Парламент схвалив урядовий план Brexit

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Великобританія залишиться частиною єдиного ринку ЄС Великобританія залишиться частиною єдиного ринку ЄС   Brexit Deutsche Welle   Британський парламент провів голосування за урядовим планом Brexit і підтримав його 324 голосами проти 298

Brexit Deutsche Welle

Британський парламент провів голосування за урядовим планом Brexit і підтримав його 324 голосами проти 298. Про це повідомляє ВВС .

Обговорення поправок, внесених до законопроекту про Brexit Палатою лордів, тривало весь день. Зокрема, уряд намагався скасувати поправку, згідно з якою право визначати стратегію дій країни в разі, якщо умови Brexit не будуть узгоджені, зберігається за парламентом. В результаті було досягнуто компромісу. Були розширені можливості парламенту контролювати процес виходу з Євросоюзу.

Інші поправки передбачали, що економіка країни залишиться тісно прив'язаною до єдиного ринку ЄС всупереч політиці, яку намагається впровадити прем'єр-міністр Тереза ​​Мей.

Також було висунуто пропозицію продовжити членство Великобританії на загальному ринку ЄС і позбавити уряд можливості модифікувати європейські закони підзаконними актами без участі парламенту.

Також парламент схвалив поправку уряду, яка гарантує, що нові домовленості щодо ірландської кордоні не будуть укладатися без згоди урядів Великобританії та Ірландії.

Нижня палата парламенту проголосувала за поправки близько опівночі 12 червня.

Після схвалення обома палатами документ повинен бути затверджений королевою Великобританії.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online