ЖК Зеленоградский. Ціни, де купити, огляд квартир в новобудовах Зеленограда

  1. Місцезнаходження
  2. Відмінні риси ЖК «Зеленоградский» і переваги будинків
  3. Квартирне питання
  4. якість забудови
  5. Соціальна інфраструктура
  6. вартість
  7. Інвестиційна привабливість об'єкта


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Житловий комплекс вигідно відрізняється розташуванням:

  • 25 км від Москви;
  • природний ставок, річка, лісопаркова зона;
  • розвинута інфраструктура;
  • проектована легке метро.
Подивитися детально ...

У проекті ЖК «Зеленоградский» передбачено все для комфортного проживання:

  • автомобільні паркінги;
  • 4 дитсадки, школа;
  • офісно-діловий центр;
  • супермаркети;
  • медичний центр.
Дізнатися більше...



У голови покупців постійно вкладають інформацію, що придбати квартири в ближньому Підмосков'ї з повною інфраструктурою і європейської якості можна тільки за дуже великі гроші, тому поява бюджетного варіанту сприймається як черговий рекламних хід. Почасти це дійсно так, і здоровий глузд при виборі дешевого житла не завадить. Однак сьогодні купити якісну компактну «однушку» за невеликі гроші цілком реально. Мало того, є як мінімум три категорії людей, яким потрібні саме такі проекти. Якщо ви в їх числі, значить ця стаття для вас.

Бюджетну площа з радістю купують мами і тата для підростаючого покоління. «Квартира на старт», напевно, найбажаніший подарунок, на основі якого дорослі діти вже самостійно почнуть поліпшувати свої житлові умови. Цікаві такі проекти і літнім людям. Вони із задоволенням міняють старі, з брудними під'їздами і дорогі в обслуговуванні «вторинки» на сучасні, бюджетні, які не потребують як мінімум 25 років ремонту квартири в новобудовах. Великим попитом користуються такі варіанти і у приватних інвесторів, які купують квартиру для подальшого заробітку (перепродажу або здачі в оренду). Таким чином, поява на ринку настільки затребуваного формату житла - подія передбачуване. І нарешті, в квітні 2016 відкрилися продажу унікальних корпусах 16/1, 16/2 і 16/3 в масштабному проекті, якого давно чекали - в ЖК «Зеленоградский».

Місцезнаходження

ЖК «Зеленоградский» знаходиться в мальовничому місці - на території Солнечногорского району, в двох кілометрах від Зеленограда, між поселеннями міського типу Андріївка та Блакитне. Ліс, річка, природний, але облаштований ставок, дизайнерський ландшафт, чисте повітря і тиша ...

Відстань до Москви - 25 км по Пятницькому або Ленінградському шосе. Розвинуте транспортне сполучення зі столицею дозволяє вибирати між електричкою, автобусом і особистим автомобілем. До ж / д станції «Крюково» - 10-15 хвилин громадським транспортом, а від станції до Москви - 35-50 хвилин. Так що до центру столиці можна дістатися приблизно за годину. Крім того, від Ленінградського вокзалу зараз ведеться будівництво легкого метро, ​​одна зі станцій якого буде розташована в безпосередній близькості до нового житлового комплексу. А дублер Ленінградського шосе, роботи зі створення якого вже почалися, додатково підвищить транспортну доступність для тих, хто вважає за краще користуватися автобусом або власним автомобілем.

Відмінні риси ЖК «Зеленоградский» і переваги будинків

Давайте розберемося, що приваблює покупців і визначає їх вибір на користь саме цього житла.

  1. Всі три будинки житлового комплексу корпусу 16/1, 16/2 і 16/3 - це перша черга забудови, одна тисячі п'ятсот тридцять п'ять квартир - були введені в експлуатацію в 2015 році. Перед стартом продажів проведено благоустрій та підготовлена ​​внутрішня інфраструктура. Будинки оформлені у власність. Всі операції здійснюються за договором купівлі-продажу. Таким чином, покупцям не варто нічого боятися: недобудови, подвійних продажів, ошуканих пайовиків і тп ..
  2. Будинки панельні, але дуже якісні - це сандвіч-панель з додатковим 25 сантиметровим утеплювачем (дуже теплі). Оздоблення фасадів - металлокасети (корп. 1 - білі і червоні; корп. 2 і 3 - білі і жовті). Відмінною особливістю нових житлових будинків є дзеркальне скління. Якщо в денний час мікрорайон радує око барвистим кольоровим оформленням стін, то вночі будинку в буквальному сенсі слова світяться енергозберігаючими світлодіодними лампами. Крім чисто естетичного значення підсвічування будинків вирішує і проблему безпеки в темний час доби.
  3. У квартирах вирівняні стіни, стелі й підлоги. Стіни оштукатурені. У стінах передбачені поглиблення (канали) для розведення електрики по кімнатах. Лоджії з панорамним склінням, балкони утеплени.Установлена ​​сталеві вхідні двері, яка не потребує заміни. Таким чином, після покупки можна відразу клеїти шпалери, класти підлоги і в'їжджати, не витрачаючи гроші, сили і час на чистову обробку. Про обробці квартир буде детально розказано трохи нижче. Панорамне скління лоджій дозволяє пропускати набагато більше світла. Балкони утеплені.
    Забудовник житлового комплексу - найбільший забудовника Югри «Сібпромстрой». Будинки цього забудовника по праву вважаються одними з найкращих в плані енергоефективності. Мешканці квартир в будинках Сібпромстроя істотно економлять на платежах за комунальні послуги: вони платять в середньому на 30-40 відсотків менше.
  4. Входи в під'їзд обладнані красивими скляними дверима і пандусами. Звертаємо увагу літніх людей (особливо, бабусь і дідусів), що доступ до ігрових дитячих майданчиках на дахах підземної автостоянки також обладнані зручними пандусами. У під'їзді приємний «м'який» колір стін - білий і бежевий, на підлозі - плитка. Встановлено красиві поштові скриньки. З метою безпеки, в кожному під'їзді встановлені камери відео спостереження, а пункт відеоспостереження розташований в будівлі керуючої компанії на прибудинковій території, тому присутність консьєржа не потрібно.
  5. Молодим сім'ям з дітьми слід взяти до уваги той факт, що територія навколо будинку обгороджена, доступ на територію здійснюється строго за електронними картками Новобудови збудовані таким чином, що утворюють власний внутрішній двір без машин. З усіх вікон, що виходять у двір, видно дитячі та спортивні майданчики, тенісні корти. Усередині комплексу організована я велодоріжок і унікальне благоустрій, що включає в себе велику кількість зелених насаджень і елементів дозвіллєвого зонування, які можна розглянути на плані. Для більшої безпеки дитячий майданчик обгороджена і розташована на височині, прямо під нею знаходиться підземний паркінг.
  6. Автомобілістам слід взяти до уваги той факт, що до облаштування парковки сучасного типу в компанії «Сібпромстрой» підійшли з розумом. Автовласникам доступні підземна парковка на 700 машино-місць. До машини власників квартир, під'їзди яких виходять у двір, доставить ліфт. До слова, ліфти в будинках від відомої і надійної компанії OTIS. У кожному під'їзді їх по два. Це зроблено для того, щоб знизити час їх очікування до мінімуму. Самі ліфти безшумні і пересуваються зі швидкістю 1,6 метра в секунду, що робить переміщення між поверхами швидким і комфортним. По зовнішньому контуру житлового комплексу розташовані гостьові парковки, що вміщають в себе більше 500 паркувальних місць.
  7. Дитячі майданчики, розташовані відокремлено на спеціальній відведеній території площею 10000 м2, розбиті на 4-е зони: спортивна зона, зона відпочинку для дітей до 7-ми років і окремо для дітей старше 7-ми років, а також зона відпочинку. Так само не забуті дорослі жителів. Для них на території ЖК обладнана зона барбекю, є озеро в якому можна ловити рибу і плавати на човні. Вся зона займає значну територію, а дитячі та спортивні майданчики розташовані на досить відстані один від одного - місця вистачить усім, і для ігор і для занять спортом.
  8. Всі нульові поверхи призначені під комерційне призначення і оснащені окремими входами. Магазини, сімейні кафе, дитячі дозвільні установи, салони краси, аптеки і багато іншого - всі ці об'єкти будуть знаходитися в крокової доступності для жителів нашого комплексу.

Квартирне питання

Але заглянемо в квартири. Їх вибір дуже широкий! Наприклад, тут можна підібрати невелику «однушку». Таке планування відмінно підійде для молодої сім'ї, що починає самостійне життя. Невисока вартість даної квартири дозволяє придбати її одноразовим платежем або отримати схвалення на іпотеку в банку на дуже комфортних умовах.

Агентство нерухомості «Азбука Житла» - офіційний представник забудовника - пропонує розглянути наступні варіанти:

  • 1 кімнатні квартири: від 41,7 кв.м. до 53,2 кв.м.
  • 2 кімнатні квартири: від 68,8 кв.м. до 77,3 кв.м.
  • 3 кімнатні квартири: 91,9 кв.м. - 101,3 кв.м.

Квартири мають рівні стіни, стелі й підлоги. Стіни не вимагають оштукатурювання. Стінові панелі для будівництва будинків ГК «Сібпромстрой» виробляються на заводі.

І тут важливо відзначити, що в структуру ДК «Сібпромстрой» входить завод ЗБВ в г.Сургут. Цей завод після модернізації і впровадження ряду технологічних рішень, в числі яких касетне виробництво, сьогодні претендує на один з найкращих за якістю продукції, що виробляється з потенціалом виробництва виробів для будівництва до 500 тисяч квадратних метрів житла в рік.

Так ось завдяки вищесказаного стіни в квартирах будинків ГК «Сібпромстрой» рівні, і щоб привести їх у житловий стан, досить їх просто зашпаклювати, не використовуючи штукатурку що значно економить витрати на ремонт. З точки зору покупця квартири це теж дуже важливий момент, оскільки оштукатурювання - це додаткові витрати і час, і сили. Канали під комунікації - електропроводку, інтернет, телефон - вже підготовлені. Мешканцям не доведеться витрачатися на чорнові роботи. До кожної квартири підведені слабкострумові комунікації для установки додаткового обладнання; домофон з відео фіксацією виклику і тривожної кнопки виклику охорони і пожежних.

Вхідні групи обладнуються системами колективної домофонізації з відео викликом на точки входу в квартирах або на пульт охорони. Внутрішній периметр комплексу має закритий контур з можливістю допуску автотранспорту до стаціонарних місцях тимчасової вивантаження навантаження з дозволеною максимальною швидкістю руху не більше 20 км.в годину.

Концепція розвитку житлових зон передбачає принципи безпечного проживання. Системи безпеки, змонтовані на фасад будівель, дозволяють власнику переглядати периметр внутрішньої території ЖК не встаючи з дивана через окремий канал на звичайному телевізорі. Не варто переживати, відпускаючи дитину на вулицю про можливі ДТП при переході вулиці до ігрових зон, не варто виглядати у вікна, надійні цифрові камери з високою роздільною здатністю дозволять спостерігати за дозвіллям підлітка.

Варто сказати, що висота стель складає 2,85 м. У сукупності з просторою лоджією з панорамним склінням в усіх квартирах це створює відчуття вільного простору.

якість забудови

Будинки від найбільшого забудовника Югри «Сібпромстрой» по праву вважаються одними з найкращих в плані енергоефективності.

  1. У них немає підвалів і горищ, і завдяки скороченню площі місць загального користування знижується сума щомісячних платежів по кожній квартирі.
  2. У вікнах встановлені повітряні автоматичні гігроскопічні клапани, через які здійснюється вентиляція повітря в квартирі, що дозволяє зменшити втрати тепла і підтримати комфортний повітрообмін. Балкон утеплений.
  3. Спеціально розроблена для цих будинків система опалення дозволяє економити приблизно 20 відсотків витрат на тепло. У всіх квартирах Сібпромстроя встановлюються термоголовки, що дозволяє самим мешканцям коригувати витрата тепла в своїх квартирах. Так, наприклад, у них є можливість зменшувати температуру в батареях перед відходом на роботу або від'їздом у відпустку. За бажанням мешканця, фахівці компанії «просвічують» квартиру для з'ясування причин, за якими, наприклад, батарея прогрівається нерівномірно. Також теплотехніки можуть провести перевірку на наявність зон, в яких «губиться» тепло.
  4. У квартирах передбачена установка сучасних ємнісних водонагрівачів, за рахунок яких плата за водоспоживання знижується на 30-40 відсотків.

Мешканці квартир в будинках Сібпромстроя істотно економлять на платежах за комунальні послуги: вони платять в середньому на 30-40 відсотків менше. По-перше, це відбувається завдяки можливості самостійно регулювати температуру в своїй квартирі. По-друге, такий ефект дає зниження тепловтрат в місцях загального користування: коридорах, сходових клітках і так далі. А завдяки тому, що в квартирах проведена тільки холодна вода і встановлені електроводонагрівачі, мешканцям не потрібно оплачувати дороге загальне ГВС.

Соціальна інфраструктура

Питання облаштування мікрорайону соціальними об'єктами - один з пріоритетів компанії. Тому керівництво «Сібпромстроя» зі свого боку всіляко підтримує забудову об'єктами соціальної інфраструктури. Так, забудовник відновив практично повністю зруйнований храм в Московській області в районі села Блакитне. У 2016 році планує почати будівництво комплексу допомоги сім'ї і дітям. На території ЖК вже побудований дитячий сад, а також ведуться роботи з будівництва школи.

У п'яти хвилинах їзди на автомобілі знаходяться пологовий будинок, поліклініка, парк атракціонів, відділення пошти, дитячий сад, автозаправка, будівельний ринок, гіпермаркет «Ашан», в півтора кілометрах - кінноспортивна база.


Подивитися всі доступні варіанти квартир.

вартість

Однокімнатну квартиру в ЖК «Зеленоградский», 41,7св на старті продажів можна придбати за 2 585 000 рублей, а двокімнатну площею 64,6кв. м - за 3 845 000, трикімнатну площею 91.9 кв. метрів - за 4 620 000 рублей.

Оплатити покупку квартири можна в розстрочку: перший внесок - 50%, період розстрочки погашення решти вартості - 6 місяців, процентна ставка - 0%.

Можлива іпотека на привабливих умовах.

Інвестиційна привабливість об'єкта

ЖК «Зеленоградский» - це не тільки можливість придбання зручною і сучасної квартири. Це також інвестиційний інструмент для бізнесу, адже по суті цей комплекс є житловим кластером, свого роду міні-містом, який забезпечує своїх мешканців усім необхідним. На його території з'явиться багато нових робочих місць. І в міру того, як він стане точкою тяжіння для багатьох людей, вартість житла і його оренди незмінно виросте.

Особливо зростає попит на однокімнатні квартири. Їх ціна буде збільшуватися з року в рік. Так, вартість, наприклад, купленої на початковому етапі продажів, до моменту повного заселення комплексу може зрости в 1,5-2 рази.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online