трубчасті радіатори

  1. Застосування сталевих трубчастих радіаторів
  2. Стандартні, дизайнерські трубчасті радіатори. А також радіатори-лавочки
  3. Купити сталеві трубчасті радіатори в Києві, за вигідними цінами

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Трубчасті радіатори - це опалювальні прилади (як правило сталеві), виконані у вигляді вертикально-розташованих гладких трубок, у вигляді зварної не розбірні конструкції. Перший трубчастий радіатор був придуманий Робертом Зендер, в 1930 році, надихнувшись системою охолодження двигуна мотоцикла.

На сьогоднішній день трубчасті радіатори набули величезної популярності, як в країнах Європи, так і колишнього СНД, завдяки своїй надійності і привабливому зовнішньому вигляду.

Німеччина

Zehnder

Zehnder

Швейцарія

Швейцарія

Італія

Сталеві трубчасті радіатори представлені в найширшому виборі розмірних параметрів, надаючи можливість вибрати кожному індивідуально відповідний для себе опалювальний прилад. Радіатори можуть мати висоту і довжину від 30 до 300 см, і від одного до шести рядів труб. Дане різноманітність дозволяє вибрати як високий вертикальний трубчастий радіатор, так і довгий горизонтальний.

Застосування сталевих трубчастих радіаторів

Завдяки надійності зварювання вертикальних труб і горизонтальних колекторів, а також високою герметичною стійкістю (витримують робочий тиск до 15 атмосфер, а деякі моделі до 22 атмосфер), трубчасті радіатори широко застосовуються як в центральних, так і автономних опалювальних системах і без важко справляються з перепадами тиску і температур, а також агресивним середовищем теплоносія. Таким чином трубчасті радіатори підходять для будь-яких типів житлових приміщень (багатоповерхові та приватні будинки).

Ще однією корисною властивістю трубчастих радіаторів є його гігієнічність - пил не затримується на гладких вертикальних трубах, а їх конструкція дозволяє легко протирати прилад. Плавні лінії радіаторів і відсутність угловатостей роблять радіатори з труб не травмонебезпечними. Ці властивості дозволяють встановлювати ці прилади в приміщення з підвищеними вимогами (лікарні, поліклініки, школи, садочки і т. Д.). А привабливий зовнішній вигляд зробив ці опалювальні прилади затребуваними і в офісних будівлях.

Стандартні, дизайнерські трубчасті радіатори. А також радіатори-лавочки

Незважаючи на те, що трубчасті радіатори самі по собі не є стандартними опалювальними приладами і вже служать прикрасою в приміщеннях, в яких встановлені, існує величезна кількість дизайнерських варіантів виконання. Серед них радіатори незграбних і закруглених нестандартних форм різного розміру по довжині і висоті. Також величезною популярністю став користуватися функціональний радіатор-крамничка.

Радіатор-лава являє собою трубчастий сталевий радіатор, з розташованої зверху лавкою, виконаної з натурального дерева. Що робить її не тільки декоративним рішенням, але і цілком практичним (здатна витримувати певну кількість людей).

Купити сталеві трубчасті радіатори в Києві, за вигідними цінами

В інтернет-магазині «Опалення будинку» Ви можете купити трубчастий радіатор від відомих виробників, таких як Zehnder і Arbonia. Більшість радіаторів завозяться з Німеччини і виконуються по замовлення (термін поставки від чотирьох до шести тижнів), але багато моделей є і в наявність. Також можливе фарбування радіаторів на замовлення, в будь-який інший колір. Телефонуйте або залишайте заявку на сайті і наші менеджери, із задоволенням нададуть Вам грамотну консультацію і зроблять персональну знижку.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online