Чорногорія: як недорого купити квартиру біля моря

  1. Квартира в Чорногорії: призначення
  2. Квартира в Тіват: комфортне місце розташування
  3. Вибір квартири в Чорногорії у моря
  4. Як купити квартиру в Чорногорії недорого

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чорногорія приваблює багатьох іноземців в якості гарного варіанта для переїзду - унікальні ландшафти, тепле море і помірний клімат

Чорногорія приваблює багатьох іноземців в якості гарного варіанта для переїзду - унікальні ландшафти, тепле море і помірний клімат. Але перед тим, як зважитися на покупку квартири в Чорногорії, необхідно дізнатися всі тонкощі цього процесу.

Квартира в Чорногорії: призначення

Квартира в Чорногорії: призначення

Якщо ви бажаєте придбати в балканській країні квартиру для відпочинку, то варто звертати увагу на варіанти нерухомості, що знаходяться в курортних містах, неподалік від морського узбережжя.

Ідеальним варіантом квартири для постійного проживання стане квартира в добре розвиненому районі з відмінною інфраструктурою. Якщо купувати житло ви збираєтеся в новому районі, поцікавтеся його перспективами, адже якщо ви не хочете переплачувати за туристичну зону, можливо, більш продуманим буде вибір спокійного району.

Квартира в Тіват: комфортне місце розташування

Квартира в Тіват: комфортне місце розташування

Одним з найбільш популярних в Чорногорії місць для покупки нерухомості є Тіват. Що знаходиться в цьому місті аеропорт грає для іноземців вирішальну роль при виборі квартири, адже таким чином дістатися до свого житла можна буде легко з будь-якої точки світу.

До того ж, в Тіват відмінний середземноморський клімат і унікальний ландшафт завдяки знаходяться неподалік горах Врмац.

Вибір квартири в Чорногорії у моря

Вибір квартири в Чорногорії у моря

Якщо ви хочете підібрати для себе цікаву пропозицію квартири біля моря, зверніться за допомогою до сайту http://statusm.estate . Найбільшою популярністю серед туристів користуються такі міста, як Петровац, Будва, Бечічі і ін.

  • Петровац привертає багато сімей з дітьми, які планують переїзд в Чорногорію. У цьому місті добре розвинена інфраструктура, є безліч магазинів, дитячих майданчиків і супермаркетів. Крім того, тут знайдуть чим себе зайняти шанувальники активних видів спорту - це напрямок в місті добре розвинене.
  • Будва є одним з найбільш популярних варіантів серед іноземців, які зважилися на придбання нерухомості в Чорногорії. Тут відмінно поєднуються всі принади великого курортного міста і розвинена інфраструктура.
  • Бар, що розкинувся на узбережжі Адріатичного моря, - ще один відмінний варіант для покупки житла. Тут є і чисті пляжі з теплим морем, і історичні пам'ятники, і великий порт.

Як купити квартиру в Чорногорії недорого

Як купити квартиру в Чорногорії недорого

Якщо раніше квартира в Чорногорії була цілком доступна для наших громадян, то в даний час ціни на нерухомість виглядає дещо інакше. Але при бажанні навіть зараз можна підібрати вигідний і цікавий варіант квартири в цій країні.

Якщо ваша мета - придбати квартиру в Чорногорії недорого, то варіанти великих курортних міст відразу слід відсіяти. Незважаючи на існуюче правило, згідно з яким націнки на нерухомість не перевищують 20%, ціни тут все одно досить високі.

Недорогу квартиру біля моря в Чорногорії можна купити в районах зі слабо розвиненою інфраструктурою. Але слід враховувати, що в подальшому регіон може почати розвиватися, тому таке придбання може стати вкрай вигідним.

Середня вартість квартири в Чорногорії на морському узбережжі становить близько 80 тис. Євро за 35 кв. м., тоді як 45 кв. м. на вторинному ринку обійдуться в 50 тис. євро.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online