Як дістатися з аеропорту Мінеральні Води до центру, жд і автовокзалів міста Желєзноводськ вдень і вночі?

  1. Як дістатися з аеропорту Мінеральні води в Желєзноводськ
  2. На автобусі
  3. Вартість квитка
  4. Купівля квитка
  5. На поїзді
  6. Вартість квитка
  7. Купівля квитка
  8. На таксі
  9. Вартість проїзду
  10. На орендованому автомобілі
  11. Як дістатися з аеропорту Нальчик до Желєзноводськ
  12. На автобусі
  13. Вартість квитка
  14. Купівля квитка
  15. На поїзді
  16. Вартість квитка
  17. Купівля квитка

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Наближався відпустку, треба було вибирати, куди поїхати. Після довгих роздумів вирішила відвідати Желєзноводськ в Ставропольському краї. Там багато пам'яток, серед яких Смірновський джерело, танцюючі фонтани, гора Залізна. Щоб зекономити дорогоцінний час відпустки, вирішила летіти літаком. У Желєзноводську аеропорту немає, довелося шукати найближчі до нього. Найближчий за відстанню в Мінеральних водах. Їм я і скористалася. Квитки оформляла онлайн через офіційний сайт аеропорту. Можна купити квитки через обрану авіакомпанію або скористатися ось таким сервісом .

Я розглядала ще два аеропорти:

  • Нальчик (90 км);
  • Ставрополь (150 км).

Звичайно, зручніше скористатися аеропортом Мінеральні води, так як він знаходиться близько до Желєзноводську. Нальчик я залишила як запасний варіант. Квитки на літак брала впритул, готель уже був оплачений, тому відмовитися від поїздки було ніяк не можна. Боялася, що не місць до Мінеральних вод. У такій ситуації я б полетіла в Нальчик.

Більш того, деякі авіакомпанії не працюють з аеропортом в Мінеральних водах.

Бувають акції, коли вартість перельоту в залежності від аеропорту може бути дешевше. Тому я завжди намагаюся розглянути кілька варіантів для вибору оптимальної ціни.

Як дістатися з аеропорту Мінеральні води в Желєзноводськ

від аеропорту Мінеральні води до Желєзноводськ приблизно 10 км. від аеропорту   Мінеральні води   до Желєзноводськ приблизно 10 км Спочатку потрібно дістатися до вокзалів міста, звідки ходить транспорт в напрямку Желєзноводськ. Від аеропорту до залізничного вокзалу (Привокзальній площі, 1) можна дістатися маршрутним таксі №10 або №11 за 20 хвилин з 6:30 до 20:00 з інтервалом від 15 до 30 хвилин. До автовокзалу на маршрутці №11, зупинка Ринок Руслана.

На автобусі

Через аеропорт проїжджає автобус за маршрутом Ставрополь - П'ятигорськ, зупинка протягом 1 хвилини. Відправлення о 11:56. На дорогу піде близько півгодини. Прибуття на автовокзал Желєзноводськ за адресою вулиця Леніна, 75, де у нього така ж коротка стоянка.

Якщо прилетіли пізніше, то треба спочатку дістатися до вокзалу в місті Мінеральні води .

З Мінеральних вод до Желєзноводськ можна дістатися на автобусі №107 з Привокзальної площі залізничного або від автовокзалу міста (Радянська вулиця, 97). Початок руху з 6:00. Останнє відправлення о 18:40. Інтервал від 20 хвилин до 1 години. З Мінеральних вод до Желєзноводськ можна дістатися на автобусі №107 з Привокзальної площі залізничного або від автовокзалу міста (Радянська вулиця, 97) Від автовокзалу відправляються два проходять автобуса за маршрутами:

В дорозі близько півгодини. Посадка навпроти автовокзалу.

Вартість квитка

Вартість проїзду від 50 рублів.

Купівля квитка

Квитки можна купити в касах на автовокзалі або при посадці.

На поїзді

Якщо Ви дісталися з аеропорту до залізничного вокзалу Мінеральних вод, то звідси можна відправитися в сторону Желєзноводськ на поїзді. Прямого поїзда немає, найближча станція Бештау розташована в 6 км від Желєзноводськ. Звідти їдете на автобусі або маршрутному таксі до кінцевої точки. Початок руху щодня з 04:51 До 21:53. Потяги слідують по маршруту Мінеральні води - кисловодськ . В дорозі близько півгодини.

Є проходять поїзди за маршрутами:

Відправлення з залізничного вокзалу о 09:56 і 21:53 відповідно, в дорозі близько 20 хвилин.

Вартість квитка

На що проходить поїзд квиток можна купити за такою ціною:

  • сидяче від 400 рублів;
  • плацкарт від 900 рублів;
  • купе від 1400 рублів.

Купівля квитка

Квитки купите в касах залізничного вокзалу Мінеральних вод за адресою Привокзальна площа, 1. Квитки купите в касах залізничного вокзалу Мінеральних вод за адресою Привокзальна площа, 1 Ціни або розклад можна дізнатися за телефоном 8 (879) 224-61-11, а також в Інтернеті на офіційному сайті РЖД.

На таксі

Є варіант доїхати з аеропорту Мінеральних вод до Желєзноводськ на таксі. Можна заощадити і спочатку дістатися до міста і замовити таксі звідти, але різниця буде невелика.

Вартість проїзду

Від аеропорту до Желєзноводськ вартість таксі від 900 рублів, з міста від 700 рублів.

На орендованому автомобілі

З орендою машини все не так райдужно, якщо і її і брати, то тільки заздалегідь в Інтернеті на сайтах типу такого . Їхати треба буде по гірській трасі, так що будьте акуратніше.

Як дістатися з аеропорту Нальчик до Желєзноводськ

Про всяк випадок опишу дорогу від цього аеропорту, якщо не буде потрібних рейсів або закінчаться квитки.

аеропорт Нальчик знаходиться від Желєзноводськ приблизно в 90 км.

На автобусі

Прямого автобусного рейсу з Нальчика до Желєзноводськ немає. Доведеться робити пересадку в одному з міст:

  • Мінеральні води;
  • П'ятигорськ;
  • Курсавка.

За день з Нальчика в потрібну нам сторону йде приблизно 5 рейсів. Мінімальний час в дорозі від 2 з половиною годин, якщо робити пересадку в П'ятигорську, а так в основному в районі 4 годин займе поїздка.

Вартість квитка

Від Нальчика до Мінеральних вод від 100 рублів. З Мінеральних вод до Желєзноводськ від 50 рублів.

Від Нальчика до П'ятигорська від 170 рублів. З П'ятигорська до Желєзноводськ також близько 50 рублів.

Купівля квитка

Квитки можна купити в касах автовокзалу в Нальчику за адресою вулиця Пачева, 54 або при посадці в автобус.

На поїзді

Прямого поїзда між Нальчиком і Желєзноводську немає. Доведеться добиратися з пересадкою в Мінеральних водах, а звідти їхати до станції Бештау.

Від Нальчика до Мінеральних вод приблизно 3 з половиною години. У день відправляються 3 поїзди:

Як дістатися від Мінеральних вод до Желєзноводськ, описано вище.

Вартість квитка

Варіанти цін на поїзд:

  • сидяче від 400 рублів;
  • плацкарт від 700 рублів;
  • купе від 1300 рублів.

Купівля квитка

Квитки можна придбати в касах залізничного вокзалу Нальчика за адресою Осетинська вулиця, 132а. Дізнатися інформацію про розклад по телефону 8 (866) 222-69-04 або на офіційному сайті РЖД, де Ви можете придбати їх онлайн.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online