Як русифікувати Windows 8

  1. про умови
  2. Послідовність дій
  3. Як русифікувати Windows 8: Відео

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У ситуації, що нині склалася з курсом валют деякі всерйоз замислюються про покупку мобільних пристроїв за кордоном У ситуації, що нині склалася з курсом валют деякі всерйоз замислюються про покупку мобільних пристроїв за кордоном. Саме для таких користувачів і призначена дана стаття, яка допоможе зрозуміти, як русифікувати Windows 8.

про умови

Можливість встановити своєрідний русифікатор для Windows 8 є не у всіх її версіях. Виконати таке можливе тільки на 4-ох з п'яти редакцій.

Як ясно вже з назви, версія Windows 8 Single Language не передбачає зміну системного мови. Це означає, що якщо вибирати цю редакцію, то слід спочатку брати пристрій з російським варіантом операційної системи. Якщо спробувати змінити системний мову в такій версії, то операційна система видасть попередження: «Unavailable in this edition of Windows».

Послідовність дій

Ось і дісталися ми до опису самих дій. Тож почнемо.

  1. Насамперед переміщаємо курсор в нижній лівий кут і заходимо в аналог кнопки «Пуск». Знаходимо тут «Control Panel» і натискаємо по ній мишею.
  2. На екран виведеться вікно, в якому будуть практично всі основні настройки системи. Знайшовши блок з назвою «Clock, Language and Region» під назвою шукаємо рядок «Add a language» і натискаємо на неї.
  3. Проїдемо по посиланню і в головній частині вікна знаходимо кнопку з назвою, яке аналогічно використаної перед цим посиланням, - «Add a language». Вона знаходиться над покажчиком нинішнього системного мови.
  4. Після переходу нам буде представлений перелік всіх підтримуються системою мов. Розміщені вони будуть в алфавітному порядку, так що знайти росіянин не складе труднощів. На його піктограммке буде значитися напис «Русский», але підписаний він буде як «Russian». Вибираємо його курсором і натискаємо кнопку «Add».
  5. При натисканні на кнопку відбудеться повернення до попереднього меню, з тією лише різницею, що під основною мовою тепер буде видно додатковий - російський. У правій центральній частині його блоку буде напис «Options», яку і необхідно активувати клацанням.
  6. Зайшовши у вкладку налаштувань, шукаємо напис «Download and install language pack», яка буде виділена синім кольором, а зліва від неї буде зображений невеликий щит, поділений на 4 чверті, пофарбовані синім і жовтим кольором в шаховому порядку. Активуємо напис, після чого спливе запит на підтвердження зміни «User Account Control», де буде потрібно просто натиснути «Yes».

  7. З'явиться завантажувач Windows 8, де буде відображений прогрес операції. Дочекайтеся завершення і натисніть «Close» в нижньому правому куті.
  8. Знову заходимо в «Options» і в тому ж блоці натискаємо по «Make this the primary language».
  9. Залишиться тільки підтвердити свої дії і вийти з системи, щоб настройки змогли вступити в силу. Для цього залишиться тільки натиснути «Log off now».
  10. Після цього залишиться тільки зайти в систему під своїм користувачем і насолоджуватися тим фактом, що русифікація Windows 8 була проведена успішно. Навіть не чекаючи повного завершення завантаження операційної системи, ви побачите, що написи були русифіковані.

Як русифікувати Windows 8: Відео

Схожі статті

Поділіться матеріалом в соц мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online