Настільна гра За 80 днів навколо світу: проходження, правила, огляд, фото, відео

  1. сюжет
  2. Що ігровому наборі
  3. Ігровий процес і правила
  4. Від чого залежить перемога
  5. Кому сподобається
  6. Схожі ігри
  7. Ще цікаві ігри

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Захоплююча гра, виконана по сюжету знаменитого роману Жюля Верна, занурює в захоплюючий світ мандрів навколо світу. Гравці 80 днів пересуваються по світу на поїздах, літаках, повітряних кулях, зустрічаючись з неймовірними пригодами та, змагаючись один з одним за перемогу. Захоплююча гра, виконана по сюжету знаменитого роману Жюля Верна, занурює в захоплюючий світ мандрів навколо світу

За 80 днів належить обійти всю земну кулю, долаючи океани, пустелі та інші труднощі

сюжет

Джентльмен до мозку кісток Филеас Фогг і його вірні супутники, які уклали парі про те, що вони зможуть обігнути земну кулю за 80 днів, виїжджають з Лондона. За 80 днів їм належить обійти всю земну кулю, долаючи океани, пустелі та інші, вельми численні, труднощі.

Ігрове поле являє собою справжню карту світу, розділену на 10 частин: з Лондона шлях лежить до Парижа, потім мандрівникам треба потрапити в Бріндізі і встигнути зануритися на корабель до Суецького каналу.

Для переміщення по світу між локаціями передбачені різні варіанти. Основні види транспорту вікторіанської епохи - це, звичайно, кораблі і потяги. Щоб перейти на новий рівень, слід використовувати відповідні ситуації Карти Подорожі: по морю - на кораблях, по суші - на поїздах.

Щоб перейти на новий рівень, слід використовувати відповідні ситуації Карти Подорожі: по морю - на кораблях, по суші - на поїздах

Важливо пам'ятати про терміни, встановлених у парі

Важливо пам'ятати про терміни, обумовлених в парі. Кожна Карта Подорожі містить певну кількість днів для мандрівки в купе або каюті. Але вибір між видами транспорту і тимчасовим періодом - не найважливіше і цікаве з того, що важливо врахувати в ході гри Вокруг света. Набагато значніше Дія, вбрання мандрівником при отриманні Карти. З його допомогою відкривається можливість пересування по світу в вікторині настільної гри на повітряній кулі, випереджаючи інших учасників, грошового заробітку, необхідного для перекидання кубика, і навіть затримки суперників.

По ходу переміщення слід брати до уваги безліч деталей: випередивши співучасників, мандрівник обзаводиться одним додатковим перевагою, що відстав - іншим. Важливо вгадати правильну дію і час! Перебуваючи в локації, можна отримати вдалі карти, але надмірна затримка обіцяє програш в парі.

У загальному і цілому, настільна гра від компанії "Зірка" Навколо світу за 80 днів зроблена досить атмосферно. Пересуваючи фігурки персонажів в оточенні знайомих з дитинства ілюстрацій, можна повністю зануритися в захоплюючий, загадковий світ мандрів і відкриттів.

У наборі є вся необхідна атрибутика для справжнього кругосвітньої подорожі

Що ігровому наборі

У наборі є вся необхідна атрибутика для справжнього кругосвітньої подорожі:

  • правила російською мовою з ілюстративним матеріалом;
  • ігрове поле;
  • кубик для кидання;
  • 13 фігурок персонажів;
  • 6 свідоцтв про укладену парі;
  • по 30 карток подорожі на потягах і кораблях;
  • 24 золоті монетки;
  • 15 подій;
  • значок Першого Гравця Круга.

правила російською мовою з ілюстративним матеріалом;   ігрове поле;   кубик для кидання;   13 фігурок персонажів;   6 свідоцтв про укладену парі;   по 30 карток подорожі на потягах і кораблях;   24 золоті монетки;   15 подій;   значок Першого Гравця Круга

Ігровий процес і правила

Настільна гра Навколо світу відрізняється простими правилами. Але, перш, ніж почати діяти слід підготуватися:

  1. Від рамки відокремити свідоцтва парі, ігрові фішки, монети, знак першого гравця.
  2. Фішки перемішати і розкласти в довільному порядку по полю, які можна перевернути за бажанням учасників. Біля кожного міста (за винятком Лондона) є для них дві круглі зони: одна - для блакитної фішки, друга - для помаранчевої.
  3. Розподілити кольору, якими будете грати. Кожному супернику роздати за свідченням парі відповідного кольору і 2 фігурки: одна встановлюється на початку шляху, друга - в зоні, де починається відлік днів.
  4. Чорну фігурку - Детектива, встановити на початку її шляху - місті Бріндізі.
  5. Перемішати картки Подорожей і роздати по 3 штуки кожного учасника. Решта скласти в колоду на спеціально відведеному місці в нижньому кутку основного поля.
  6. Перемішати картки Подій і скласти в колоду в правому верхньому куті.
  7. Всім мандрівникам видати по 1 золотій монеті, інші залишити в банку.
  8. Вибрати Першого Гравця кола: всім по черзі кинути кубик, у кого випаде найбільше значення, буде ходити першим. При випаданні однакових чисел слід перекинути кубик.

Етапами гри вважаються кола. На кожному з них все суперники роблять по одному переміщенню.

Проходження одного етапу виглядає наступним чином:

  • Перший мандрівник піднімає зверху колоди картки Подорожей (4 - при трьох учасників, 5 - з 4 мандрівниками, 6 - при 5-6 суперників);
  • викладає їх у відкриту в нижній зоні ігрового поля під символікою дій зліва направо. Кожна картка має опинитися під символом конкретного дії;
  • вибирає одну з розкладених карток і, якщо бажає, виконує вказане дію (наприклад, бере підводний човен, відволікає детектива, надуває повітряну кулю). Далі він може переміститися в сусіднє місто, пересунувши свою фігурку;
  • наступний учасник, що знаходиться зліва від Першого Гравця, проробляє аналогічні дії.

Ігрове поле

На спеціальній лінійці кожен учасник зазначає витрачений час. Коли всі суперники зробили ходи, коло закінчується

Від чого залежить перемога

Приблизно 15% доводиться на удачу, інші - на розсудливість і логіку. Географічне положення слід визначати в настільній грі стратегічно: правильно діючи в вікторині, весь світ можна обігнути набагато швидше, ніж за передбачені 80 днів.

Географічне положення слід визначати в настільній грі стратегічно: правильно діючи в вікторині, весь світ можна обігнути набагато швидше, ніж за передбачені 80 днів

Гра скликає друзів і родичів

Кому сподобається

Настільна гра «Навколо світу за 80 днів» збирає компанії друзів і родичів. Вона сподобається всій родині: діти разом з батьками з величезним задоволенням обійдуть весь світ, відкриваючи для себе нові знання.

Пізнавальна гра з простими правилами і барвистими ілюстраціями прекрасно розвиває дитяче мислення. У ній зустрічається безліч моментів, що вимагають прийняття рішення для подальшого успішного просування по світу. Вона стане відмінним подарунком дітлахам! По світу можна пройти як удвох, так і компанією з 5-6 осіб.

Схожі ігри

Любителям мандрівок по таємничим місцям сподобаються схожі гри. Вони прекрасно розвивають логіку, мислення, втомлюючи складними правилами і завданнями.

  • Подорож до центру Землі

Гра також заснована на мотивах однойменного роману Жюля Верна. Учасники виступають в ролях хоробрих шукачів: вченого, його племінника і провідника через гори. Початок шляху - кратер вулкана, від якого мандрівники спускаються до центру нашої планети. В дорозі учасники зустрічаються з неймовірними відкриттями: гігантськими грибами, підземним океаном з древніми ящерами. Закінчується ходіння в іншому боці земної кулі. Гравець, який набрав за період мандрів найбільше балів, стає переможцем.

  • Герої Еллади 2. Олімпія

Логічна головоломка, цікава для дітей та батьків об'єднує в собі елементи жанру «я шукаю», квесту і пазлів. Завдання полягає в будівництві античного мегаполісу в безкрайньої пустелі. Збираючи золоті плитки, виконуючи логічні завдання і відновлюючи древні артефакти, учасники привертають на допомогу давньогрецьких героїв і богів. Ключова мета - перемога над сторуким велетнем Бріарея, який задумав занурити світ в царство хаосу.

  • Приховані чудеса глибин

Кінцева мета - допомогти русалку зняти жахливе закляття, накладене на її палац. Це справжня суміш різних головоломок, відмінно розвиваючих мислення: збір ланцюжка з черепашок і морських зірок, вибудовування картинок з пазлів, пошук захованих речей. У ній понад 200 рівнів, що припадають до вподоби поціновувачам логічних задач.

  • місто самоцвітів

Мета стратегії - створення чарівного міста для ельфів, гномів і інших казкових сутностей. Для будівництва необхідно багато ресурсів: золота, магічної енергії, продуктів харчування. Видобуваються вони шляхом збору чарівних фішок різних кольорів і форм, які розташовані на ігровому полі в безперервні ланцюги.

Ще цікаві ігри

  1. Настільна гра «Гра престолів»: правила, огляд, особливості, доповнення
  2. Вархаммер 40000 (Warhammer 40000): основні раси
  3. Warhammer: Age of Sigmar - як грати, ігрова механіка, відео
  4. Настільна гра Descent: Мандри У Темряві (Descent: Journeys in the Dark)

Приємної гри!

Скажіть пару слів в коментарях і в соцмережах (групи Вконтакте , Однокласники )

Підписуйтесь на наш канал в Яндекс Дзен!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online