ФОТО. Райське задоволення: найнеймовірніші пляжі світу

  1. Уайтхевен-Біч, острів Уїтсанді, Австралія
  2. Пляж любові (Прихований пляж), острів Марієта, Мексика
  3. Навайа, острів Закінф, Греція

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Коли їхати: Купальний сезон на Прово - так місцеві називають Провіденсіалес - не закінчується ніколи, так що летіти можна в будь-який час.

Уайтхевен-Біч, острів Уїтсанді, Австралія

Дрібний і хрусткий, як сніг, пісок перетворює пляж Уайтхевен в австралійський філія раю. І хоча архіпелаг Уїтсанді включає 74 живописних острова, з сліпучо-білим кварцовим пляжем пощастило тільки найбільшому з них.

На флагманському острові Уїтсанді, як і на більшості інших, розташовані національні парки, тому готелів тут немає, а туристи приїжджають з екскурсією, щоб заодно сходити в трекінг, зайнятися дайвінгом або влаштувати пікнік на березі. До вечора пляж порожніє, але якщо не захочеться з ним розлучатися, можна заночувати в наметі прямо під зірками.

Коли їхати: Вода в Кораловому морі Тихого океану найтепліше з грудня по квітень, а з червня по листопад найменше дощів. Приїжджати на пляж краще під час відливу: саме тоді пісок виглядає так, ніби його перемішали величезною ложкою.

Пляж любові (Прихований пляж), острів Марієта, Мексика

Мексика вміє зберігати секрети: найкрасивіший пляж сховався прямо всередині скелі на безлюдному острові. Потаємний хід відкривається під час відливу: коли вода відступає, по вузькому тунелю на Юрком каяку або вплав можна пробратися до білосніжного піщаного берега.

В ідеальному промені світла, що падає через круглий отвір в скелі, вода біля берегів мексиканського Пляжу любові переливається всіма відтінками бірюзового. Кам'яні стіни захищають затишний куточок від вітру, тому хвилі тут тихі, а вода завжди чиста.

Коли їхати: У Мексиці тепло круглий рік, але в липні-листопаді часті шторму і урагани. Ідеальна для пляжного відпочинку погода стоїть з грудня до квітня. Приблизно в цей же час в мексиканських водах можна побачити китів.

Навайа, острів Закінф, Греція

Навайа, острів Закінф, Греція

Може здатися, що іржавий корабель на тлі високих білих скель - бутафорія для красивих пляжних фотографій. Але судно таке ж сучасне, як контрабандисти, колись кинули його в бухті, ховаючись від переслідування. Місце назвали Навайа - "корабельна аварія", але тисячі туристів приїжджають сюди щоліта зовсім не через історію про бандитів. Їх хвилює заповідний пейзаж: дрібні білі камінці на березі, яскраво-блакитна вода і неприступні кручі. Кращий вид відкривається зверху - не дивно, що бухта популярна у бейсджамперів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online