Simple Astrology. Венера

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ну що ж, пора знайомитися

Ну що ж, пора знайомитися! Мене звуть Тата і я астролог . Так, я той самий чоловік, який читаючи статті на Simple + Beyond, думає про себе «мм, цікаво, хто автор зодіаку ?!». Тепер моя черга писати замітки, а ваша - вгадувати мій знак зодіаку. Хоча, киньте. Я - Діва. Це було б занадто очевидно.

Відкрию вам страшну таємницю: у всьому винні зірки. Ну, тобто, взагалі в усьому! Починаючи від вашого характеру і талантів, закінчуючи тим, що вас не любив вчитель з біології - все було записано на небі в момент вашого народження. Так-так, знаю, тут ви скажете: «життя в наших руках, ми самі творці свого щастя ...», і будете абсолютно праві, але ви ж розумієте, що насправді не все так просто.

», і будете абсолютно праві, але ви ж розумієте, що насправді не все так просто

«Все життя - гра, а люди в ній актори» - пам'ятаєте таке? Уявіть на хвилинку що вам дали роль в спектаклі і видали сценарій. Ви - талановитий актор і обов'язково привнесе в роль частинку себе, додасте деталей, зіграєте на межі можливостей ... проте, все одно будете дотримуватися сценарію, інакше отримаєте по голові від режисера! Так само і в житті - ми вільні вибирати що завгодно і виражати себе, але тільки в строгих рамках гороскопу.

Скептикам заздалегідь відповім, що сама була скептиком, поки не перевірила і не переконалася. Я ж Діва. Тут важливо зробити застереження: насправді, я не Діва, а ви не Ваги, що не Близнюки і жоден з 12 знаків зодіаку. Астрологія набагато цікавіше, тому, забудьте все що ви знали до цього. Почнемо з чистого аркуша.

Гороскоп - це знімок зоряного неба, зроблений в точну хвилину вашого народження. Свого роду фото на пам'ять, ваш сценарій, або правила гри в життя. Гороскоп - це поєднання мінімум 20 елементів в різних знаках і позиціях. Той знак зодіаку, з яким ми звикли себе асоціювати - всього лише знак найяскравішого елемента - Сонця. Тільки, чомусь, про це мовчать коли пишуть прогнози на останніх сторінках журналів, а ви все більше переконуєтеся, що гороскопи - нісенітниця і нічого не збігається. (* І в світі сумує ще один маленький астролог)

(* І в світі сумує ще один маленький астролог)

Отже, запам'ятайте: ви не Ваги, що не Близнюки і жоден з 12 знаків зодіаку. Кожен гороскоп унікальний! Щоб поєднати всі його показники і прочитати ваш особистий сценарій, потрібні роки навчання, практики і пропущених побачень, однак є дещо цікаве, що можна дізнатися про себе вже прямо зараз.

Почнемо з простого. Є така планета - Венера. Вона відповідає за смак і естетику (що подобається, що вважаєте красивим); любов і симпатії (що для вас любов, кого вибираєте, як проявляєте почуття); відношення до фінансів (схильність збирати / витрачати, очікування в грошовій сфері); еталон жіночності (як виглядає ваша «внутрішня богиня», як ПОТРІБНО проявляти свою сексуальність, в тому числі через образ).

Як дізнатися в якому знаку ваша Венера?

Для цього загляньте сюди і постарайтеся знайти дату прямо перед вашим Днем Народження - вона і визначить знак Венери. Тільки будьте уважнішими з часом - в таблиці воно вказане за Гринвічем, а значить, в деяких випадках, доведеться додати або відняти годинну поправку міста в якому ви народилися. Не бійтеся, це не складно.

Венера в Овні.

Почуття імпульсивні, пристрасні, зі спалахами. Любов, як поле бою - потрібно завоювати і рухатися до наступної мети. Привертає все яскраве і помітне - це стосується і речей і партнерів. У всьому потрібна новизна і швидкість. Ставлення до грошей таке ж: «захотіла - відразу купила», схильна до розтрат. Сексуальність: яскрава, пристрасна, вогненна. Стиль: динамічний, спортивний, злегка чоловічий. Яскраві фарби, сміливі рішення - запорука успіху.

Венера в Тельці.

Почуття міцні, постійні. Любить комфорт і задоволення, смачну їжу і м'яку подушку. Вибирає із зовнішніх і тактильним критеріям. Гроші вкрай важливі, схильна до накопичення, прив'язана до речей. Сексуальність: чуттєва, повна насолод, але спокійна. Стиль: жіночний, елегантний, дорогий і доглянутий. Палітра швидше пастельна, нейтральна, тканини - тільки найякісніші.

Венера в Близнюках.

Почуття злегка поверхові, симпатій багато. Любов виражається в спілкуванні, прогулянках, спільних інтересах. Партнерів вибирає розумних і рухливих, тих з ким весело. До грошей відношення спокійне, теж поверхневе. Сексуальність: дівоче, вітряна, спонтанна. Стиль: повсякденний, грайливий, легковажний. Колірна гамма і тканини обмежені лише фантазією і модними тенденціями.

Венера в Раку.

Почуття глибокі, ранимі. Любов виражається в турботі, домашнє вогнище, затишку і теплі. У відносинах важливі чесність і взаєморозуміння на душевному рівні. Гроші потрібні для гарантії безпеки, так що, швидше за, накопичуються. Сексуальність: емоційна, ніжна, злегка сором'язлива. Стиль жіночний, консервативний але залежить від настрою. Підходять м'які тканини і плавні силуети, пастельні тони, рюші і бантики.

Венера у Леві.

Почуття яскраві, помітні, з часткою театральності. Все демонструє напоказ - і себе і свої симпатії. Вибирає помітних, унікальних, словом - кращих, з якими не соромно йти поряд. Любить все дороге, статусне, що підкреслює положення і ексклюзивне, відповідно, гроші потрібні для забезпечення своїх запитів. Сексуальність: пристрасна, дика, грайлива. Стиль: розкішний, елегантний, навіть пафосний. Колірна гамма - найяскравіша, а аксесуари нехитрі, але помітні.

Венера в Діві.

Почуття прохолодні, делікатні. Любов розважлива, але вірна і турботлива. Спочатку розуміє головою, а потім пускає в серце. Може бути надмірно критична до партнера і до речей. Честолюбна, тому вибирає або кращих, або акуратних, але обов'язково - надійних. Гроші витрачаються і накопичуються з розумом. Сексуальність: холодна, розбірлива. Стиль: інтелектуальний, діловий і доглянутий, але ніби без зусиль. Простий крій без зайвих деталей і однотонні забарвлення.

Венера в Терезах.

Почуття стримані і виважені. Головний естет серед Венер, вибирає все найкрасивіше і вишукане. Любов починається з зовнішнього критерію, так як важливо щоб пара була гармонійна. Чудовий смак, гарні манери, вроджене почуття такту. У грошах завжди баланс. Сексуальність: прохолодна, зате красива. Стиль: вишуканий, витончений. Жіночний силует, гармонійно підібрані аксесуари, стримана палітра - просто Леді Досконалість.

Венера в Скорпіоні.

Почуття глибокі, екстремальні, на розрив. Любов - загострення пристрастей, боротьба емоцій, влада і контроль. Прості речі не цікаві, а то, на що покладено око - буде завойовано за всяку ціну. Ревнива власниця і маніпулятор. Гроші накопичуються, а потім витрачаються в пориві. Сексуальність: на межі, важка, порочна. Стиль: чуттєвий, спокусливий, таємничий. Гамма темна і глибока, припустимо леопард, шкіра, білизняний стиль та інші зухвалості.

Венера в Стрільці.

Почуття відкриті, благородні і великодушні. Любов - це можливість разом подорожувати, вчитися і рости духовно. Часто ідеалізує партнера, або вибирає незвичайних, авторитетних, недосяжних або іншої культури. Гроші витрачаються на широкі жести і елітні, унікальні речі. Сексуальність: активна, з бажанням експериментувати. Стиль: вільний, комфортний, з дорогими аксесуарами і елементами етніки. Гамма темна, але соковита.

Венера в Козерозі.

Почуття стримані, прагматичні. Любов - це надійність, соціальний статус і взаємовигідний контракт. Партнерів вибирає обережно, але на століття. Цінує зрілих і амбітних. У грошах схильна до накопичення і аскезі, а витрачає тільки на цілі. Сексуальність: вище середнього, але моногамна. Стиль: діловий, строгий, впевнений в собі, в міру сексуальний. Класичний костюм або спідниця-олівець з напівпрозорої блузою, монохромна палітра і дорогі аксесуари.

Венера у Водолії.

Почуття незалежні і мінливі. Любов - це дружба, можливість йти рука об руку, поважати особисті кордону і веселитися. Гроші - ресурс для нових вражень, витрачаються за бажанням і на все незвичайне. Сексуальність: парадоксальна - сьогодні пристрасть, завтра холод. Стиль: ексцентричний, вільний, руйнує шаблони. Це ідеальна героїня стритстайла - стежить за модою, поєднує непоєднуване, експериментує і виглядає карколомно.

Венера в Рибах.

Почуття тонкі, піднесені і ранимі. Любов - це можливість злитися з обранцем і принести себе в жертву. Ідеалізує партнера, надягає рожеві окуляри, живе у фантазіях. Гроші не підвладні розуму - то накопичуються, то витрачаються, як піде. Сексуальність: чуттєва, інтуїтивна. Стиль: жіночний, романтичний, з елементами ретро і класицизму - ніжне мереживо, банти, спідниці минулих епох, сумки-ридикюлі і вантажні брошки. Гамма: приглушена або пастельна.

PS: у вашого обранця теж є планета Венера і, крім іншого, вона відповідає за смак на жінок, показує підсвідомий ідеал коханки. Корисно подивитися його карту і постаратися відповідати цій ролі хоча б зрідка.

Так, я той самий чоловік, який читаючи статті на Simple + Beyond, думає про себе «мм, цікаво, хто автор зодіаку ?
«Все життя - гра, а люди в ній актори» - пам'ятаєте таке?
Як дізнатися в якому знаку ваша Венера?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online