В ОАЕ заарештували трьох молодих людей за танці на дорозі

цею материал Доступний по-русски

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поліція Абу-Дабі заарештувала трьох молодих людей за виконання популярного в соцмережах танцю на проїжджій частині.

Поліція Абу-Дабі заарештувала трьох молодих людей за виконання популярного в соцмережах танцю на проїжджій частині

У юрдепартаменті рекомендували молодим людям не слідувати західній моді / russianemirates.com

Читайте також Аеропорт Дубая взяв на роботу 8-місячну дитину, випадково вже зацікавилася прокуратура

Ці дії були розцінені як загроза життю і здоров'ю інших учасників дорожнього руху, передає russianemirates.com . Згідно із заявою Юридичного департаменту Абу-Дабі, особи порушили громадський порядок, підштовхували в соціальних мережах інших людей на дії, що суперечать цінностям і традиціям суспільства ОАЕ.

За останні три дні хештег #Kiki потрапив в тренди соціальних мереж. Під цим хештегом користувачі викладають відео, на якому танцюють поруч з котиться по дорозі машиною під композицію популярного співака Drake «In My Feelings». Вся ця тенденція має назву - Kiki Challenge.

Ідея Kiki Challenge полягає в тому, щоб вийти з машини, поки вона повільно котиться, відкрити двері і танцювати поруч з нею.

Співробітники прокуратури стверджують, що участь в так званому Kiki Challenge - переслідуване за законом злочин. Забава загрожує її учасникам тюремним ув'язненням або штрафом.

Влада підкреслює, що вихід з автомобіля під час руху і танці на дорозі становить небезпеку як для самого «танцюриста», так і для інших учасників дорожнього руху.

До того ж, така поведінка суперечить суспільних цінностей ОАЕ і підриває моральні підвалини.

Влада мають право заарештувати будь-яку людину, яка вирішила взяти участь в акції.

Співробітники департаменту також заявили про згубний вплив так званого «Челлендж». На думку представників влади, молоді люди повинні витрачати свій час на корисні заходи, відповідні цінностям ОАЕ. Молодим людям не варто сліпо слідувати західній моді. Департамент закликав зірок соцмереж бути більш відповідальними перед молоддю і суспільством.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online