Запорізький пенсіонер побудував будинок з пляшок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Будинок з пляшок пенсіонер Володимир Сис будував 20 років

Терпінню і креативу цю людину можуть позаздрити і більш молоді архітектори і будівельники. Тим більше. Що у нього немає спеціальної освіти. Запорожець Володимир Сис будував свій незвичайний будинок протягом двадцяти років. Стіни житла зведено з використанням восьми тисяч пляшок

з-під шампанського!

Будівництво цього дивного будинку чоловік почав ще в 80-і роки. Тоді вести індивідуальне будівництво було далеко непросто - не було будівельних матеріалів, їх треба було «діставати» на державних будівництвах по блату. Тобто виконроби крали і продавали. І тоді прийшла ідея використовувати пляшки. Зупинився на скляній тарі з-під шампанського, як найбільш міцному товстостінній матеріалі. Крім цього, треба було знайти ці самі пляшки - їх Володимир збирав по ресторанах, у друзів і т. Д. Є навіть кілька пляшок із сміттєвих баків.

Запорожець розповідає, що стіни його скляного будинку дуже міцні. До того ж вони добре зберігають тепло взимку і прохолоду влітку.

Джерело: gazeta.zp.ua

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online