"Help-Diplomi.com" - виготовлення і продаж дипломів.

  1. Нам не важко зробити не тільки диплом про вищу освіту, а й технікуму або диплом коледжу.


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Help-Diplomi.com - купити якісний диплом.

Не секрет, що сьогодні придбати диплом не складно. У Глобальної мережі знаходиться величезна кількість сайтів пропонують такі послуги. Але так чи просто купити у них цей документ? Адже відомо дуже багато випадків, коли:

  • - замовник перерахувавши передоплату за диплом, не отримував його, тобто, простіше кажучи, був обманутий;
  • - отриманий документ не відповідав заявленій якості. В результаті замовник ніс невиправдані витрати;
  • - затягувалося час передачі, в результаті чого клієнт втрачав багато нервів;
  • - створений диплом не відповідав необхідним загальноприйнятим стандартам системи освіти або особливостям подібної документації (використовуваним зразкам) конкретного ВНЗ;
  • - застосовувалися різні шахрайські схеми, щоб змусити клієнта нести додаткові суттєві витрати.
Ми гарантуємо:
  • - відсутність будь-якого обману або шахрайства;
  • - відмінна якість наданого документа;
  • - безкоштовну доставку диплома клієнту;
  • - продуктивний діалог і врахування побажань будь-якого замовника.
Вас цікавлять, ніж підкріплені наші гарантії?
Все дуже просто. Ми підтверджуємо їх реальними діями. Тільки у нас можна:
  • - замовити диплом без передоплати;
  • - отримати документ, переконатися в його відмінній якості і тільки потім здійснити оплату.
Як це відбувається на практиці?
  1. Ви вибираєте відповідне навчальний заклад і спеціальність.
  2. Здійснюєте замовлення.
  3. Знайомитеся з макетом заповнення Вашого диплома і стверджуєте його.
  4. Документ абсолютно безкоштовно Вам доставляється службою доставки.
  5. Протягом 3-ох днів Ви можете перевірити диплом.
  6. Після того, як Ви переконалися в його надійності і відмінній якості, проводите оплату.
Як бачите, така схема повністю захищає Вас від шахраїв і недобросовісних комерсантів. замовляйте диплом прямо зараз або розкажіть в листі , Який Вам необхідний диплом або що за питання треба вирішити, і ми моментально надішлемо Вам самі детальні інструкції як це зробити.

Звертаючись до нас, щоб купити диплом Ви отримуєте:

  1. Три дня для перевірки отриманого документа. Таких умов Вам не запропонує ніхто! Тільки наш ресурс дозволяє ґрунтовніше підійти до цього питання, протягом декількох днів упевниться в його відмінній якості. Конкуренти, в кращому випадку, нададуть Вам 2-3 хвилини для прийняття рішення, поки Ви «Не схаменулися».
  2. Відсутність оплати за доставку. Вона вже включена в ціну диплома, тому ніяких додаткових фінансових коштів (кур'єр або інші послуги) від Вас не буде потрібно. Диплом буде поставлений Вам швидко і без будь-яких витрат, крім подальшої оплати за його надання;
  3. Відсутність передоплати. Більш того, ніхто крім нашої команди, не надішле Вам диплом без здійснення передоплати, незалежно, де Ви живете, в Москві, або глибокої провінції. Тільки ми поставимо дипломи для жителів найбільш далеких селищ і навіть країн відносяться до дальнього або ближнього зарубіжжя;
  4. Мінімальну ціну. Купити диплом, створений на справжньому бланку, дешевше, ніж пропонуємо ми, сьогодні, практично, неможливо. Наголошуємо, що мова йде не про документи, на основі «майже оригінальних бланків», як пропонують багато конкурентів. Ми пропонуємо тільки дипломи на справжніх бланках!
  5. Професіоналізм. Ваше майбутнє гарантується нашими фахівцями. Вашим замовленням будуть займатися не дилетанти з мінімальним утворенням і невиразним поданням про цю сферу діяльності, а справжні професіонали, які мають багаторічний досвід роботи в даній галузі. Тому, ми можемо впевнено гарантувати Вашу безпеку і спокій при користуванні нашим дипломом.
  6. Попередні консультації. Спочатку Ви отримуєте і вивчаєте його макет, який мають затвердити. Ще до прибуття кур'єра з дипломом, Ви будете володіти інформацією про його оформленні та, якщо є бажання, поміняти будь-які відомості, наприклад, оцінки.
  7. Відсутність доплат. Ціна, яку ми Вам озвучимо, є остаточною. Ніяких додаткових платежів, непередбачених витрат, як часто буває у інших підприємств, в разі співпраці з нами, не буде.
  8. Виправлення помилок. Навіть, якщо ми десь зробимо помилку - це тільки наші проблеми. Якщо виявиться, що якась інформація внесена неправильно або при виготовленні диплома знаходяться неточності, то не потрібно хвилюватися, наші співробітники все перероблять максимально швидко і без будь-яких оплат, повністю за наш рахунок.
  9. Конфіденційність і безпека кожного замовника - наші пріоритети. Відзначимо, що це не порожні обіцянки. Ми цінуємо комфорт клієнтів і знищуємо все відомості про них, як тільки замовлення перейде в розряд виконаних. Цей процес ретельно контролюється, тому неприємних сюрпризів не буде.
  10. 55 діб - гарантія. Цією можливістю Ви можете, при бажанні, скористатися. Якщо Ви захочете, ми не будемо видаляти Ваші відомості після виконання замовлення, а приберемо їх тільки після проходження 55-ти днів. Така опція дозволяє швидко виправити можливі помилки, якщо вони будуть знайдені клієнтом протягом даного часу.

Ми Вас переконали? Робіть своє замовлення зараз або пишіть до нас з приводу цікавить Вас питання! Ми завжди дамо Вам найбільш докладні відповіді з інструкціями. Ви самі можете вибрати коледж (технікум) або підібрати ВНЗ для Вашого диплома.

Help-Diplomi.com - купити справжній диплом.


Нам не важко зробити не тільки диплом про вищу освіту, а й технікуму або диплом коледжу.

Звичайно більше половини наших клієнтів купує саме диплом про вищу освіту. Але у нас досить часто замовляють і дипломи технікумів, а також коледжів з різних спеціальностей. У нас більш ніж достатньо інформації, щоб зробити на вищому рівні диплом будь-якого навчального закладу Російської Федерації.

Диплом про вищу освіту з додатком (вкладишем)

Червоний диплом про закінчення ВУЗу з додатком (вкладишем)

Якщо Вам потрібно лише додаток (без диплома)

Диплом технікуму або коледжу з додатком

атестат шкільний

Академічна довідка (академсправка)

Довідка-виклик на сесію, про навчання, будь-яка інша

Диплом доктора або кандидата наук


Наскільки моральна продаж дипломів? Давайте обговоримо це питання.

Деякі відвідувачі нашого ресурсу, звертаючись до нас, пишуть про аморальність продажу дипломів. Перш за все, ми хочемо відзначити, що не пропонуємо документи про закінчення вищого навчального закладу, за професіями пов'язаним з авіацією або медичною тематикою. Також в більшості випадків, людина придбає диплом за певною спеціальністю, як правило, розбирається в обраній ним професії, а головні її навички завжди набувають в процесі роботи, а не при навчанні у ВНЗ. Крім цього, слід враховувати і фактор життєвих обставин, якщо у Вас не вийшло з яких-небудь причин здобути потрібну освіту, то навіщо обмежувати свої можливості і мрії через відсутність диплома? Особливо, якщо врахувати, що Ви відмінний фахівець з багаторічним практичним досвідом і від цієї роботи залежить підвищення Вашого майбутнього рівня життя і багатообіцяюча кар'єра? Вибір в цьому випадку, очевидний. Навіщо ставити хрест на власних амбіціях і можливостях? Тим більше що в ВУЗах вже давно існує практика «покупки» дипломів. Дуже велике число абітурієнтів просто набувають свідоцтва про вищу освіту або, відсидівши кілька років на лекціях, стають їх власниками, заплативши певну суму іспитів атестаційної комісії.
Тому покупка дипломів вже давно стала загальноприйнятою, а Ви, звертаючись до нас, маєте можливість:

  1. - уникнути втрати часу в кілька років на навчання;
  2. - поліпшити власні можливості побудувати кар'єру;
  3. - збільшити рівень заробітків;
  4. - стати успішною людиною і увійти в коло як мінімум «середнього класу»;
  5. - поліпшити власний імідж;
  6. - вирішити питання придбання диплома з мінімальними витратами.
Така угода дає унікальну можливість змінити власне життя на краще, а це можливо лише тільки сміливим людям, які намагаються не упустити будь-наданий шанс на шляху до успіху. Простіше кажучи, у нас можна купити свідоцтво про закінчення коледжу або ВНЗ, яке допоможе Вам вирішити свої матеріальні проблеми і зробити хорошу кар'єру, при цьому, не доставляючи жодних проблем оточуючим. Якщо ж Ви думаєте, що краще відучитися і отримати диплом чесно, подивіться, чим сьогодні є сучасна освіта на відео. Ми впевнені, що після перегляду ролика, Ви станете більш лояльними до наших пропозицій.
Виберіть собі вуз або виберіть технікум (коледж) . Що потрібно зробити, щоб у нас купити якісний диплом?

Як бачите, нічого складного в цьому немає. Ми розробили таку систему роботи з клієнтом, щоб у Вас залишилися тільки найприємніші враження і не тільки від придбання документа про вищу освіту, а й будь-якого іншого освітнього клієнта. Ми впевнені, що Ви, як і більшість наших клієнтів, не тільки залишитеся задоволені роботою з нами, але і з задоволенням будете нас рекомендувати своїм близьким.


Ви шукайте, де купити диплом про вищу освіту, атестат, академсправка? .. - На Help-Diplomi.com ви зможете це зробити швидко, конфіденційно і без передоплати.

Але так чи просто купити у них цей документ?
Вас цікавлять, ніж підкріплені наші гарантії?
Як це відбувається на практиці?
Ми Вас переконали?
Крім цього, слід враховувати і фактор життєвих обставин, якщо у Вас не вийшло з яких-небудь причин здобути потрібну освіту, то навіщо обмежувати свої можливості і мрії через відсутність диплома?
Особливо, якщо врахувати, що Ви відмінний фахівець з багаторічним практичним досвідом і від цієї роботи залежить підвищення Вашого майбутнього рівня життя і багатообіцяюча кар'єра?
Навіщо ставити хрест на власних амбіціях і можливостях?
Що потрібно зробити, щоб у нас купити якісний диплом?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online