Купити військовий квиток

  1. Де купити військовий квиток
  2. Купити військовий квиток 2016 ціна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багато призовників, з якихось причин не бажають віддавати борг Батьківщині, хочуть звільнитися від призовної обов'язки і отримати звільнення від призову в армію. Хтось користується послугами юристів, які надають допомога у звільненні від армії на законних підставах, хтось самостійно намагається знайти у себе захворювання, з яким не можна служити, а найбільш нетерплячі намагаються купити військовий квиток прямо у військкоматі або через знайомих. Поспішаємо вас розчарувати: купити військовий квиток офіційно не можна. Даний державний документ ніде не продається, а видається абсолютно безкоштовно в ряді випадків, передбачених Федеральним законом №53-ФЗ про військову обящанності і військову службу.

Правда, знаходяться ті, хто використовує зв'язку родичів і знайомих, щоб вплинути на рішення військкомату визнати призовника придатним до стройової за щедру винагороду. Але в разі зміни воєнкома або зміни його настрою ви відправляєтеся служити в армію, або вносите додаткові кошти, тобто знову і знову «купуєте військовий квиток». Тим не менш, цей захід потрапляє під статтю 291 КК РФ і може обернутися не тільки неотриманням військового квитка, а й позбавленням волі до восьми років. Десять разів подумайте: чи варто намагатися купити військовий квиток таким чином, коли термін служби несоразмерен з терміном позбавлення волі і клеймом хабарника на все життя. Якщо без військового квитка важко влаштуватися на хорошу роботу, то вийшовши з місць не таких віддалених, нормальну роботу знайти практично неможливо.

Нерідко місця, де можна купити військовий квиток відслужив, шукають громадяни, які вже виросли з призовного віку. Наприклад, для підвищення по службі або для пристрою в силові відомства, люди хочуть купити військовий квиток із категорією придатності А і з відміткою про те, що громадянин проходив службу в гарячих точках. Чи варто говорити, що обман розкриється вже на етапі співбесіди при влаштуванні на роботу, припустимо, в ФСБ чи МВС, і замість роботи можна потрапив по іншу сторону барикад - на лаву підсудних.

Способів отримати військовий квиток законним шляхом багато: пройти повне медобстеження, знайти непризовного захворювання і довести його військкомату; завести двох і більше дітей; успішно захистити дисертацію і отримати вчений ступінь; в кінці кінців, відслужити один рік строкової служби. Але ми категорично не вітаємо покупку військових квитків. Це не тільки провокує держслужбовців вимагати хабарі у бажаючих по-швидкому позбутися армії, а й загрожує хабародавцю цілком реальним і довгим терміном. Використовуйте тільки законні методи в рішенні своїх проблем з армією і військкоматом, а також забудьте про фрази «купити військовий квиток законно», «купити військовий квиток легально» або «купити військовий квиток офіційно». Дійсно законний шлях щодо отримання військового квитка хоча і складніше, але в рази дешевше, до того ж не несе ніяких правових наслідків.

ВІДПОВІДІ НА популярні запитання

Де купити військовий квиток

Військовий квиток - офіційний державний документ, який в принципі неможливо купити. Але чому ж в мережі так багато питань про те, де купити військовий квиток? Якщо заглибитися в дану тему, стане зрозуміло, що під цією фразою призовники мають на увазі спосіб, як відкупитися від армії, а в деяких випадках, як заміна фрази «хабар за військовий квиток». Не всі призовники хочуть служити, а більш забезпечені громадяни призовного віку навіть не хочуть обтяжувати себе пошуком захворювань відповідно до Розкладу хвороб, і вважають за краще дізнатися «де можна купити військовий квиток», щоб в медичних документах отримати непризовного захворювання без проходження обстежень і на цій підставі списали в запас. Категорично не радимо купувати військові квитки з причин, описаних вище. Робіть все по закону.

Купити військовий квиток 2016 ціна

Як ми пояснювали вище, купити військовий квиток сам по собі не можна. Але якщо розглядати саме допомога в отриманні військового квитка, ціна може бути різною. За інформацією з різних відкритих джерел, «ціна на військовий квиток в 2016 році» в юридичних компаніях становить приблизно 50 000 рублів, а через посередників на чорному ринку від 120 000 рублів. Але якщо в першому випадку вам допоможуть законним шляхом отримати військовий квиток, то в другому напевно будуть фігурувати сірі схеми і хабарі. Про наслідки дачі хабара ми вже писали в нашій статті.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online