Великобританія і ЄС узгодили суму компенсації за Brexit - The Telegraph

  1. Коментарі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Великобританія і Євросоюз узгодили попередню суму, яку Лондон повинен заплатити за Brexit (вихід з ЄС), відкриваючи шлях до торговельної частини переговорів. Про це повідомляє видання The Telegraph , Посилаючись на джерела в переговорних групах обох сторін.

Як стало відомо, про такі умови сторонам вдалося домовитися в кінці минулого тижня після інтенсивних консультацій на чолі з Олівером Робінс, головним британським переговірником.

«Фінальна цифра рахунки» відкрита для інтерпретацій «, проте коливається в межах 45-55 мільярдів євро», - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що на наступному тижні прем'єр Британії Тереза ​​Мей проведе надзвичайно важливу зустріч з президентом Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером, де такі умови повинні остаточно затвердити.

Зауважимо, що ЄС хоче домогтися від Лондона визначеності в ключових питаннях Brexit. Замість цього уряд Великобританії сподівається якомога швидше перейти до другої фази переговорів, в якій будуть обговорюватися, зокрема, угоду про вільну торгівлю і можливість доступу Лондона до європейського внутрішнього ринку. Також додамо: якщо Британія не надасть пояснень за трьома основними пунктами в установлений Євросоюзом термін, початок другої фази переговорів перенесуть на лютий або березень 2018 року.

Як повідомляв Русский Монітор, референдум щодо виходу Великобританії з Євросоюзу відбувся ще в червні 2016 року. Однак тільки 2 лютого цього року Палата громад затвердила акт про Brexit. За словами прем'єра Британії Терези Мей, країна не розраховує на «часткове членство» в ЄС.

Коментарі

Коментарі

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online