Годинники Володимира Гройсмана - інтернет-магазин копій годин Імідж

  1. Годинники Володимира Гройсмана - Girard-Perregaux
  2. Як купити Годинники Володимира Гройсмана - Rolex?
Прем'єр-міністр України любить стильні брендові аксесуари. У своїй електронній декларації він вказав 12 фірмових швейцарських хронометрів, дві пари золотих запонок з дорогоцінним камінням і ювелірні прикраси своєї дружини.

Годинники Володимира Гройсмана - Girard-Perregaux


Володимир Гройсман вважає за краще наручний годинник таких знаменитих брендів як Girard-Perregaux , Breguet і Rolex . У його колекцію входять моделі швейцарських торгових марок Ulysse Nardin , Parmigiani і Audemars Piguet. Дружина політика Олена Гройсман носить швейцарський годинник Ulysse Nardin і Boucheron. Також прем'єр-міністр задекларував гроші в розмірі 2380000 грн, € 460 000 і $ 870000. На його банківських рахунках лежить 21136413 грн і € 16200.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З грошима все зрозуміло - більшість народних обранців не довіряють українським банкам і зберігають кеш «під подушкою». Так, мовляв, надійніше. Але навіщо витрачати величезні кошти на покупку статусних аксесуарів? Адже, щоб виглядати стильно, не обов'язково бути мільйонером. Прості українці знають, що модно - не означає дорого. Наприклад, якісні брендові годинники за доступними цінами продаються в інтернет-магазині Імідж в Україні. В каталозі сайту представлений величезний вибір якісних і елегантних дизайнерських речей.

Згідно з українським законодавством громадянин зобов'язаний вказати в податковій декларації все цінне рухоме майно, вартість якого перевищує сто мінімальних зарплат.

Як купити Годинники Володимира Гройсмана - Rolex?

І хоча пан прем'єр-міністр не вказав у своїй декларації точну ціну аксесуарів, давайте спробуємо прикинути, скільки вони коштують:

    • Популярні серед можновладців золотий годинник Rolex Cosmograph Daytona в фірмовому магазині продаються за $ 35000. Нагадаємо, що у Володимира Гройсмана дві моделі бренду. Для довідки: вартість високоякісної репліки годин Ролекс приблизно 5000 грн.
    • Ціна на хронометри Girard-Perregaux стартує від $ 13000. Згідно з декларацією політик побажав купити дві пари таких годин.
    • Аксесуари торгової марки Breguet обійдуться приблизно в $ 17000. У Володимира Гройсмана два фірмових хронометра.
    • Швейцарські годинники Parmigiani Fleurier коштують від $ 9000..
    • Найпростіша модель Ulysse Nardin із серії Classicо продається приблизно за $ 32000. А найдорожчий хронометр бренду на даний момент коштує $ 685000.
    • Середня ціна швейцарських годинників Audemars Piguet - $ 35000.

Любов народних обранців до розкішного життя вражає. За підрахунками журналістів наші політики вказали в електронних деклараціях 800 брендових годин. Так колекцію годинників задекларував не тільки пан Гройсман, а й нардеп Олександр Вілкул і мер Харкова Геннадій Кернес.


Але навіщо витрачати величезні кошти на покупку статусних аксесуарів?
Як купити Годинники Володимира Гройсмана - Rolex?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online