несвітлові літери

  1. Рекламні несвітлові букви від нашої компанії
  2. Несвітлові букви з нержавіючої сталі
  3. Несвітлові об'ємні букви і логотипи
  4. Несвітлові псевдооб'емние букви і логотипи
  5. Переваги замовлення у нас:
  6. Приклади робіт:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Несвітлові об'ємні букви - недорога вивіска для організацій будь-яких напрямків. Вона підходить для установки в місцях, де немає проблем з освітленням, або вона вирішена іншими способами.

Рекламні несвітлові букви від нашої компанії

Конструкції виконуються в плоскому і в об'ємному вигляді з різних матеріалів: пластика і інших штучних матеріалів, нержавіючої сталі.

Несвітлові букви з нержавіючої сталі

  • від 70 руб. / см висоти

Головне достоїнство несвітлових об'ємних літер цього виду - довговічність. Такі конструкції набагато міцніше пластикових і дерев'яних. За умови правильного монтажу і дотриманні технології виробництва вони здатні витримувати навіть сильні механічні і кліматичні впливи. В процесі виробництва ми застосовуємо сучасну технологію лазерного різання металу, що дозволяє виконувати розкроювання листового матеріалу по складних контурів з максимальною точністю (граничне відхилення ± 0,1 мм).

Несвітлові об'ємні букви і логотипи

  • Пластик ПВХ від 20 руб. / См висоти
  • Акрил і кольоровий полістирол від 30 руб. / См висоти
  • Комбіновані від 125 руб. / См висоти

Такі букви легко встановлюються, не створюють додаткового навантаження на будівельні конструкції і можуть застосовуватися як в интерьерном, так і в екстер'єрному дизайні. Внутрішні вивіски використовуються для оформлення зони ресепшн, інформування відвідувачів, позначення офісів і т. П. Вартість букв залежить від виду штучного матеріалу і складності їх виготовлення. Ціна таких конструкцій не настільки висока, як при замовленні світлових букв. А з урахуванням того, що несвітлові об'ємні літери не вимагають витрат на експлуатацію, цей варіант стає найбільш привабливим! Такі букви не споживають електрики і не потребують ретельного догляду.

Несвітлові псевдооб'емние букви і логотипи

Як і в попередніх пунктах, матеріалами для їх виготовлення служать:

  • Пластик ПВХ від 20 руб. / См висоти
  • Кольоровий полістирол від 30 руб. / См висоти
  • Нержавіюча сталь від 50 руб. / См висоти
  • Комбіновані від 125 руб. / См висоти

Букви вирізають по векторному файлу з обраного матеріалу. Якщо це метал, його можна додатково пофарбувати в золотистий відтінок або по каталогу RAL в інші кольори. Безперечно, напис без обсягу, створена за такою технологією, виглядає не настільки ефектно, як об'ємна вивіска. Але іноді завдання стоїть отримати саме такий результат: просто і нічого зайвого. І навіть при таких умовах фахівці «РПК« Телець »прикладають всіх зусиль, щоб створити бездоганний результат, який буде привертати увагу дивиться.

Хочете замовити несвітлові об'ємні літери?

Замовити

Переваги замовлення у нас:

  • Виготовлення вивісок - основний напрямок нашої роботи. Ми надаємо повний комплекс послуг по рекламному оформленню інтер'єрів та екстер'єрів, починаючи від розробки дизайн-проекту і закінчуючи монтажем конструкції.
  • Ми гарантуємо якість виконання замовлення. Всі вироби виготовляються строго з міцних і надійних матеріалів; завдяки високому професіоналізму наших співробітників, всі роботи виконуються в стислі терміни з дотриманням якості.
  • Сучасне технічне оснащення дозволяє нам виконувати замовлення будь-якого рівня складності. Дотримуючись ринкових настроїв і постійно мінливих тенденціям в області реклами, ми не стоїмо на місці, постійно розвиваємо і покращуємо матеріально-технічну базу.
  • РПК «Телець» має власний відділ дизайну, в якому трудяться талановиті фахівці з профільною освітою. Ми створимо для вас оригінальний дизайн-проект з урахуванням специфіки роботи вашої компанії, особливостей фасаду або інтер'єру.
  • Великі мережеві компанії, багато комерційних і державних установ вважають за краще замовляти виготовлення реклами у нас. РПК «Телець» не раз перемагала в тендерах, за довгі роки роботи завоювала позитивну репутацію на ринку. Ми цінуємо кожного клієнта і докладемо максимум зусиль для того, щоб у вас після співпраці з нами залишилися тільки позитивні емоції.

Основні етапи виготовлення несвітлових букв

Наша компанія займається виготовленням несвітлових букв в Москві. Щоб оформити замовлення, телефонуйте за телефоном, вказаним на сайті, або пишіть на пошту - ми обов'язково зв'яжемося з вами і запропонуємо найбільш підходящий варіант.

Співпраця з нами відбувається в кілька етапів:

  • Постановка задачі. Ви зв'язуєтеся з нашими фахівцями, розповідаєте про місцезнаходження майбутньої вивіски, метою її використання, ставите фахівцям нашої компанії завдання і висловлюєте побажання.
  • Розробка дизайн-проекту. Наші дизайнери, з урахуванням специфіки вашої компанії і особливостей навколишнього оточення, розробляють дизайн-проект (визначають найбільш підходящий шрифт, розмір букв, колір, підбирають матеріали). Готовий проект узгоджується з клієнтом.
  • Виготовлення та збирання. На цій стадії проводиться раскройка, обробка, підгонка і збірка матеріалів відповідно до проекту.
  • Монтаж. Досвідчені фахівці встановлюють конструкції відповідно до чинних нормативів.

Стиль і якість реалізації вивіски - показник статусу компанії, її турботи про власну репутацію. Така реклама формує певну ступінь довіри у клієнтів, партнерів і відвідувачів, залучає їх до загальної корпоративну культуру. Зробіть вигідну інвестицію в бізнес - замовте несвітлові букви в РПК «Телець»!

Потрібна допомога у виборі технології? Телефонуйте нам!

Приклади робіт:

Несвітлові об'ємні і псевдооб'емние літери

Несвітлові об'ємні і псевдооб'емние літери

Несвітлові об'ємні і псевдооб'емние літери

Несвітлові об'ємні і псевдооб'емние літери

Несвітлові об'ємні і псевдооб'емние літери

Несвітлові об'ємні і псевдооб'емние літери

Несвітлові об'ємні і псевдооб'емние літери

Несвітлові об'ємні і псевдооб'емние літери


ще роботи Хочете замовити несвітлові об'ємні літери?
Потрібна допомога у виборі технології?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online