Красиво жити не заборониш: ТОП продажів елітної і дорогої нерухомості в Києві

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

За оцінками експертів, вартість нерухомості в Києві - одна з найвищих в Європі. Не завжди це обгрунтовується квадратними метрами, розташуванням і меблями в будинку.

У деяких випадках ціни досягають таких сум, за які цілком можна придбати віллу на березі Середземного моря або навіть власний острів в Греції. інформатор розглянув найдорожчі варіанти нерухомості в столиці.

Шикарний будинок VIP рівня розташована в елітному районі в Царському селі на Печерську. Будинок цегляний, триповерховий. У ньому 9 кімнат, а площа - 956,7 квадратних метра. В оголошенні зазначено, що в особняку дерев'яні двокамерні склопакети та мармурові підвіконня. Також зроблений ремонт з використанням матеріалів провідних світових виробників: вбудована кухня з технікою, басейн, сауна, 9 с / у, спортзал, кабінет, камінний зал, їдальня, гараж на два авто. Будинок знаходиться в пішої доступності від «Парку Слави». Відмінна розв'язка - 5-7 хвилин їзди до бізнес-центру «Липки», метро Печерська 15 хвилин пішки. Крім того, господар вказав що, поряд елітні сусіди.

Від прочитаного вище так і хочеться відразу його купити, але господар просить за будинок не один мільйон доларів. Чи дійсно він того вартий?

Чи дійсно він того вартий

На вигляд особняк і справді шикарний

На вигляд особняк і справді шикарний

Автор вказав, що в будинку є вбудована кухня

Де: вулиця Редутна, 35

Ціна: 3 мільйони доларів

Автор продає дизайнерський 3-кімнатну квартиру. В оголошенні зазначено, що в квартирі сучасна кухня-вітальня, дві кімнати-спальні з вікнами в підлогу і балконом, 2 санвузли, гардеробна. Загальна площа - 117 квадратних метрів. Квартира повністю мебльована і укомплектована якісною технікою і сантехнікою. Житловий комплекс під охороною, є підземний паркінг, ландшафтний парк, Британська школа, ресторан, фітнес-центр з басейном, SPA-салон, тенісний корт, спортивні та дитячі майданчики. До метро «Дружби Народів» 5 хвилин.

«Трійка» - це вже плюс. Але ціна цієї квартири просто захмарна.

Але ціна цієї квартири просто захмарна

Світла меблі на кухні радує око

Світла меблі на кухні радує око

люстра вражає

Де: вулиця Драгомирова, 11

Ціна: 510 тисяч доларів

Як вказав автор оголошення, дану ділянку межує з Ботанічним садом - його хвіртка виходить в сад. У будь-який час можна гуляти і кататися на велосипедах, можлива домовленість з директором Ботсаду. Територія навколо будинку засіяна газонної травою, оформлена квітами і ландшафтними композиціями. На задньому дворі розташований фруктовий сад з плодоносними молодими деревами, зона барбекю, басейн з підігрівом і протитечією. Площа всіх будівель 930 квадратних метрів, житлова площа - 170. Сам особняк укомплектований ексклюзивними предметами меблів. У будинку є: кухня-їдальня з виходом до барбекю; вітальня; 3 спальні, кожна з яких з санвузлом і одна з них з гардеробом; кабінет; кімната - студія; кімната для занять; гардероб; кімната з домашнім кінотеатром. Окремий поверх відведений під зону відпочинку і дозвілля - там розташована сауна з кімнатою відпочинку, більярдна, винний льох, камінна кімната. На території гараж на 2 авто, і гостьова стоянка на 2 авто.

Судячи з фото, зелена територія і сад дійсно на вищому рівні. Але на фотографіях не видно будинки, тільки його фрагменти.

Але на фотографіях не видно будинки, тільки його фрагменти

Сад точно шикарний, а територія зелена

Сад точно шикарний, а територія зелена

Будинок біля Ботанічного саду сам схожий на сад

Де: вулиця Мічуріна

Ціна 3 мільйона 598 тисяч доларів

За словами автора, квартира знаходиться в самому кращому будинку Царського Села. З вікон всіх чотирьох кімнат відкривається чудовий вид на Дніпро. Над плануванням і дизайном працювала група архітекторів. Інтер'єр в квартирі виконаний в класичному стилі. Метро «Печерська» в 3 хвилинах пішки. Зручна розв'язка в різних напрямках. Є 2 паркомісця в підземному паркінгу.

І знову все добре описано, відразу зрозуміло, що квартира дорога. Але акуратніше, ціна може шокувати!

Але акуратніше, ціна може шокувати

Зсередини квартира схожа на великий будинок

Зсередини квартира схожа на великий будинок

Робочий кабінет для ділових людей

Де: вулиця Старонаводницька, 13а

Ціна: 850 тисяч доларів

Особняк в центі Києва розташований поруч зі входом в Ботанічний сад. Загальна площа території 701,5 квадратних метра. Стіни будинку керамічні, вікна металопластикові та протиударні. Пол - турецька мармур, іспанська плитка і паркет «палацовий Петербург». Двері в елітному житлі з дуба. Авто позиціонує нерухомість не тільки як для проживання, а й під консульство, апартаменти посла, представництво компанії.

Цей дорогий особняк завершує ТОП елітної нерухомості в столиці. Інформатор по праву віддає йому перше місце в співвідношенні ціни і якості. Він дійсно цього варто.

Він дійсно цього варто

Будинок преміум класу

Будинок преміум класу

Вишуканий інтер'єр радує око

Де: вулиця Тімірязєвська

Ціна: 5 мільйонів доларів

Дивлячись на вартість нерухомості в Києві все більш актуальною темою стає оренда житла . Інформатор вивчив ціни на оренду квартир в Києві в квітні і з'ясував, скільки доведеться заплатити за житло.

Іванна Шовкун

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Чи дійсно він того вартий?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online