Твір на тему Моя майбутня професія військовий, служба за контрактом

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Мрію стати військовим. У мене старший брат військовий. Але він не закінчував військове училище, не проходив навчання 5 років, щоб стати офіцером. І тим більше не навчався в кадетському корпусі, що не був військовим ще з дитинства. Він просто залишився в армії після строкової служби. Уклав контракт. Це називається службою за контрактом. Або ще кажуть: негайне служба.

Я теж думаю зробити таку службу справою свого життя. На мою думку для чоловіків це взагалі дуже успішне життєве рішення. По-перше, не треба витрачати багато часу на навчання. Призвали до армії, і ось ти вже після року служби являєшся військовим. Звичайно, важлива хороша фізична підготовка. Ну, ще важливо мати хороші звички щодо дисципліни і порядку.

Я прагну до цього. Відвідую секцію боротьби, тому фізично розвиваюся. А до дисципліни себе привчаю сам. Намагаюся ніколи не запізнюватися і не ухилятися від різних завдань в школі.

Крім усього цього багато плюсів. Житло за місцем служби надається. Оклад теж цілком пристойний. Звичайно, хтось може подумати, що я пишу про меркантильні інтереси. Але з цього складається наше життя. До речі кажучи, якщо той, хто служить за контрактом побажає все ж пройти навчання по військової спеціальності, то це в основному вітається. Чим ще може залучити така служба? На пенсію виходять військові рано. Якщо хтось побажає перевестися по службі в більш велике місто, то це теж можливо.

Знову ж посаду може бути більш висока при такому перекладі. Треба відзначити, що військового просто так звільнити зі служби не можуть, як на підприємствах або в організаціях звільняють звичайного працівника. Військові навіть зазвичай під скорочення не потрапляють. Якщо таке передбачається, то швидше за все військовослужбовцю запропонують служити в іншій частині, де він як і раніше буде затребуваний.

Є, звичайно і мінуси в такій службі. Ризикувати своїм здоров'ям і навіть життям - це реалії життя військового. Ну і зрозуміло, що армія - це не санаторій. Жити за наказом не всякому сподобається. Є також вимушені відрядження. Може так статися, що доведеться жити якийсь час в польових умовах. Загалом, як кажуть, не все так гладко, як може здаватися на початку. Але треба зазначити, що наявність самої можливості проходити таку службу - це важливий етап для нашої країни. Все-таки контрактники є досвідченими військовими фахівцями. Якщо порівнювати з солдатами строкової служби, то військовослужбовці за контрактом завжди будуть більш кваліфікованими.

Тому, вибираючи майбутню професію, роблю вибір на користь служби за контрактом.

Чим ще може залучити така служба?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online