Стівен Сігал зареєструвався індивідуальним підприємцем в Підмосков'ї

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

16:00 24.08.2018 Фото: © РИА Новости / Олексій Дружинін

Актор як громадянин Росії встав на облік в ФНС Електросталі. Найближчим часом він вибере систему оподаткування: із загальної, спрощеної, або придбає патент.

Актор Стівен Сігал зареєструвався як індивідуальний підприємець (ІП) в Росії, щоб легалізувати свою діяльність, так як більшу частину часу він живе і працює в РФ, повідомив РІА Новини представник артиста Анар Рейбанд.

Він пояснив, що Сігал подав заяву в інспекцію ФНС по місту Електросталь в Підмосков'ї, де він проживає на даний момент.

«Справа в тому, що містер Сігал близько 70-80% свого часу проводить в Росії, тому йому логічно було створити ІП, щоб була якась податкова база, щоб спокійно продовжувати свою робочу діяльність. Він не хоче бути як деякі іноземні громадяни, які отримали громадянство Росії, щоб потім за ним бігали судові пристави », - сказав Рейбанд.

Він зазначив, що Сігал вже знявся в декількох фільмах в Росії, і має намір продовжити цю діяльність.

«Більш того, він чудовий музикант, записав кілька блюзових альбомів, і в планах у нього записати новий», - додав співрозмовник агентства.

Інформація про те, що Сігал зареєстрований як ІП, з'явилася в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб (ЕГРЮЛ). Таким чином, актор зможе платити податки в РФ від підприємницької діяльності, але при цьому найближчим часом Сігал повинен буде вибрати, за якою системою оподаткування він буде це робити: по загальній, спрощеної, або придбає патент.

джерело: РІА Новини

Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online