Стаття 5. Московський міський нотаріальний округ. Територія Москви є єдиним нотаріальним округом.

  1. Наступна стаття »

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Нотаріус міста Москви повинен мати одне місце для вчинення нотаріальних дій в межах московського міського нотаріального округу, яке вказується в наказі Управління юстиції Москви про наділення повноваженнями нотаріуса. При зміні місця вчинення нотаріальних дій нотаріус зобов'язаний повідомити про це Управлінню юстиції Москви і Московської міської нотаріальної палаті в десятиденний термін.
Управління юстиції і Московська міська нотаріальна палата має право змінити територію діяльності нотаріуса в межах московського міського нотаріального округу для поліпшення нотаріального обслуговування громадян.
Кожен громадянин для вчинення нотаріальної дії має право звернутися до будь-якого нотаріуса міста Москви, за винятком випадків, передбачених федеральним законодавством про нотаріат і справжнім законом.
Нотаріус міста Москви має право виїхати в інший нотаріальний округ для посвідчення заповіту в разі тяжкої хвороби заповідача при відсутності в нотаріальному окрузі в цей час нотаріуса.
У московському міському нотаріальному окрузі не допускається вчинення нотаріальних дій нотаріусами інших нотаріальних округів, за винятком випадків, передбачених федеральним законодавством.

Наступна стаття »
До тексту закону »
Нотаріус міста Москви повинен мати одне місце для вчинення нотаріальних дій в межах московського міського нотаріального округу, яке вказується в наказі Управління юстиції Москви про наділення повноваженнями нотаріуса

Читайте також

Популярні документи

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online