Роман Абрамович заборгував 1,2 мільйона євро за будинок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Свого часу олігарх придбав шикарний особняк на Лазурному березі Франції. Більше десяти років тому Роман Абрамович продав апартаменти, але пізніше з'ясувалося, що не доплатив податки. Тепер Абрамовичу належить розщедритися на 1,2 мільйона євро.

Верховний суд Франції розглянув позов 51-річного Романа Абрамовича до податкових органів країни. Раніше олігарх мав намір опротестувати в суді рішення нижчої інстанції щодо претензій до того, що кілька років тому мільярдер занизив ціну на розкішний особняк на Лазурному березі.

Нібито в 2006-2007 роках Абрамович навмисно зажадав низьку вартість за особняк на Рив'єрі і, таким чином, не доплатив скарбниці Франції близько 1,2 мільйона євро. Як би олігарх і не намагався, але йому не вдалося виграти справу. Тепер бізнесменові доведеться сплатити наявну у нього заборгованість перед Францією.

До слова, минулої весни з'явилася інформація про те, що 51-річний Роман Абрамович збирається переїхати до Ізраїлю і нібито олігарх вже будує апартаменти в престижному районі Тель-Авіва. Пізніше стало відомо, що Абрамович отримав ізраїльський паспорт, тому змушений продати своїх активів компанії, яка володіє Першим каналом. Олігарх пішов на такий крок, оскільки за законодавством РФ, іноземні громадяни не можуть володіти більш ніж 20 відсотків власності будь-якого ЗМІ.

Нагадаємо, в кінці вересня стало відомо, що Роман Абрамович планує продати футбольний клуб «Челсі» за 3,9 мільярда доларів. Абрамович вже відхилив пропозицію бізнесмена Джима Реткліфф, який був готовий викласти за клуб 2,68 мільярда доларів.

Якщо угода все-таки відбудеться, то вона стане найдорожчою за всю історію професійного футболу. При цьому фахівці оцінюють ринкову вартість команди лише в 2,06 мільярда доларів. На їхню думку, Абрамовичу напевно доведеться знижувати заявлену ціну, адже інакше навряд чи футбольний клуб хтось купить.

- Роман Абрамович готовий продати «Челсі» за 3,9 мільярда доларів

Олігарх придбав «Челсі» в 2003 році за 157 мільйонів доларів. Після цього Абрамовичу довелося вкласти ще близько мільярда, щоб закрити борги футбольного клубу і придбати талановитих гравців, завдяки яким команда незабаром почала приносити гідний прибуток і вважатися гідним суперником на полі.

За матеріалом Bloomberg

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

- Роман Абрамович і Даша Жукова знову разом вийшли у світ

- Роман Абрамович готовий продати «Челсі» за 3,9 мільярда доларів

- Молодий чоловік Марії Максакова заборгував понад 100 тисяч рублів

- «Серце не тягне»: вся правда про фатальну операції Євгена Євстигнєєва

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online