Прокуратура намагається відсудити у дружини колишнього нардепа землю аеропорту "Бориспіль"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Крім того, прокуратурура намір повернути ще одну земельну ділянку, який також незаконно був переданий у приватну власність Крім того, прокуратурура намір повернути ще одну земельну ділянку, який також незаконно був переданий у приватну власність   Фото з відкритих джерел   Прокуратура Київської області вимагає повернути аеропорту Бориспіль два незаконно вилучених земельних ділянки, один з яких належить дружині колишнього народного депутата

Фото з відкритих джерел

Прокуратура Київської області вимагає повернути аеропорту "Бориспіль" два незаконно вилучених земельних ділянки, один з яких належить дружині колишнього народного депутата. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Київської області.

"Прокуратурою Київської області до суду заявлено позов про скасування державних актів про право власності та витребування з незаконного володіння двох земельних ділянок загальною площею 3,3 га, які перебували в постійному користуванні ДП" МА "Бориспіль", - йдеться в повідомленні.

Ці землі у 2010 році Бориспільською райдержадміністрацією незаконно були передані в приватну власність без вилучення їх у встановленому законом порядку з постійного користування державного підприємства, що і стало підставою для внесення позовної заяви, пояснили у відомстві.

Власником одного з земельних ділянок та відповідачем по справі є дружина колишнього народного депутата України.

Нагадаємо, на початку березня 2015 року прокуратурою області зареєстровано кримінальне провадження за фактом незаконного відчуження з державної власності зазначених земельних ділянок по ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем в інтересах третіх осіб всупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки) КК України.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online