Як отримати виписку ЕГРП в Москві і Московській області?

  1. Виписка ЕГРН (за старим ЕГРП): для чого вона потрібна?
  2. Як отримати виписку ЕГРП?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

При оформленні угод, пов'язаних з купівлею-продажем або обміном житла, підтвердженням прав успадкування, дуже важливо мати вичерпну інформацію про об'єкт договору. В іншому випадку є ризик стати жертвою шахрайських дій з боку неблагонадійних партнерів. Отримати всі необхідні відомості можна, замовивши виписку з Єдиного державного реєстру прав на нерухоме майно (тепер вона називається - виписка ЕГРН).

Виписка ЕГРН (за старим ЕГРП): для чого вона потрібна?

Не секрет, що вартість житла в столиці досить висока. Приблизно ту ж картину можна спостерігати, якщо проаналізувати ринок нерухомості Московської області. Прямо пропорційно цінам на нерухомість в даному регіоні зростає і кількість шахраїв. А виписка з ЕГРП , Нехай і не є панацеєю, але, тим не менш, суттєво знижує ризик втрати коштів у ході оформлення угоди. Які ж відомості містить даний документ?

Важливо враховувати, що видає цю довідку відповідного відділення Держреєстру, регламентуються дані філії згідно територіального принципу. ЕГРП СЗАО Москви, наприклад, надає відомості про об'єкти нерухомості, розташованих в Північно-Західному окрузі.

Розрізняють просту і розширену виписку. Просту може отримати будь-яка зацікавлена ​​особа, попередньо оформивши офіційний запит в ЕГРП СЗАТ. Така виписка містить дані про місце розташування об'єкта, його власника і можливих співвласників. Важливою інформацією є також відомості, які стосуються можливості передачі прав власності третім особам. Припустимо, людина зібрався придбати квартиру в Західному адміністративному окрузі Москви. Сьогодні досить поширена практика кредитних позик, які, як правило, видаються під заставу майна. А значить, зараз ніхто не застрахований від того, щоб придбати житло, яке в результаті виявиться запорукою чужого кредиту. А ось своєчасно отримана виписка з ЕГРП ЗАТ допоможе уникнути такої ситуації.

Що ж стосується розширеної виписки, то її можуть замовити тільки деякі категорії громадян. Перш за все, вимагати більш детальну інформацію в представництві ЕГРП Москва ЗАТ може сам власник житлоплощі або його довірена особа. Крім власника, ці відомості мають право отримати також відповідні державні структури, чіткий перелік яких регламентований законодавством РФ. Дана довідка, крім вищевказаних відомостей, містить повну інформацію про власника об'єкта нерухомості (включаючи його паспортні дані), перелік усіх об'єктів, якими володіє власник житла, а також відомості про його дієздатності (повної або часткової).

Як отримати виписку ЕГРП?

Найдовший і клопіткий спосіб отримання подібної довідки - це самостійне оформлення виписки. Для того щоб подати заяву на отримання документа, потрібно особисто відправитися в ЕГРП ЮЗАО або ЗАТ, в залежності від району реєстрації нерухомості. Після подачі заявки потрібно буде сплатити держмито і налаштуватися на п'ятиденне очікування результату. Цілком логічно, що на кожному етапі доведеться вистоювати довгі черги під кабінетами держустанов.

Набагато простіше доручити цю справу фахівцям. Клієнт в цьому випадку повинен буде тільки надати представнику компанії необхідну інформацію, і досвідчені юристи вже самостійно звернуться до відповідного відділення Держреєстру - ЕГРП САО, ЗАТ, ЮЗАО і ін. Терміни отримання виписки при цьому також істотно скорочуються.

Нещодавно з'явилася така послуга, як отримання виписки ЕГРП за допомогою мережі інтернет. Завдяки даному сервісу ще більше спростилася процедура подачі заявки, а щоб оформити запит, потрібно тільки зареєструватися на сайті юридичної фірми, вказати район розміщення об'єкта (наприклад, ЕГРП СВАО) і реквізити для зв'язку.

Виписка ЕГРН (за старим ЕГРП): для чого вона потрібна?
Як отримати виписку ЕГРП?
Виписка ЕГРН (за старим ЕГРП): для чого вона потрібна?
Які ж відомості містить даний документ?
Як отримати виписку ЕГРП?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online