У Тюмені ціни на вторинне житло пішли в ріст

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фахівці порталу Domofond.ru проаналізували динаміку цін на продаж та оренду житла в Тюмені за I квартал 2018 року. За даними аналітиків, вартість квартир на вторинному ринку зросла, орендні ж ставки за цей же період дещо знизилися.

Ринок вторинного житла Тюмені в I кварталі 2018 року показав певне зростання: підвищення середньої ціни квадратного метра склала 1,3%. Найбільше подорожчання торкнулося трикімнатних квартир - вони виросли в ціні на 2,1%, в меншій мірі подорожчали двокімнатні - на 2,0%, і однокімнатні - 1,9%. При цьому частка попиту на всі типи квартир залишається стабільною, а от пропозиція трохи змінився. За підсумками першого кварталу на ринку стало більше однокімнатних квартир (зростання на 2,0%), але менше квартир з трьома і більше кімнатами (зниження на 1,0%).

Вартість оренди всіх типів квартир в першому кварталі зросла, проте загальна динаміка по відношенню до останнього кварталу 2017 року поки негативна, зниження складає 0,1%. При цьому вартість оренди однокімнатних квартир виросла на 0,3%, двокімнатних - на 0,5%, а трикімнатних на 1,3%.

Підвищення цін оренди характерно для квартир з великою кількістю кімнат, резюмують аналітики.


Рейтинг новини:




BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online