ЖК «Көркем II» - оптимальний варіант для сімейних людей

  1. Ідеальні умови для дітей
  2. продумана інфраструктура

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Знайти в Астані житловий комплекс, який буде ідеальним в усіх сенсах для будь-якої сім'ї, не так-то просто. Те до офісу потрібно добиратися через усе місто, то парковки немає, то ніде з дитиною прогулятися, то будинок оточений кам'яними джунглями без зелені і алей. Майже в будь-якому ЖК столиці жителям доводиться з чимось миритися.

А для комфортної та щасливого життя в «сімейному гніздечку» необхідно безліч вимог: безпечний район, зручне місце розташування з гарною транспортною розв'язкою, розвинена інфраструктура, місця для спорту і розваг, зручний паркінг та екологічність. Якщо ви згодні з усіма цими пунктами і шукайте квартиру, спираючись на дані параметри, то ви прийшли за адресою. Той самий баланс зручностей, як для дітей, так і для дорослих забезпечує житловий комплекс « Көркем II ».

Ідеальні умови для дітей

При будівництві ЖК «Көркем II» робився акцент на комфорт всієї родини і, особливо - ваших дітей. В першу чергу це стосується безпеки. Двір обгороджений, і недоступний для в'їзду машин, для яких передбачена підземна парковка. Дитина може безперешкодно гуляти у дворі, а його батьки не будуть стурбовані безпекою його пересувань. Дві дитячі майданчики оснащені ігровим обладнанням від провідних світових виробників.

Дітям постарше теж не доведеться нудьгувати в новій квартирі. У дворі є два футбольних поля (дитячий і дорослий) з якісним штучним газоном останньої марки. Спеціально для літнього сезону забудовником були організовані футбольні секції для найменших мешканців ЖК «Көркем II», де з ними займаються кращі професійні тренери.

Спеціально для літнього сезону забудовником були організовані футбольні секції для найменших мешканців ЖК «Көркем II», де з ними займаються кращі професійні тренери

У крокової доступності знаходяться дитячий сад №78 «Асил» і школа №76, а ще - місця для ігор, занять спортом і можливість не витрачати більшу частину дорогоцінного часу після уроків, щоб дістатися в інший кінець міста до репетитора, на танці, в басейн , на творчі гуртки. Завдяки територіальному розташуванню «Көркем II», все це можна сказати, «під рукою».

Варто відзначити, що в ЖК «Көркем II» більш чисте повітря, тиша за рахунок оптимальної віддаленості від міських магістралей. Двір оснащений двома скверами, один в тіні, а другий на сонці. Для жителів були встановлені більше 40 лавок. Прямо у дворі будинку посаджені ялини і яблуні. Де ще в Астані ви бачили подібні дерева у дворі? До того ж буквально, через дорогу в 3 хвилинах від будинку є лінійний і ботанічний сад. Тут можна щодня годинами гуляти з малюками.

продумана інфраструктура

На перший погляд житло в серці столиці - це неминуча метушня, шум, скажений ритм і стовпотворіння. Але в ЖК «Көркем II» це питання вирішене компетентно і раціонально: під охороною закрита територія дає можливість вести тихий та спокійний приватне життя.

У ЖК «Көркем II» передбачено максимум необхідного для задоволення основних потреб усіх мешканців. Житловий комплекс знаходиться поблизу до всієї соціальної інфраструктури міста: медичний кластер, торгово-розважальні центри, спортивні та оздоровчі заклади, хороша доступність для транспорту.

Велика інфраструктура навколо житлового комплексу «Көркем II» робить життя кожного члена сім'ї на 100% мобільного. Көркем II розташований в самому престижному районі столиці на перетині вул. Туркестан і вул. №24 в 5 хвилинах ходьби від павільйонів ЕКСПО-2017, в 2 хвилинах від Тріумфальної арки. Дістатися в ТРЦ, ресторани, магазини, кінотеатри, спортзали можна в будь-який час за лічені хвилини. Вам доступні всі топові культурні, розважальні, спортивні установи Астани і найякісніші місця для спільного сімейного дозвілля.

Також варто врахувати, що хороша транспортна розв'язка біля житлового комплексу - важливий фактор. Нещодавно біля будинку відкрили зупинку «Вулиця № 24». Нові маршрути будуть проїжджати прямо під вікном.

Новий район столиці, можливість поєднувати громадську і приватну життя, висока якість будівництва, комфортні і сучасні планування - все це чекає вас в житловому комплексі «Көркем II». Ресепшн-хол, обгороджена прибудинкова територія, служба консьєржів, спеціально виділені місця в паркінгу для автомийки та шиномонтажу, а також професійна охорона і власна сервісна служба «Korkem Service» зроблять ваше життя тут максимально зручною.

ЖК « Корк-2 »- саме те, що потрібно Вашій родині!

На правах PR

Де ще в Астані ви бачили подібні дерева у дворі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online