Турнір «Газпром нафти» для школярів «Множачи таланти»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Турнір «Газпром нафти» для школярів «Множачи таланти»: перший крок до кар'єри в нафтовій компанії. Реєстрація на конкурс до 30 вересня 2015 року.

Закласти основу для успішної кар'єри в нафтогазовій галузі можна ще в школі - завдяки турніру «Множачи таланти», який «Газпром нафта» проведе в рамках програми соціальних інвестицій «Рідні міста» в жовтні 2015 для талановитих учнів з Санкт-Петербурга, Тюмені, Ноябрьска , Муравлєнко, сіл Мис Кам'яний і Новий Порт. Всього за місяць хлопці зможуть дізнатися про нафтогазовому справі, застосують свої шкільні знання на практиці і визначаться з майбутнім фахом. Фіналістів конкурсу чекає поїздка в Санкт-Петербург і спілкування з провідними експертами «Газпром нафти»!

Стати учасниками турніру можуть учні 8-9 та 10-11 класів, які будуть змагатися в молодшій і старшій секціях відповідно. Школярі об'єднаються в команди по 3 людини, щоб разом вирішити задачу з реального бізнесу «Газпром нафти». Команди отримають всю необхідну інформацію, проаналізують її, проведуть невелике дослідження і запропонують власне оригінальне рішення проблеми. Оцінювати їх роботи будуть провідні фахівці «Газпром нафти».

Чому школярам варто взяти участь в турнірі «Множачи таланти»?

  1. Робота над завданням допоможе розвинути цінні навички, яким зазвичай не вчать в школі: хлопці навчаться працювати в команді, структурно мислити, шукати і обробляти інформацію, проводити наукові дослідження;
  2. Учасники зможуть застосувати на практиці знання, отримані на уроках фізики, хімії, біології, географії - це посилить їх інтерес до науки, дозволить визначитися зі сферою інтересів і втілити в життя свої ідеї;
  3. У фіналі турніру найкращі команди чекає поїздка в Санкт-Петербург, де школярі зможуть особисто презентувати свої проекти провідним фахівцям нафтогазової галузі і пройти освітній нафтогазовий квест. Всі витрати «Газпром нафта» візьме на себе;
  4. Хлопці зможуть більше дізнатися про компанію «Газпром нафта», познайомитися з її фахівцями, і поставити їм всі питання про свою майбутньому науковому і кар'єрному шляху;
  5. За підсумками змагання школярі не тільки отримають незабутній досвід, але і зможуть познайомитися з принципами роботи нафтогазової галузі, закласти міцну основу для свого розвитку в ній і знайти своє професійно покликання.

Ось що про змагання каже Марс Хасанов, директор дирекції з технологій «Газпром нафти», керівник Науково-Технічного Центру «Газпром нафти»: «Нам потрібні винахідники, автори нових ідей і технологій, молоді, амбітні, яскраві люди. Я впевнений, що серед вас такі є. Ви готові змінювати світ навколо? Значить, цей турнір для вас, і саме ви - майбутнє російської науки! ».

Всі подробиці на сайті: turnir.rodnyegoroda.ru

Чому школярам варто взяти участь в турнірі «Множачи таланти»?
Ви готові змінювати світ навколо?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online