Автокредит під Володимирі: кредит на покупку автомобіля

  1. Найменші процентні ставки
  2. Інші вигідні пропозиції
  3. Кредитування покупки автомобіля Ощадбанком

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

РЕКЛАМА   Придбати автомобіль в кредит у Володимирі допоможуть різноманітні   програми автокредитування   в банках

РЕКЛАМА

Придбати автомобіль в кредит у Володимирі допоможуть різноманітні програми автокредитування в банках. оформити автокредит на покупку машини у Володимирі можна досить просто і швидко. Зручним варіантом є звернення безпосередньо в автосалон, в якому присутні представники різних банків.

Багато банків міста Володимир практикують автокредит за двома документами, що економить ваш час на зборі зайвих довідок. Потрібно знати, що не завжди програми швидкого кредитування найвигідніші.

Навпаки, представивши в банк зарплатну довідку 2НДФЛ і копію трудової книжки, буде можливість отримати більш низьку ставку і істотно заощадити в підсумковій переплати.

Найменші процентні ставки

Варіантів оформлення автокредиту в банках Володимира з найменшими ставками не так і багато. Розглянь самі мінімальні, які пропонують банки:

  1. Тойота банк запропонує ставку в 8,9%, якщо буде внесена половина від вартості машини зі своїх накопичень. Потрібно повний пакет документів і страхування машини по КАСКО і ОСАГО . Вибір автомобіля обмежується їх модельним рядом, запропонованим даним банком.
  2. Русфінанс банку кредитує купівлю тільки нової іномарки за ставкою 9,5% річних. Незаперечним плюсом є відсутність необхідності підтверджувати дохід, якщо автокредит не перевищує 800 000 руб. Але щоб потрапити під таку вигідну ставку потрібно мати 70% власних коштів на покупку іномарки. В случає мінімального початкового внеску ставка істотно зростає.

Інші вигідні пропозиції

Крім банків, що пропонують отримати автокредит з мінімальними відсотками, програми з автокредитування у Володимирі мають і ряд інших банків:

  • В Татфондбанк міста Володимир можна оформити позику на покупку автомобіля під 12% за умови внесення половини вартості машини з власних коштів. Обов'язкова умова - повний пакет документів, в тому числі паспорта дружини або чоловіка, якщо ви перебуваєте в шлюбі. Машину потрібно буде застрахувати по КАСКО, так само буде потрібно страхування життя. При відмові від всіх страховок ставка зростає на 5%. Розглядати вашу заявку на кредит банк буде три дні.
  • Банк Росія у Володимирі пропонує діапазон ставок від 12,5% до 15,5%. Дохід підтверджувати необов'язково. Мінімальний початковий внесок становить усього 10%, розглядається же заявка за тиждень. Суму страхової премії КАСКО за перший рік, допускається включити в сам автокредит. Можна вибрати валюту кредиту.
  • Зв'язок-банк видає кредити на нові або з пробігом машини. Можна вибрати як іномарку, так і вітчизняне авто. До 5-ти мільйонів рублів можна оформити під 9,9%, на більш тривалий термін ставка буде вище.
  • Автокредит «Лайт» банку Москви у Володимирі передбачає видачу автокредиту під 13% річних при первинному внеску в половину вартості автомобіля.

Кредитування покупки автомобіля Ощадбанком

Кредитування покупки автомобіля Ощадбанком

ощадний банк пропонує як стандартні умови з кредитування на купівлю транспортних засобів, так і більш цікаві пільгові. Вибір програми кредитування безпосередньо залежить від того, яку машину зібрався купувати автолюбитель: нову або стару.

Між новим і старий автомобілем , Ставка буде варіюватися від 13,5% до 16%. Термін кредиту дорівнює п'яти рокам. Початковий внесок становить 15% від ціни машини, але якщо сума власних коштів дозволяє сплатити 30%, то Ощадбанк не зажадає від вас підтвердження доходу і зайнятості, що заощадить вам час на зборі непотрібних довідок.

Так само можна оформити позику у валюті за ставкою 10,5% - 13,5%.

Найвигіднішою пропозицією у Володимирі, на сьогоднішній день є пільгове автокредитування . з цієї державній програмі можна оформити позику в банках-учасниках за ставкою, зниженою на суму рівну третини ставки рефінансування. Банкам цю різницю компенсує держава. Програма діє з липня 2013 року і по ній можна купити в кредит авто російського складання вартістю до 750 000 руб. Максимальний термін погашення - 3 роки.

До участі в цій програмі задіяний ряд банків, одним з яких є Ощадбанк РФ. Тому в Ощадбанку дуже реально отримати автокредит за ставкою від 8% річних, якщо ви ставитеся до учасників зарплатного проекту або отримуєте пенсію на карту Ощадбанку. І від 9%, якщо ви не належите до сторонніх позичальникам.

Зазначені ставки діють на термін до 1 року, на термін до 3-х років ставка більше на 1%.

Крім цього у банку є партнерські програми автокредитування з провідними автовиробниками:

і деякими іншими. За рахунок знижки від виробника при оформленні покупки через кредит Ощадбанку, клієнту компенсується частина процентних витрат по кредиту.

Умови кредитування банками у Володимирі відрізняються різноманітністю. Багато в чому вигідність кредитної програми визначається вибором автомобіля і сумою першого внеску. Якщо врахувати всі можливі варіанти оформлення, можна підібрати найбільш оптимальний.

РЕКЛАМА

Публікації за темами: як взяти автокредит, яку машину вибрати в кредит, умови автокредитування в банках на нові та вживані автомобілі, як достроково погасити автокредит на машину, страхування КАСКО і ОСАГО для кредитного авто. Редакція сайту "Автомобіль в кредит" допомагає розібратися в питаннях отримання, погашення та обслуговування кредиту на автомобіль

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online