Штрафи гибдд 2018 перевірити за номером автомобіля безкоштовно

  1. Штрафи гибдд 2018 перевірити за номером автомобіля онлайн
  2. Термін оплати штрафу ГИБДД
  3. Відповідальність за неоплачені штрафи ГИБДД
  4. Альтернативні варіанти перевірки штрафів ГИБДД
  5. Перевірка штрафів ГИБДД на офіційному сайті

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поширення камер відеоспостереження на дорогах і автоматична фіксація порушень призвело до того, що тепер будь-який водій з подивом для себе може отримати повідомлення про призначене штраф. Порушити правила можна випадково і при цьому навіть не знати про це (наприклад, перевищивши швидкість, не помітивши непримітний знак). В результаті штраф, про який водій не знає, буде рости за рахунок збільшення пені. Тому варто перевірити штрафи ГИБДД по держ номером авто, тим більше, що їх можна заплатити зі знижкою 50% в певний термін.

Зміст статті

Штрафи гибдд 2018 перевірити за номером автомобіля онлайн

Перший спосіб перевірити порушення за номером автомобіля - ввести свої дані в представлену форму. Для того, щоб отримати інформацію про штрафи, досить внести до відповідних поля номер автомобіля, посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію.

Якщо з'ясується, що у вас є заборгованості - сплатити штраф так само можна за допомогою даного сервісу, перейшовши за посиланням в нижній частині форми ( «Штрафи ГИБДД»).

Зверніть увагу, що дізнатися про свої штрафи за неповної інформації не можна. Так, багато водіїв цікавляться, як як дізнатися штрафи ДАІ на прізвище, але зробити це неможливо: при фіксації порушень відеокамери виробляє ідентифікацію номерних знаків, після чого система переводить його на автовласника за номером посвідчення водія.

Важливо!

Якщо вам незаконно виписали штраф або навіть позбавили права керування транспортним засобом, то рекомендуємо вам звернутися за допомогою до юриста . Зробити це можна у нас на сайті, залишивши заявку в віджеті або в спеціальній формі, перейшовши за посиланням. При цьому юридична консультація для вас буде безкоштовною!

Термін оплати штрафу ГИБДД

Перед тим, як оплачувати наявний штраф, рекомендується переконатися в тому, що порушення було вчинене саме вами. Якщо на момент фіксації порушення транспортним засобом керувала ваше довірена особа - необхідно звернутися до відділення ГИБДД з вимогою перевести штраф саме на цю людину.

Якщо ви визнаєте, що вчинили порушення і готові сплатити штраф самостійно - це краще зробити протягом пільгового періоду (80 днів відповідно до КоАП ст.20.25).

Протягом перших десяти днів ви має право оскаржити винесене рішення, після чого у вас буде 60 днів на оплату. Однак після закінчення цих сімдесяти доби справу про неоплачений штраф протягом наступних десяти днів.

Деякі автовласники намагаються ухилитися від оплати, і не дивлячись на те, що термін дії штрафів - два роки десять днів з дня винесення постанови, весь цей час ухиляються від погашення штрафів осіб будуть переслідувати судові пристави.

Увага! Якщо ви при будь-яких обставинах зустрінетеся з розшукують вас приставами, з цього дня термін давності оплати штрафу «обнулится» і для його закінчення доведеться знову ховатися два роки.

Після закінчення пільгового періоду судові пристави можуть дати вам додатково п'ять днів на погашення, якщо ви виявите готовність добровільно сплатити штраф. У той же час крім таких «поблажок» можуть бути навпаки застосовані додаткові міри покарання.

Так, при заборгованості на суму понад десяти тисяч рублів рішенням суду на вас може бути накладена заборона залишати територію РФ, і для того, щоб це не стало неприємним сюрпризом на самому початку відпустки, рекомендуємо заздалегідь дізнатися штрафи ДАІ за номером машини та іншим необхідним даними.

Важливо! Починаючи з 1 січня 2016 року біля автолюбителів з'явилася можливість оплачувати 50% від суми штрафу. Для цього встановлено пільговий термін оплати штрафу ГИБДД, що становить 20 днів з моменту, коли було виписано постанову. При цьому даний термін на період оскарження не зміщується!

Відповідальність за неоплачені штрафи ГИБДД

Співробітники ГИБДД можуть моментально дізнатися про наявні у вас заборгованість прямо на посту, звернувшись до бази даних в ноутбуці (вони є у співробітників спеціальних нарядів ДАІ) Співробітники ГИБДД можуть моментально дізнатися про наявні у вас заборгованість прямо на посту, звернувшись до бази даних в ноутбуці (вони є у співробітників спеціальних нарядів ДАІ).

Якщо підтвердиться факт наявності непогашеного штрафу - співробітник може на місці виписати направлення в суд.

Якщо ви вирішили ухилитися від сплати та перечікувати »дворічний термін, судові пристави можуть вдатися до додаткових заходів:

  1. Адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.
  2. При фіксації порушення співробітниками ДІБДР, а не камерами, можливе призначення виправних робіт терміном до 50 діб.
  3. Штраф може бути збільшений в двократному розмірі, при цьому мінімальне значення штрафу становить 1 000 рублів. Наприклад, навіть при 500-рублевому штраф вам доведеться заплатити цей мінімум.

Тому ми рекомендуємо перевірити штрафи ГИБДД по держ номером свого автомобіля за допомогою нашого сервісу - ви хоча б будете знати про те, якщо у вас порушення чи ні.

Альтернативні варіанти перевірки штрафів ГИБДД

Перевірити порушення щодо державної номеру можна також через портал «держпослуги» після реєстрації, яка займає 14 діб (якщо ви там раніше не були зареєстровані). Даний сервіс дозволяє отримати інформацію про наявність чи відсутність і інших заборгованостей, в тому числі - з податків і зборів.

Перевірка штрафів здійснюється у відповідному розділі «Штрафи ГИБДД». Перейшовши в розділ, вам буде запропоновано ввести дані про автомобіль і вказати номер посвідчення водія, після чого ви отримаєте інформацію про непогашені штрафи.

Перейшовши в розділ, вам буде запропоновано ввести дані про автомобіль і вказати номер посвідчення водія, після чого ви отримаєте інформацію про непогашені штрафи

Перевірка штрафів ГИБДД на офіційному сайті

Ще один простий шлях - виконати перевірку на наявність штрафів на офіційному сайті ГИБДД, перейшовши за посиланням www.gibdd.ru/check/fines . В даному випадку вам також необхідно буде ввести в форму, що відкрилася свої дані: номер і серію свідоцтва про реєстрацію автомобіля та його державний реєстраційний номер.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online