Південне Бутово | У центрі «Мої документи» тепер можна отримати водійські права

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У центрі «Мої документи» тепер можна отримати водійські права   Пілотний проект з оформлення водійських посвідчень в столичних центрах держпослуг був запущений в грудні минулого року

У центрі «Мої документи» тепер можна отримати водійські права

Пілотний проект з оформлення водійських посвідчень в столичних центрах держпослуг був запущений в грудні минулого року. А з 13 листопада кількість центрів, які надають цю послугу, збільшилася з 13 до 23.

Тепер такий сервіс діє в 23 центрах «Мої Документи» столиці, в ЮЗАО права можна отримати в Черемушках, а також в Обручевскій і Ломоносовському районах.

Фахівці центрів держпослуг приймуть документи на заміну російського водійського посвідчення в разі закінчення терміну його дії, втрати (розкрадання), зміни реквізитів, а також оформлять водійське посвідчення міжнародного зразка. Термін оформлення та виготовлення водійських прав - 9 календарних днів. Забрати готовий документ потрібно буде також в центрі держпослуг.

При цьому москвичі за своїм бажанням можуть вибрати, де їм зручніше отримати або замінити водійське посвідчення: в зазначених центрах «Мої Документи» або, як і раніше, в ГИБДД.

Центри держпослуг працюють по самому зручному графіку в світі: 7 днів на тиждень з 8.00 до 20.00 без обідньої перерви та вихідних. Що особливо важливо: щоб скористатися цією послугою, не обов'язково жити в цих районах. Замінити або отримати права можна без прив'язки до місця реєстрації в Москві.

«Ми завжди керуємося в першу чергу зручністю відвідувачів. Якщо ви прийшли до нас за водійськими правами, можете заодно оформити паркувальне дозвіл або отримати виписку з будинкової книги. У нас можна і кави попити, і документи роздрукувати, і сфотографуватися для візи або паспорта. Надалі ми плануємо поширити послугу з оформлення водійських посвідчень на всі центри держпослуг Москви », - прокоментувала заступник директора ДБУ МФЦ міста Москви Олена Єфремова.


Теги: Москва , Мої документи , Нова послуга , Водійські права

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online