом 2014-2015 років ХНУРЕ закуповувало продукти харчування за завищеними цінами. Постачальником цих продуктів була фірма, яка належить рідному брату колишнього проректора з міжнародного співробітництва Омарова М.А.О. Ці факти, поряд з іншими порушеннями, послужили підставою відсторонення 4х проректорів та стали предметом аудиту ХНУРЕ, який проводило Міністерство освіти і науки України. З повним текстом аудиторського звіту можна ознайомитися на офіційному сайті ХНУРЕ, по наступним посиланням .

Надалі ми будемо висвітлювати хід розгляду цієї справи.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online