Документи для складання іспитів в ГИБДД

  1. Які документи потрібно надати в ГИБДД?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У 2018 році діє єдина і прийнята урядом процедура прийому документів в ГИБДД для складання теоретичних і практичних іспитів. У всіх відділеннях ГИБДД, незалежно від області, потрібно подавати необхідні документи, щоб бути допущеним для складання іспитів.

У всіх відділеннях ГИБДД, незалежно від області, потрібно подавати необхідні документи, щоб бути допущеним для складання іспитів

Перед здачею в ГИБДД необхідно успішно здати всі види іспитів безпосередньо в автошколі, в якій проведено навчання. Як правило, потрібно успішно спочатку здати теорію, відповівши правильно на питання, після цього повинні бути здані без зауважень усі елементи на автодромі. Документом, без якого не допустять до складання іспитів , Є медична довідка. Даний документ потрібно отримати в медустанові, пройшовши всіх необхідних лікарів, і отримати в результаті позначку, що придатний до керування ТЗ.

Після здачі в автошколі потрібно обов'язкова здача іспиту безпосередньо в ГИБДД. Перед цим потрібно представити всі документи. У разі відсутності одного з них, до здачі іспиту не допустять.

Які документи потрібно надати в ГИБДД?

Які документи потрібно надати в ГИБДД

Отже, в ГИБДД потрібно принести такі документи:

  • Заповнену заяву. Дана заява можна заповнити прямо у відділенні ГИБДД за встановленим образу, який представлений на стенді. Також можна на сайті інспекції або держпослуг заповнити даний документ в електронному вигляді.
  • Документ курсанта для посвідчення особи. Як правило, для цивільного населення країни - це є паспорт, а для військовослужбовців - військовий квиток.
  • Прописка і реєстрація. У ГИБДД потрібно представити документ, який підтверджує адреса реєстрації. У більшості випадків це прописка в паспорті або тимчасова реєстрація або перебування.
  • Що підтверджує довідка про навчання на курсах та складання іспитів в автошколі.
  • Придатна меддовідки. Пройти всі лікарів в медустанові і отримати довідку про профпридатність для керування ТЗ. Перевірити термін придатності, меддовідки для водійських прав не повинна бути прострочена.
  • Водійське посвідчення курсанта. У разі, якщо є права і відкрита інша категорія.
  • Сплачена держмито. З 2015 року вона дорівнює 2 т.руб за пластикові права, паперові ж коштують 500 руб.
  • Фото. З недавнього часу фотографії 3 * 4 приносити не потрібно, на права нового зразка фото роблять прямо у відділенні ГИБДД.

Зібравши всі документи, необхідно до складання іспиту надати для перевірки в ГИБДД. У разі, якщо все в порядку, то має бути здача іспиту.

Варто відзначити, що подавати документи можна абсолютно в будь-який ГИБДД і в будь-якому місті. Якщо прописка буде іншого міста, то інспекторам потрібно перевірка на наявність штрафів , Видавалися раніше вже права, чи були позбавлення і т.д. Для цього інспектор буде робити запит до інспекції міста реєстрації, на яке може знадобитися час до 2 місяців. Тому, варто спочатку подумати про виникнення можливих труднощів, і чи не простіше буде все-таки здати в своєму місті за пропискою.

Рекомендуємо подивитися це відео:

Які документи потрібно надати в ГИБДД?
Які документи потрібно надати в ГИБДД?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online