ЖК Столичний в Залізничному (Балашиха) від Главмосстрой-нерухомість: відгуки і ціни на квартири в новобудові «Столичний»

  1. Що всередині?
  2. «Столичне» житло

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ЖК «Столичний» - проект комплексної забудови Балашихи. І хтось міг би заперечити, що назва вводить в легке оману, але обману тут немає. Комплекс розташований вдало, і дістатися сюди часом можна навіть швидше, ніж в деякі райони Москви.

Комплекс розташований вдало, і дістатися сюди часом можна навіть швидше, ніж в деякі райони Москви

Будівництво ведеться в Залізничному, мікрорайон Саввін, г. Балашиха. Дістатися до ділянки забудови можна як на особистому автомобілі (по Носовихинскому шосе), так і на громадському транспорті (на електричці від Курського вокзалу, на автобусі або маршрутному таксі). Відстань від МКАД - 14 км.

Відстань від МКАД - 14 км

Екологічна ситуація в мікрорайоні вважається хорошою. Регіон захищений від згубного впливу шкідливих виробництв і небезпечних об'єктів - залізниця і промислові підприємства розташовані досить далеко. Разом з тим озеленює територію можна назвати лише з натяжкою, так як довколишній Пестовський парк піддався винищення короїдом і часткової вирубці. Недалеко від споруджуваного комплексу є ставки і озера. Купатися тут не рекомендується, однак для формування сприятливого екосистеми вони дуже корисні.

Інфраструктурними об'єктами мешканці комплексу розпещені не будуть, однак необхідне в районі забудови знайдуть. Тут все стандартно: навчальні заклади, магазини, аптеки і так далі. Чому питання зовнішньої інфраструктури ми торкаємося побіжно? Справа в тому, що багато створюється всередині комплексу, чи доведеться вирушати на пошуки за його межі.

Що всередині?

ЖК «Столичний» забезпечать необхідною інфраструктурою, щоб його мешканцям не доводилося витрачати час на пошук місць для вирішення повсякденні завдань. Так, в комплексі з'являться школи, дитячі садки, кафе, аптеки, відділення банків, магазини, салони краси, розвиваючі студії і багато іншого.

На додаток до цього - радує око благоустрій у вигляді вже стали звичними в новобудовах дитячих майданчиків, зон для воркаута, зелених газончиків.

«Столичне» житло

У 24 житлових корпусах «Столичного» проектуються квартири різної площі. Це студії, одно-, дво- і трикімнатні квартири з традиційними і европланіровкамі.

Планування ще з'явилися нам занадто вже незвичайними. Все в міру ергономічно і функціонально.

З позитивних моментів можемо відзначити досить просторі балкони, можливість вибору квартир з поєднаним або роздільним санвузлом.

Також не може не радувати наявність обробки в квартирах. На вибір покупцям житла пропонують:

  • класику - використовуються спокійні колірні комбінації, в обробці переважають теплі бежеві відтінки;
  • «Благородне дерево» - в обробці використовуються цінні породи дерева;
  • сучасний контраст - використовується прийом колірних контрастів, поєднання текстур.

Оздоблення передбачає установку розеток і вимикачів, облаштування санвузлів, монтаж двокамерних склопакетів.

ЖК забезпечений сучасними інженерними системами. Тут проведено централізовані мережі водо- і електропостачання, є автономна газова котельня. Перебої з подачею тепла мешканцям не загрожують.

плюси:

  • ергономічні планування;
  • наявність обробки;
  • внутрішня інфраструктура.

мінуси:

  • дефіцит інфраструктурних об'єктів в районі забудови.

Для нас ЖК «Столичний» здається тим комплексом, про який говорять «оптимальне співвідношення ціни і якості». Тут можна придбати житло значно дешевше, ніж в столиці. Можливо, вистачить навіть на додаткову кімнатку. При цьому добиратися до Москви цілком комфортно. Вибір житла гідний. Тут і традиційні, і євро-квартири; орні, кутові, лінійні. Планується масштабна соціальна і комерційна інфраструктура. Нам буде цікаво продовжити спостереження за даним проектом.

Більш розгорнуту інформацію про ЖК «Столичний» ви можете почерпнути з відповідної СТАТТІ в розділі Контрольна Купівля.

Повернутися вище, щоб продовжити читання

Що всередині?
Чому питання зовнішньої інфраструктури ми торкаємося побіжно?
Що всередині?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online