Ще одна державна ветклиника відкриється в Одинцова 1 червня

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ціни на послуги в дільничних ветлікарнях на 50-60% нижче, ніж в приватних. Ціни на послуги в дільничних ветлікарнях на 50-60% нижче, ніж в приватних

Дільнична ветеринарна лікарня в мікрорайоні "Нова Трехгорка" Одинцова відкриється 1 червня. Це буде друга державна ветлікарня в місті, повідомив "Інтерфакс" з посиланням на начальника державної Одинцовському районі станції по боротьбі з хворобами тварин Володимир мотошини в п'ятницю.

Ціни на послуги в державних установах як мінімум в два рази нижче, ніж в приватних.

"У місті Одинцово є одна державна клініка, Одінцовська дільнична ветеринарна лікарня. Але ми вважаємо, що для такого міста, як Одинцово, її недостатньо <...> Послуги в лікарні будуть надаватися за тарифами, затвердженими комітетом з тарифами і цінами Московської області. вони на 50-60% нижче, ніж в приватних клініках ", - зазначив мотошини.

Персонал клініки. що складається з трьох осіб, буде надавати всі необхідні ветеринарні послуги: хірургія, терапія, УЗД, виписка ветеринарної документації та інші. Мотошин також додав, що персонал клініки буде збільшений, якщо виникне така необхідність.

Будьте уважні: у цьому році фахівці констатують різке збільшення захворюваності на сказ в регіоні. Про те, як розпізнати сказ, телеканалу "360 Підмосков'ї" розповіла головлікар ветеринарної клініки "Центр" Світлана Янович. Читайте далі >>

Поділитися статтею

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online