Як побудувати будинок в Баку?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

До редакції Day.Az надійшов лист із запитанням від нашого читача, котрий представився Ельханом Гулієвим.

"Хочу побудувати дачний будинок в Хозарському районі Баку. Виписка на земельну ділянку є. Проект будинку накреслив сам з усіма тонкощами, як і належить. Але чув, що потрібно юридичне підтвердження. Де і як можна отримати ліцензію на будівництво будинку?" - запитує він.

З цим питанням Day.Az неодноразово намагався звернутися до начальника відділу господарства ІВ Хазарського району Алекперов Асланову, але, на жаль, нам не вдалося до нього додзвонитися.

У свою чергу, заслужений архітектор Азербайджану Еміль Ахундов сказав, що на будівництво дачного будинку потрібен дозвіл районної виконавчої влади.

"У громадянина, що збирається побудувати приватний будинок, повинен бути правовстановлюючий документ на земельну ділянку. При наявності цього документа можна починати розробку проекту будинку. Далі слід написати заяву, прикріпивши до нього відповідні документи і проект будинку. В заяві він повинен вказати мотивацію.
Фахівці з районної виконавчої влади знайомляться з проектом, оглядають відведений під будівництво земельну ділянку, потім виносять відповідне рішення. Протягом 30 днів районна виконавча влада повинна дати відповідь.
Після отримання дозволу він може приступати до будівництва. Ніяких державних мит за отримання дозволу на будівництво приватного будинку не передбачено ", - сказав Е.Ахундов.

15 000-dək krediti 15 dəqiqəyə əldə et!

Де і як можна отримати ліцензію на будівництво будинку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online