Креслення будинку з бруса: для чого потрібен і як використовувати

  1. Креслення будинку з бруса вирішує ряд практичних завдань:
  2. Проект включає в себе ряд важливих елементів:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Грамотне будівництво потребує ретельного планування роботи: лише в цьому випадку можна отримати ідеальний результат. Пішли в минуле часи, коли бригади робили розрахунки в розумі і не співвідносили їх до вимог безпеки. Креслення будинку з бруса - своєрідна «дорожня карта», на підставі якої ведуться роботи по зведенню котеджу. Проект включає в себе ряд важливих елементів, які дозволяють повністю втілити в життя всі задуми архітектора.

Сучасні креслення розробляються з використанням комп'ютерних програм, що зводить імовірність розрахункової помилки до мінімуму. Велика частина елементів котеджу створюється в заводських умовах на основі затвердженого і погодженого проекту. На об'єкт комплектуючі доставляються в готовому вигляді: залишається лише виконати фінішну збірку, а через деякий час - приступити до обробки споруди.

Креслення будинку з бруса вирішує ряд практичних завдань:

  • Геодезична прив'язка. Лінійні розміри котеджу точно переносяться на місцевість, у монтажників з'являється можливість спланувати розташування будівлі з точністю до міліметра.
  • Розміщення котеджу в просторі. З огляду на розміри і форму ділянки, кут його нахилу, наявність дендроплана, будинок отримує потрібну орієнтацію відносно сторін світу. Наприклад, кухня знаходиться на східній стороні будівлі, а спальня - на західній, або навпаки: так, як це більше подобається замовникам.
  • Монтаж фундаменту і підведення до будинку чорнових комунікацій. Уже на етапі проектування додаткові витрати будуть мінімізовані, що дозволить значно скоротити накладні витрати.
  • Розташування інженерних мереж. У кресленні будинку з бруса знайдуть своє рішення такі нюанси, як прив'язка точкових світильників і розеток, місце знаходження санвузлів і багато іншого.

Крім того, проект дозволяє вибрати варіанти внутрішньої і зовнішньої обробки будівлі. Все, що залишиться робочим - в точності виконати всі вимоги архітектора, інженера і конструктора, забезпечивши оптимальний результат. План складання будинку дозволяє точно спрогнозувати терміни здачі роботи, планувати доставку будматеріалів і вирішувати інші завдання.

Проект включає в себе ряд важливих елементів:

  • Архітектурні, будівельні, інженерні креслення. На них вказується спосіб збірки будівлі, місця прив'язки комунікацій, місця розташування дверей і вікон, а також інші важливі позиції.
  • Експлікація приміщень. Детальна розгортка кожної кімнати дає можливість зрозуміти, як буде виглядати будинок після його складання. Зазначені плани також можна використовувати для дизайну котеджу, розміщення меблів, побутової техніки та інших завдань.
  • Укладення кошторису. Якщо у замовника є які-небудь сумніви з приводу зовнішнього вигляду будівлі, то вони будуть повністю усунені. Сучасні технології дозволяють навіть влаштувати віртуальну екскурсію по котеджу.
  • Схема збору. Послідовність монтажу всіх елементів будівлі дає можливість підвищити продуктивність праці, уникнути помилок.
  • Пояснювальна записка. У ній архітектор звертає увагу на різні аспекти, які слід врахувати робочим.

Але навіть самий грамотний проект стане марною тратою грошей, якщо його реалізацією займаються непрофесіонали. Багато нюанси, пов'язані з облаштуванням фундаменту, монтажем інженерних мереж, розміщенням покрівлі, осягаються тільки на досвіді. Ось чому замовнику варто уважно оглянути креслення і вивчити їх, проте не намагатися виконати завдання своїми силами.

Компанія «Екосруб» - справжній експерт у світі дерев'яного будівництва. За роки праці сформувався власний виробничий цикл, що включає в себе ряд важливих етапів. У їх числі - проектування будівель: архітектори і конструктори створюють креслення, які застосовують бригади в подальшій роботі.

При необхідності, монтажники можуть звернутися за роз'ясненнями особисто до автора креслень, оперативно внести доопрацювання і зміни в документацію. Такий підхід повністю звільняє замовника від необхідності нести додаткові витрати, контролювати процеси самостійно. У той же час, завжди є можливість перевірити відповідність креслень готового результату - в цьому обов'язково допоможуть співробітники фірми.

Чому Вам варто працювати саме з нами? Найважливіший аргумент на користь співпраці - відмінні матеріали: ялина з Костромської області заготовлюється організацією, її якість ретельно контролюється. Ліс оптимальної вологості прослужить довгі роки, не стане живильним середовищем для жучків, грибків, які не потріскається. Такий будинок витримає 2-3 покоління експлуатації, що робить інвестицію вигідною.

інші статті

Наші проекти

Чому Вам варто працювати саме з нами?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online