У Швеції міській владі дозволили забороняти старі дизельні авто

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У шведських містах незабаром буде дозволено забороняти старі дизельні автомобілі для поліпшення навколишнього середовища в рамках боротьби із забрудненням повітря.

Про це повідомляє The Local .

Шведське уряд дозволив муніципалітетам самим приймати рішення про заборону для в'їзду дизельних авто в центр міста.

З початку 2020 року міська радам і муніципалітетам буде дозволено створювати так звані екологічні зони. Перебувати в цих зонах зможуть тільки дизельні автомобілі, що відповідають стандартам викидів Euro 5 і Euro 6. З 1 липня 2022 дозволені тільки дизельні автомобілі Euro 6.

Автомобілям, які працюють на бензині, буде дозволено в'їзд в ці зони, якщо вони відповідають стандартам Euro 5.

У Швеції близько 1,3 млн дизельних автомобілів постраждають від нових правил. За офіційними оцінками, в Стокгольмі під дію нових правил потраплять близько 50 000 власників автомобілів.

Міським радам також буде дозволено створити окрему категорію ще більш жорстко регульованих зон, що дозволяють пропускати тільки електромобілі, автомобілі на паливних елементах і автомобілі, що працюють на природному газі Euro 6.

Нагадаємо, в ряді німецьких міст планують перші заборони на проїзд дизельних автомобілів , Деякі введуть вже навесні.

Європейська правда

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online